Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eric13

quote:

Orijinalden alıntı: sethplate166116

Öncelikler geçmiş olsun diyorum.Olayı ekşide gördüm üzücü gerçekten.

Ben size farklı bir yol önereceğim.Bu işte kim ne derse desin barış yolu ile halletmek en iyisi.Bence aileden bi büyük gitsin konuşsun inşaattakilerle.Sizde uzatmayın özür filan dileyip olayı toparlayın.Bu tip kavgalarda haklı olan değil,kaybedecek şeyleri olmayanlar kazanır unutmayın.Araçtaki değer kaybına gelince o en önemsiz mesele bence.Diğer türlü adamı hapse atsalar bile (ki adam ben arabayı kurşunladım dese bile yatarı yok)oralarda yaşamak size zulüm haline gelir tadınız kaçar.Benimde başıma benzer bi olay geldi suçum olmamasına rağmen gidip özür dileyip olayı çözdüm.Yine siz bilirsiniz umarım sorununuz çözülür.

Sucludan ozur dilenilen nadir memleketlerdan birisi herhalde Turkiye

Hocam orası öyle ama ülkede adalet yok ki adam ne yapsın. Karısı ve çocuğu var, öyle asarım keserim yapamaz bekara karı boşamak kolay. Kendinden önce düşünmesi gereken yavrusu var ve karısı var. Bu olay Hukuk yoluyla çözülemeyecekse araya bir büyüğü soksunlar yaşlı birini özellikle çünkü bu gibi itler racon adı altında yaşlıya bir şey diyemiyor, konuda hallediliyor. Ha bana sorarsanız ben tabii ki hukuki süreçte suçluların en ağır cezayı alıp yatmasını isterim ama gerçek buyken gerçekçi davranmazsa kaybeder. Allah korusun eşi veya çocuğuna bir zarar gelse gider adamları vurur konu sahibi hem kendi kaybeder hem karşı taraftaki mahlukatlar. Ya da son bir önerim direk oradan taşınmalarıdır. Eğer ev kiralık ise direk taşınsınlar çünkü bu psikopatlar genelde madde bağımlısı da oluyorlar, bi gece evi tarasalar ne yapacak konu sahibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• VioLee kullanıcısına yanıt
    Kişilerden yok ama etrafımdan çok. Üstüne salacaksın bu sefer öldürecekler diyen yakınım fazlalaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanozgen

Bu tarz işlerde ülkemizin polisi bi iş yapamaz.
    ist da adamın evi soyuluyor. Adamlar 10 arama sonrası, polis bizi meşgul etmeyin diye yanıt veriyor.
    Böle işler de jandarmanın yetkisini artıracaksın. bak asker kurma kolunu çektimi orda biri kalıyor mu? gerekirse vukuat olmasın diye birini dikeceksin asker mi yok? karakolların yetkisi artsın orada kumda kalmaz. polisi tınlayan yok.

Bizim Ankarada oturduğumuz bölgeye jandarma bakardı. Ne hırsızlık ne başka bir şey hiç duymadık. Polise geçince apartmanlar soyulmaya başladı hatta bizim evi de yoklamışlar.

• airnavy kullanıcısına yanıt
    Zaten taşınacağım. Ev arıyorum şuan
  • problem kolluk kuvvetlerinde değil, kolluk kuvvetlerini bu hale getiren yasa sisteminde.
    2 - 3 sene öncesine kadar molotofları silah olarak geçmiyordu yasa karşısında.
  • Hocam geçmiş olsun, türkiye genelinde müteahitler kendilerini bir halt sanarlar. Bende bir müteahitim ama ben bir inşaat mühendisiyim öncelikli görevim çevreyi rahatsız etmeden iş yapmaktır. Size bunu yapan işçi falan değil bildiğin o müteahitin ya kendisi yada üst bir adamıdır, size tavsiyem bir daha inşaatla ilgili sıkıntı olduğunda belediyeye şikayet etmenizdir, çünkü polis ceza yazmaz şantiyelere, belediyeler yazar, belediyeler yazmazsada çevre şehirciliğe hepsi çevre şehircilik il müdürlüğüne bağlıdır, alayına verilecek bir ceza aylarca şantiyelerinin durması demektir. Sözlü münakaşaya girdiğiniz adamların eğitimi yoktur kendini bir halt sanarlar hak ettiğiniz muamele bu değildir. Olaydada haklısınız. Benim şantiyelerimde bazen böyle dışarı taşma olduğunda bana çat uyarılar geliyor. Bunlar onların midesini daha çok bulandırır.

Size başımdan gelen olayı anlatayım, benim ilk inşaatım 5 dairelik ufak bir inşaattı her malzemeyi herşeyi teker teker alırdım, bir sabah telefon geldi yük asansörü çalınmış farkında değiller kamera kurdurmuştum gelen araba bir transit ve başka bir inşaat firması aradım, bak şerefsizliğin lüzumu yok, o asansörü teslim et sana dokunmayım dedim. Küfür kıyamet avukata verdim 250k'lık dava açtık, sonuç 1 hafta sonra ağlıyorlar abi biz ettik sen etme bu sefer ben sövdüm yük asansörü 5000 tl'ydi fakat bana 245 bin daha kazandırdı, o vatandaşlarda battı. Yasal sınırlarda takılırsanız 3.5 atarlar...

• Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    keşke her bölgeye jandarma baksa.
  • 3 videoyuda sonuna kadar izledim.. Kanım dondu.. Savcılara bu videoları ver.. Gereken yapılır inşaalah.. Geçmiş olsun hocam.. Allah yardımcın olsun..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam çok geçmiş olsun. Hayyatta karsınıza ne cıkacagı belli olmaz. Dergal bir silah tasıma ruhsatı cıkarın. Gerektiği yerde kendinizi savunun.

• Senin yerinde olsam bir kalıp ustasıyla gece çıkar kalıpların altındaki destekleri sökerim. O kat çökünce görürler ebelerinkini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klik

Heralde kimse bu numaraya ulaşmaya çalışmamış. Eski numarası olabilir.
    A haber ihbar hattı: 0505 165 8888

A haber ne ya

• asau kullanıcısına yanıt
    boyle diye diye ulkeyi magandalarin keyfine biraktiniz sikinti bu adamin tepki vermesi degil (ki hakli olarak veriyor) sikinti bu ulkede les bir duzenin olmasina ragmen hala kimsenin gikinin cikmamasi bic bir sekilde insanlara yardimci olunmamasi. Sikinti bu dostum hatayi magdurda arama..

• Selamlar, magduriyetinizi anlatan bir yazi hazirlayip akim ve cimere gönderin. Özellikle polis arkadaslarin davranislarinida yazin. Akim devreye girerse 1 haftada isinizi cozebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Wiggle

Hocam çok geçmiş olsun. Hayyatta karsınıza ne cıkacagı belli olmaz. Dergal bir silah tasıma ruhsatı cıkarın. Gerektiği yerde kendinizi savunun.

silah taşıma ruhsatı almak o kadar kolay değil. alabilecek durumu olsa zaten işini silaha bırakmadan halledebilir arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordumsen

Hocam en iyisini yapıyorsunuz. Buradaki birkaç ergen al silahı vur diyor ama bilmiyorlar ki bunlar bir tane değil yüz tane hangi birini vuracaksın artı aile sahibi olmayan sizi anlayamaz. Diğer taraftan allah belalarını versin diyip kurtulun o semtten, Bu devirde para kazanmak zor biliyorum ama üç beş masrafınız olacak en fazla taşınırken. En güzeli de ailenizin başına bir şey gelmeyecek, düşününki allah korusun onlara zarar gelse siz çıldırırsınız. Yani diyeceğim gelen mala gelsin, isterdim ki şu olay için sokaklara dökülüp protesto edebilen, o inşaatı o terbiyesizlerin başına yıkabilen ; bencil olmayan bir halk olsabilseydik. Tekrardan geçmiş olsun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airnavy -- 22 Mayıs 2017; 22:57:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurFB1453

Senin yerinde olsam bir kalıp ustasıyla gece çıkar kalıpların altındaki destekleri sökerim. O kat çökünce görürler ebelerinkini.

evet cok guzel oneri sonra tum sulaleni kursunlasinlar :) harika oneriler geliyor DH bordo klavyeli teamden.
  • Kanım dondu. Allah yardımcınız olsun. Erkeklik gururu diyip hayatınızı karartmayın. Bu ülkede bu olayı herhangi birimizin yaşamaması sadece şans.

Karşında eğitimsiz, kaybedeceği hiçbirşeyi olmayan kişiler var. Sadece çocuğun için lütfen terket o bölgeyi. Açıkcası davadan şikayetten bile vazgeçmen senin hayrına olacaktır. Çok üzüldüm canım sıkıldı tekrar Allah yardımcın olsun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 22 Mayıs 2017; 23:0:15 >
  • Abicim polise gittiğinde diyecektin ki bana bunlar yapıldı gerekli işlemler yapılmaz ise ben kendimi savunma hakkımı kullanacağım ! Aynısını savcıyada diyecektin !

Sonra gidersin kendini korumak için sana tehdit oluşturan şahısların araç gereçlerine mühimmat temin edersin ! Aynısı bidaha olduğunda çıkar gereğini yaparsın !

Az dan az , çoktan çok gider !
  • quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

quote:

Orijinalden alıntı: lordumsen

Hocam en iyisini yapıyorsunuz. Buradaki birkaç ergen al silahı vur diyor ama bilmiyorlar ki bunlar bir tane değil yüz tane hangi birini vuracaksın artı aile sahibi olmayan sizi anlayamaz. Diğer taraftan allah belalarını versin diyip kurtulun o semtten, Bu devirde para kazanmak zor biliyorum ama üç beş masrafınız olacak en fazla taşınırken. En güzeli de ailenizin başına bir şey gelmeyecek, düşününki allah korusun onlara zarar gelse siz çıldırırsınız. Yani diyeceğim gelen mala gelsin, isterdim ki şu olay için sokaklara dökülüp protesto edebilen, o inşaatı o terbiyesizlerin başına yıkabilen ; bencil olmayan bir halk olsabilseydik. Tekrardan geçmiş olsun hocam.

elemanlarin ozeti bu video

• hocam bir bela bulaşmış sana ya sonuna kadar gideceksin yada evi filan taşımanı tavsiye ederim. Bu ülkede malesef böyle.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.