Şimdi Ara

Ölen Adamın Son Sözleri Bunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarın başına geçmeden önce yatağımda dinleniyordum. Dinlenmek deyince aklınıza birkaç saatlik uzanmak gelmesin. San Gimignano'dan döndüğümden beri üzerimde bir kırıklık var. Öksüyorum bazen saatlerce. Ateşim de oldukça yüksek. Öldüğüm farkındayım. Yargılanma korkusundan ötürü kimseden de yardım isteyemedim. İnsanların bana acımasını ya da benden iğrenmesini istemiyorum şu birkaç saatlerde. O nedenle buradayım ve son sözlerimi sizlerle paylaşacağım. Ancak şu an Türkçe yazmaya gücüm kalmadı. O nedenle Fransızca devam edeceğim.

Je suis gay comme vous le savez. Aujourd'hui, je suis tellement excitée et je veux avoir des relations sexuelles avec des hommes sauvages. Malheureusement, chaque homme est tellement préoccupé par le coronavirus qu'il est peu probable qu'il me rencontre. Cependant, j'aimerais baiser certains d'entre vous, les gars. J'ai essayé de convaincre des hommes chauds sur l'application Hornet, mais j'ai finalement échoué. Je veux me branler seule chez moi en mourant. Pour que mes corps chauds me manquent. Il est maintenant temps de disparaître. A plus tard en enfer. Et va te faire foutre Pierre!

• quote:

Ancak şu an Türkçe yazmaya gücüm kalmadı. O nedenle Fransızca devam edeceğim.

Bugüne kadar duyduğum en saçma gerekçe bu olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iğrençsin, hayvan!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tncyrsln -- 13 Mart 2020; 10:3:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oui!
  • Gay

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.