Şimdi Ara

İŞ bankasına ilk kez mobilden davet kodumla üye olanlar anında 500 tl nakit kazanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seni İş Bankası’nın kampanyasına katılmaya davet ediyorum.
    Davet Kodu: J8Y4B3F3
    Davet Linki:

Kampanya Kuralları:https://www.isbank.com.tr/kampanyalar/is-bankasini-arkadasiniza-onerin-maxipuan-kazanin İŞ bankasına ilk kez mobilden davet kodumla üye olanlar anında 500 tl nakit kazanıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Nakit iade değil.
    Puan olarak yatıyor.
    İŞ bankasına ilk kez mobilden davet kodumla üye olanlar anında 500 tl nakit kazanıyor

Puan anında yatmıyor.
    1-1,5 ay sonra yatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birler20 -- 28 Mayıs 2025; 10:19:28 >

• Davet kodunu İş Bankası’na üye olurken gir, 500 TL maxipuan kazan.
    Güncel Davet Kodu
    Y0M0G6Z6
    İşCep’in yüz güldüren fırsatlarıyla İş Bankalı olmanın tam zamanı! 55.000 TL’ye varan nakit çözümü: 25.000 TL’ye varan %0 Faizli Taksitli Nakit Avans ile 30.000 TL’ye varan %0 Faizli Ek Hesap, hisse senedi işlemlerinde %0,05 komisyon oranı ve daha birçok ayrıcalık İşCep’ten İş Bankalı olanları bekliyor!

İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliği ile ilk defa İş Bankası müşterisi olanlar, İş Bankası Bireysel Kredi Kartı alan ve bu kart ile CarrefourSA mağazaları, CarrefourSA Online Market uygulaması ve carrefoursa.com’dan yapılacak market alışverişlerinde 500 TL indirim kazanıyor!​

Bireysel kredi kartı başvurusu yapın, tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 2.500 TL ve üzeri alışverişlerinizde 500 TL, ay sonuna kadar toplamda 5.000 TL’ye varan MaxiPuan kazanın!

Siz de İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olun, ilk fatura ödeme talimatınıza 300 TL MaxiPuan kazanın!​​

Arkadaşınızı İşCep’ten İş Bankalı olmaya davet edin, İşCep’ten müşteri olsun, ikiniz de 500 TL MaxiPuan kazanın!​

İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması üzerinden ilk defa İş Bankası müşterisi olup İş Bankası kredi kartına başvuran müşterilerimiz 1.000 TL indirim kazanıyor!

Güncel Davet Kodu Y0M0G6Z6
    Davet Linki:https://isbank.com.tr/iscep/?iscepnavid=RecommendYourFriendEnterCode&referenceCode=Y0M0G6Z6&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• Aşağıdaki kodu üye olurken girin 500 TL maxipuan kazanın.
    Güncel Davet Kodu S2E3B0C2

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.