Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bende Keçiören'de oturuyorum. Nasip olursa bu yaz Eryaman'a taşınıyoruz.

Çok fazla maganda ve tehlikeli tiplerden oluşuyor bu semt. Gelecek olan varsa kesinlikle gelmesin hayatınızı kurtarın.

Bunu 7 yıllık Keçiörenli olarak söylüyorum.
  • lordumsen L kullanıcısına yanıt
    Dinsizin hakkindan imansiz gelir. Sal peslerine 3 adam sabaha kacarlar imsaattan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bak abicim.Otoparkının önü kumla kapanmış,sende otoparka girememişsin,çocuğun eşyalarını taşıyabilmek için otoparka girmen lazımmış bilmem neymiş diye inşaatçıya ayar vermeye kalkarsan,ayar yedin mi ağlamayacaksın.Sert oldu değil mi?Ama kusura bakma,inşaatçılar 1 haksızsa sen 2 haksızsın.Bir kere neyine güveniyorsun da çoğunluğu bırak okuma yazmayı,doğru düzgün konuşamayan adamlarla münakaşaya giriyorsun?Neyine güveniyorsun da Şehit Kubilay gibi mahallede kavgaya giriyorsun?Güveneceğin bir şeyin yok ki bak,bir savcılık bir karakol dönüp duruyorsun.Arkası-Çevresi en sağlam adam bile,birine bir laf söylemeden,birşey yapmadan önce bir düşünür.Bu adama bunu söylemeye-yapmaya değer mi diye?Küçük bir kızın varmış.Allah bağışlasın.Bundan sonra sadece kendin için değil,onun için de yaşayacak,çalışacaksın.Malesef bir anlık sinirinle tüm bunları göz ardı etmişsin ve gelinen sonucu buraya okuyoruz.

• öncelikle geçmiş olsun.

ortada bir tehdit ve akabinde silahlı saldırı var. ama bu tiplerin arabayı kurşunladığına dair bir kanıt yok (kamera kaydı vs) anladığım kadarıyla.

ne var ki bu tipin kurşunlayan kişi olduğunu ispat etseniz, yakalatıp tutuklatsanız -ki muhtemelen denetimli serbestliği de vardır epey bir içeride yatar- bile sizin istediğiniz çözüm olmayabilir, hatta dışarıda kalan yakınlarının husumetini iyiden iyiye kazanıp işler daha kötü bir hal alabilir. ha, bu demek değil ki şikayetçi olmayın. sadece aklıma gelenleri yazıyorum.

tabanca veya av tüfeği alıp kendinizi korumanız da ne derece iyi bir çözüm tartışılır. bu tipleri silah çekip korkutsanız, yaralasanız veya öldürseniz sorun çözülecek mi? tam aksine daha da keşmekeş bir hal alacak.

aklıma gelen ilk şey bu adamları korkutmak gerektiği. yani bu tipler senin arkan sağlam olmadığı için üzerine gitmişler belli ki. polisti savcıydı bunlarla bu işi yapman zor. "bu adama dokunan yanar" izlenimi vermek lazım. mesela nüfuz sahibi birisi müteahhiti arayıp "o çocuğun başına bir iş gelirse şantiyeye kilit vurdurur seni de bitiririm" dese ertesi gün elini eteğini öperler sülalecek. veya mafyacılık oynayan bu tiplerin karşısına gerçek bir iki psikopat çıkarıp "bu adamın burnu kanasa sülaleni öperim" dedirteceksin ki konu tatlıya bağlansın. ki sosyal medya ve haber ajansları bu iş için iyi diye düşünüyorum, birilerinin dikkatini çekebilirsen sorununu çözerler.

bunun dışında aklıma gelen tek şey çekip gitmek olabilir. bu heriflerle daha fazla dalaşıp hem psikolojini hem de fiziksel sağlığını tehlikeye atmaktansa gerekirse evi arabayı satar üç beş ay boş gezerim ama kafam rahat eder. eşin ve çocuğunun sana ihtiyacı var unutma.

• Abicim öncelikle çok geçmiş olsun. Samimiyetimle söylüyorum bu yaptığın cesaret isi öncelikle bunu bil. kolay kolay kimse bu kadar net ve anlaşılır anlatamaz derdini.

Arkadaşlar, arkadaşımızı bu konuda yalnız bırakmamalıyız. Haber kanallarına hep birlikte yazmamız lazim. Emniyette, iyi yerlerde tanıdığı olan arkadaşlar lütfen geride durmayın.

Sadece bu it heriflerin değil sorumsuz polislerin de hadlerini ve görevlerini hatırlatmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://mersindeks.com/ozel-insaat-mafyalari-arabasini-kursunladi-bicak-cekti-polis-hicbir-sey-yapmadi/ youtubede gördüm birisi haber sitesinde paylaşmış..Star Tv ile Habertürk ihbar hattınada yazdım..Sizlerde yazın arkadaşlar..
  • react1ve kullanıcısına yanıt
    Siz ne çok biliyorsunuz bu işleri ya. İki dakka boş konusmayın muhalefet olmayın.

Birader abicim konu sahibi abi. Gidiyosun ilgili birime basvuru yapıyorsun. Aracındaki kursunlama olayının polis kaydına gecip gecmediğini söylemedin gecmediyse git bi zahmet kaydettir ve buna dair belge al.
    Sonra o belgeyi de alarak git tasıma ruhsatı işlemlerine başla dilekçe yaz de ki can güvenliğim tehlike arabam kursunlandı kimliği belirsiz kişiler tarafından da tehdit ediliyorum. Bu iddianı destekleyecek belgelerde sende zaten. Arabanın kursunlandıgına dair belgeyi al delil olarak dilekçeyle beraber ruhsata basvur. Burdaki her kafadan cıkan sese bakma.
    Emin ol o silahı almadıgına pişman olursun bir gün. Böyle insanların sağı solu belli olmaz. Karın / cocugun var. Bunlara yapacak gücün yoksa ayıya dayı de gururun incinmediği sürece ya da sana sıkanları git sende kursunla. Hepsinin allah belasını versin bu ülkede kim görevini yapıyorki sen onlardan medet umuyorsun. Hepsi yan gel yatçı olmus. Can güvenliğimiz yok diyen polisin de savcınında allah belasını versin. Bizde polise güveniyoruz.. Polis de savcıda bu yola girdiğinde kefeniyle girer. Böyle adamları analarının memesinden mi cekip kopardılar anlamıyorum ki. Yahu benim arabam kursunlansa savcı polis bana böyle muamelede bulunsa o binayı tararım. Acık ve net. Polis görevini yapmıyorsa savcı bi boka yaramıyorsa ben ne yapayım böyle hukuk u böyle devleti böyle düzen mi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Wiggle -- 22 Mayıs 2017; 23:14:56 >

• Arkadaşa tekrar geçmiş olsun diyorum.

Şu lanet ülkede...

1) kimseyle dalaşmayacaksınız (bunu diyorum ama her gün en azından trafikte birisiyle papaz oluyorum)

2) işinizi polise bırakmayacaksınız. Çünkü maalesef aradığınız meslek grubuna şu an ulaşılmıyor. Her birisi kendi geleceğini düşünüyor malum olaylardan dolayı. Sizinle, benimle ilgilenemeyecek kadar meşguller.
  • nocty N kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinizde haklısınız. Zaten amacımda onalrı susturacak (Zarar verecek anlamında değil) korunmamı sağlayacak birilerine ulaşmak. Kanun çerçevesinde tabiki hepsi. Bir şeyin daha farkına vardım. Aslında bu olayı yaşayan ben olsam bile , geniş kesimleri kapsayan bir durum.
  • Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ya okudukça ben sinir oldum. Allah kolaylık versin böyle tipler aramızda yaşıyor maalesef çok üzücü

• yok mu Ankara'da bu kardeşimizin hakkını elin it köpek mafya bozuntusu kürtlerinden koruyacak 10 15 tane delikanlı?
    yok mu ulan bir araya gelip o inşaat demirlerini bunların mabadına sokacak 10 15 tane delikanlı?
    yok mu mazlumun hakkını korumak için bu itlere haddini bildirmek için bu kardeşimizin/abimizin yardımına koşacak delikanlılar?
    nerede ulan bu mahallenin namusunu koruyacak ağır abi takılan tipler? aloo adamın karısına cocuguna küfür etmişler beyler.
    başlarım vereceğiniz tavsiyelere şunu bunu yap demelerinize.
    Ankaragücü'nün delikanlı taraftarları, bir maç için adam bıçaklayan ona buna ahkam kesen ağır abiler alooo adamın yaşam alanını gasp edip üzerine hayatına kast edip karısının çocuğunun yanında hakaret edip arabasını kurşunlamışlar. Sinirden kendimi mikecegim arkadaş konuyu gördüğümden beri.

bu allahsız kürtlerden sakın korkmayın isterlerse 20 kişi olsunlar dişinizi gösterince it yavrusu gibi kaçar bunar. Beyler Allah rızası için bu abimize/kardeşimize yardım edin toplanın o inşaata gidin ki onun bunun evlatları beyefendi insanların sahipsiz olmadığını, hakka hukuka uymak zorunda olduklarını hatırlasın, hatırlatın onlara Allah rızası için beyler yalvarıyorum size.

Devlet öldü bitti biz bu gibi onun bunun evlatlarına karşı kendimizi koruyacağız bunun başka yolu yok. Korkmayın eline bıçak alıp silah alıp erkek olandan korkmayın beyler ben bu itlerin ciğerini bilirim.. Siz,biz sustukca bunlar devam edecek böyle. Allah rızası için yahu sabahtan beri konusuyorsunuz yok mu yigit bir delikanlı ankara'da alooo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiyaka1903 -- 22 Mayıs 2017; 23:23:21 >

• beyler bu işi yapanlar veya onları tanıyanlar muhtemelen bu yazıları okuyor , youtube videolarına dislike atan hainler var
  • Allah bilir inşaatın betonundan demirinden bile çalmışlardır bu barzolar.

Her yerde var böyle tipler. Allah belasını versin bunların. Yok olun bitin, mümkünse mahvolun.
  • Türkiye de can Suriyeden daha ucuz hocam.
    Geçmiş olsun, arabanı kurşunlayacak adamlara aynı şekilde karşılık versen yasalar seni suçlu çıkartır. Öyle de bir ülke burası.
    Bu olay maalesef yasayla polisle falan çözülmez, medyaya ulaşması gerekli ki işi ciddiye alsınlar. İnsanın hakkını araması için bile birilerinin işini düzgün yapması gerekiyor. O birileri de üzerilerine baskı gelmeden geçiştirmekle meşgul olurlar anca.

Benim temennim, polisin, komiserin, emniyet amirinin falan değilde bir gazeticinin olayı duyup bişeyler yapması yönünde. Umarım öyle de olur ki ancak o zaman yardım ulaşabilir size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YavuzTR -- 22 Mayıs 2017; 23:19:30 >
  • Çok çok geçmiş olsun.Bu ülkede şans eseri yaşıyoruz resmen.Allah yardımcınız olsun.Eşinizin çocuğunuzun yanında bunlara maruz kalmanız cidden akıl alır gibi değil.

Forum donanım haber çok büyük bir platform.Arkadaşlar yok mu içinizde avukat, savcı, polis vs?. Bu abiye bir yardım eli uzatın.Şu anlattıkları akıl alır gibi değil.
    Nasıl bir ülke olduk ya biz?
  • Deadwood kullanıcısına yanıt
    Sonunda beni vurup ünlü olmak isteyen biri çıkacak ha =)) TC mıde yazsaymış ilgili site.
  • can güvenliği tehlikede olduğundan dolayı gidip başvuruda bulunur ise olumlu sonuclanabilir ruhsat. tabi o zamana kadar kardeşimizin başına birşey gelmez ise. silahı,ruhsatı ne yapacaksa artık? işleri daha çok kızıştırır,olan geride kalan eşe ve çocuğa olur.bekara karı bosamak kolay,herkes bordo bereli,dişe diş kana kan.
  • YavuzTR kullanıcısına yanıt
    Medya gördüğüm kadarıyla ilgilenmedi. Sanırım haber değeri için daha büyük olay lazım. Örnek yarın inşaata çekecekler beni işkence yapıp öldürecekler. Kurtaramadık diyecekler veya 10 sn geçecek. Olayda hırsızlık yaparken yakalanan M.D linç edildi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordumsen -- 22 Mayıs 2017; 23:20:2 >
  • yalan söylüyor olsaydı, hikaye anlatıcılığı çok daha düzgün olurdu. Bir baştan bir sondan anlatıyor, eşini ve çocuğunu eve bıraktığını sonradan söylüyor, kum ne zaman kaldırılmış? veya tam olarak nerdeymiş?, o nasıl bir yol köy yolu gibi?, olay 1 ay önce oluyor 1 aydır nasıl yaşıyor bu adam? veya 1 ay önce olan olayın atarını inşaatçılar şimdi mi yapıyor? gibi soruları da okuyucuların ve dinleyicilerin akıllarında bırakarak anlatımın akıcılığının beline kazmayı vuruyor. Yani okuyucu, dinleyici odaklı değil değil derdini anlatma odaklı bir anlatım. En hoşuma giden noktası da şu, mahcup bir şekilde "ordan yükleri taşımak falan daha zor" diyor, yani "ulan ne olacak 2 adım öteye parkediver, niye arıza çıkarıyorsun, 3 günlük dünyada gönül kırıyorsun, inşaatçıları da uğraştırıyorsun" baskısını üzerinde hissetmiş. Böyle ayrıntısı olan bir karakter sahte olamaz, adam gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çakibalboğa -- 22 Mayıs 2017; 23:24:35 >

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.