Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından Instagram'a erişim engeli getirildi. Engel sonrası, e-ticarete günlük zararın 1.9 milyar lira olabileceği ifade edildi. Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) kararıyla 2 Ağustos itibarıyla Türkiye'de Instagram'a erişim sınırlaması getirildi. Platformun ne zaman erişime açılacağına ilişkin henüz net bir tarih belirtilmedi. "GÜNDE 930 MİLYON LİRAYA DENK GELİYOR" Platformun erişime kapatılmasının e-ticareti ne yönde etkileyeceği tartışılmaya başlandı. Konuyla ilgili bilgi veren Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Ekmekçi, Türkiye'de toplam e-ticaretin içindeki yüzde 10'luk kısmın sosyal medyada gerçekleştirildiğini belirterek, oluşturulan influencer trafiğiyle birlikte günlük 1,9 milyar liralık bir e-ticaret hacminin etkilenebileceğini vurguladı. Ekmekçi, "Toplam e-ticaretin içindeki yüzde 10'luk kısım sosyal medyada yapılıyor. Günde 930 milyon TL'ye denk geliyor. Platformlara trafik oluşturan influencerlarla birlikte 1,9 milyar liralık bir hacim etkilenebilir. Bire bir yok olmaz ama başka zamana veya başka bir platforma kayar" dedi. "BU KARAR POZİTİF BİR ORTAM OLUŞTURMAZ" E-ticarette tüm kanalların önemli olduğunun altını çizen Ekmekçi, yıl sonu 3,4 trilyon liralık işlem hacmine ulaşma hedeflerinin bulunduğunu belirtti. Bu hedefe giderken her türlü mecranın kısıtlanmasının sektör açısından faydalı olmayacağına vurgu yapan Ekmekçi, "Bizim için her kanal önemli. Türkiye'de Instagram çok önemli kanallardan bir tanesi. O platformda Türkiye'de ciddi bir ekonomi dönüyor. Bu platformun üzerinde dönen iş modelleri var, yatırımlar var, bu karar pozitif bir ortam oluşturmaz" ifadelerini kullandı. Haberler.com < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 2 Ağustos 2024; 21:59:20 > |
Ölen Hamas lideri uğruna Instagram'ın kapatılması ekonomiye ağır faturası oldu. İşte günlük zararı:
-
-
yav kardeşim birton şeyi hesaba katıp mı iş yapıcaz , kafamıza göre daha kolay
-
adamlar bu sene komple turizmi salladı bunu mu takacaklar
-
Akacak para İnstagramda durmaz, başka kanal bulur , korkma.
-
Konuyu saçma sapan yerlere çekmekte üstümüze yok. Sabahtan beri ekonomik zarar hesaplayanlarla ya da “iyi olmuş zaten sevmiyordum” diyen tiplerle dolu. Ana fikri kavramak bu kadar zor olmamalı. Bu olaya ekonomik taraftan ya da “hüü zaten karılar kızlar vardı ben sevmiyordum” tarafından bakarsanız gün gelir size de patlar. Bize ne ekonomik zararı kaç lira olmuş bu mu yani konu.
Büyük resmi görmesi gereken yerde görmüyor görmemesi gereken yerde görüyor bu halk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunların arap aşkı ülkeyi batıracak...
-
Dolar sevdası 3 a daha sıksınlar bakalım doları daha doğrusu dolar alabileceğimiz yegane yer
-
Ekonomiye faturası falan olmaz, hükümetin istediği zaten alışverişin kesilmesi enflasyonun durması için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 3 Ağustos 2024; 9:26:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunu yapan hükümet destekçileri olsa diyeceğim ki konuyu sulandırmak istiyorlar, ama yok çoğu muhalif geçinen tipler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolar 33 olmuş. Hangi ekonomi bu daha mahvolacak?
-
Büyük resmi görsenize arkadaş,büyük resim, hizbullah liderine ağlamamak.Azıcık arap yalasanız böyle düşünmezsiniz.Araplar iyidir.
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159243465
Yalnızca bu da değil, kalkınmış ekonomilere ve haliyle finansal likidite dahil - katma değerli - sermaye yoğunlaşmasına sahip ülkelerin terörist olarak tanımladığına bu kadar açıktan ve yüksek telden destek Türkiye'nin çok ihtiyacı olduğu halde ülkeye yabancı yatırım ve dışardan kaynak girişini de baltalıyor. Çünkü yabancı sermaye bu tarz bir profil çizen herhangi bir ülkeye kaynak ayırmaktan kaçınıyor.
-
Kolpacı siyasal islamın sansür tiyatorsu önünüzdeki hafta içinde son bulacak. AKP zihniyet olarak Çin, Kuzey Kore, Rusya, İran gibi faşist-gerici ve dikta ile yönetilen ülkere özeniyor ancak 2024 yılında Avrupa’nın yanı başındaki bir ülkenin böyle yönetilemeyeğini acı bir şekilde tecrübe edecekler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türkiye gibi sosyal medya bağımlısı ülkede karşı tarafın zararıda çok büyük karşılıklı o, amaç zaten onları daha büyük zarara uğratmak.
Önümüzün ne olucağı belli değil savaş büyürse siyonist kaynaklı olanların hepsi kapanıcak w.app dahil,çok daha zor günlere şimdiden kendinizi alıştırın.
Siyonist Abd le soğuk savaş ortamı dahada derinleşçek 2016 dan beri üstü örtülü soğuk savaştayız .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Ağustos 2024; 15:30:49 > -
%1-2 farkla bile olsa çoğunluk kim yong taraftarı olduğu için bence bu tarzı bir süre daha sürdürebilirler.
Her noktada kendisini gösteren bu çarpıklık, gün geçmiyor ki ekonomik anlamda etkisini biraz daha artırmasın. Kaç asır önce ortaya çıkmış bir bağnazlık abidesi nedeniyle bugün neler yaşıyoruz. Tanrı yoksa bile onu icat etmek lazımdır diyerek öne çıkanların çocukları her gün artan yobazlıkları (bu hiç şaşmaz bir kaide) ile artık hiçbir şey konusunda şaşırtmıyor. Yalnız tek bir söz söylemek lazım: Bunun etkisi artık bu milleti tahakkümü altında tutamamalı. Yoksa gerçekten büyük bir sorun var.
-
Vurgun yiyen ürünlerin çoğu katma değeri olmayan ürünler sadece para dönmedi bankalar kazanmadı
Gerçekten çok üzüldüm.
Insanlar ihtiyaçları olmayan şeyleri alamayınca çok üzülüyorum.
Ulkenin muhalefeti bile aptalsa secim yapsan ne olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Konuyu saçma sapan yerlere çekmekte üstümüze yok. Sabahtan beri ekonomik zarar hesaplayanlarla ya da “iyi olmuş zaten sevmiyordum” diyen tiplerle dolu. Ana fikri kavramak bu kadar zor olmamalı. Bu olaya ekonomik taraftan ya da “hüü zaten karılar kızlar vardı ben sevmiyordum” tarafından bakarsanız gün gelir size de patlar. Bize ne ekonomik zararı kaç lira olmuş bu mu yani konu.
Büyük resmi görmesi gereken yerde görmüyor görmemesi gereken yerde görüyor bu halk. |
Bunların arap aşkı ülkeyi batıracak... |
Kolpacı siyasal islamın sansür tiyatorsu önünüzdeki hafta içinde son bulacak. AKP zihniyet olarak Çin, Kuzey Kore, Rusya, İran gibi faşist-gerici ve dikta ile yönetilen ülkere özeniyor ancak 2024 yılında Avrupa’nın yanı başındaki bir ülkenin böyle yönetilemeyeğini acı bir şekilde tecrübe edecekler
|
adamlar bu sene komple turizmi salladı bunu mu takacaklar |
Benzer içerikler
- gerçek atatürk
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- genç emeklilere tavsiyeler
- suriye araba sitesi
- başkent inşaat şikayet
- efootball türkçe spiker nasıl yapılır
- ruhi çenet ne kadar kazanıyor
- fiat 600 fiyat
- iphone zam gelecek mi
- e devlet kimlik kısıtlama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X