Şimdi Ara

Oley.com ''İddaa, Para tutturdum çekemiyorum''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece 138 tl tutturdum oley.com üzerinden fakat bunu çekemiyorum, çünkü üyeliğim annemin üzerine kayıtlı 17 yaşında olduğum için üye olamıyordum ve anneminkimi kullandım Meğerse üye olduğun ismine banka hesabı olması lazım mış anneminde hesabı yok Ben bu parayı nasıl çekicem burdan ? Başka bir üyeye aktarabılıyormuyum ( Amcamın oğluna aktarırım öyle bir durum varsa ) yoksa oley.com destek hattınımı arasam. Benim hesabım var sabah denedim olmadı

Oley.com dan iddaa oynayanların bir bilgisi varmı acaba nasıl çekebiliriz bu parayı ?

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!

• up

• cekemezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

" 8 Ocak 2009 Perşembe" Bitmesini istemediğim en güzel yolcuğun ilk adımı "
    Corsair 750D - Amd Fx8350 @4.5 Ghz - Gigabyte GA-990XA-UD3 - Aorus Gtx 1080Ti - 32gb KHX 1600MHZ - KINGSTON SSDNow UV400 480GB | Logitech Z906 -Canon 5D Mark III

ACER 5635G - T9600 2.8 ghz 6Mb - Nvidia G105m - 4Gb Ram - 15.6'' HD LED LCD - KINGSTON SSDNow UV400 480GB
    Corel Draw || Adobe Photoshop || Adobe Illustrator || Quark Express || Macromedia Flash || Solid Works
    İşlemci OVerclock'um | Hd6850 Overclock'um | 8500GT Overclock'um | Enermak Chakra Kasa Modum
    | Webmaster MT
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

annene bi banka hesabı açtır (ücretsiz zaten) sonra çek parayı o hesabı da sadece sen kullanırsın hem ;)

Başka yolla halletmeye çalışıyorum en son olarak onu kullanıcam kadıncağızı birdaha uğraştırmak istemiyorum hesap açılması felan bankalara gitmek. bakalım akşam arıcam desek hattını sitenin konusucam böyle böyle hayırlısı

• an sizin gibiler yüzündn zatan böle siteler + 18 yaş sınırı koydular ama yine birşeyler yapıp üye oluyorsunuz şimdide para cekmiyorsn ah bu liselilier var ya :S
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.