Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Csb değil anlaşılan. Böyle biri var ve dediği tarihte çocuğu olmuş. Hocam inş kimseye bişey olmadan çözebilirsiniz. Çok zor bi durum. Bi gelişme varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam adalet bitmiş ankarada şahin turgut var ankaranin babası yardımcı olur 2 saniye sürmez.korkudan senden özür dilerler.. Ama.tabi ulaşabilirsen git yalvar gerekirse bunlar garibana yardım eder..

• quote:

Orijinalden alıntı: -ZoRRo-

Devletin polisi 24 saat yanınızda gezemez kendi güvenliğini kendin alacaksın. Ayrıca korkma sende silah tası yanında.

Sen ciddi misin? Troll müsün? Bak ben bunu ciddi olarak soruyorum. Devletimizin güvenlik ile ilgili sorumlu birimleri, bizi silahlı saldırılara karşı korumayacaksa neden var? Silahlanalım istiyorlar ise niçin kendimizi korumak için ateşe ateş ile karşılık verdiğimizde hayatımız sönüyor?
  • gelişme varmı hocam cok merak ettim
  • Cok uzucu bi olay gercenten Allah onlari bildigi gibi yapsin umarim birileri bunlari vurup oldurur sen hic ugrasmadan. Ne bicim ulke olmusuz yaw.
  • Dostlarım yeni bitti tüm işlemlerim. Şimdi sırasıyla ekliyorum belgeleri
  • İşte bunlar hep mal mülk hırsı. Varoş semtten ev alıp millete dayilanana kadar 3 5 sene daha kira odeyip daha nezih semtte otursaydın şimdi colugum çocuğum ne olacak diye düşünmezdin

• okuduğum kadarıyla senin bunlara cevap verebilecek bir insan olmadığını anlıyorum.

yerinde olsam kendimi güvende hissetmek için bir tabanca alırım. ama gidip adamlara salça olmam, sadece kendimi güvende hissetmek için yani...

aile durumundan v. s. orta sınıf aileye mensupsun. babana söyle veya yakın akrabalarına sözü geçen ikinci sınıf memuru araya sokun. hakim, savcı, kalem müdürü olmadı olmadı komiser falan: onlar kovalasın.

komşularına veya mahalledeki büyüklerinden semtin delikanlılarına ulaş. ver bir beş yüz lira gidip inşaata salça olsunlar.

onlar seni pasif gördükleri için üstüne çökmüşlerdir. olur üstüne gelirlerse çek vur. hukukumuz teoride de jure ve de facto tanımları kullanılır. senin bu yaptığın devletin yetersiz olduğu yerde kendi kanunu yaratmaya girer. öldürsende ceza almayacaksın, tabii iyi bir avukatla. gerisi nefsi müdafaa. he ceza aldın diyelim sicilin temiz olduğu için beş yıla kadar olan ceza hükmün ötelenir.

inşallah bunlara gerek kalmaz, zaten sosyal medya bu olayla çalkalanıyor. devlet kademesinde duyulur ve ilgilenirler gibime geliyor.

• Merhaba. Polise değil savcılığa dilekçe yaz dava aç. Polis savcılık izni olmadan seni koruyamaz. Ne yazık ki böyle insanlar var. Sinir oluyorum. Korkmanıza gerek yok. Mümkünse tatile çıkın yada başka bir yere taşının. Her yerde böyle bilmem ne çocuğu var. Yatıp yatıp hapiste çıkıyorlar. Polisten vs. birşey çıkmıyorsa artık kendi kendini koruyacan mecbur. Dur tahmin edeyim ya kürttür bunlar ya da çingene roman. Kürtlerin hepsi değilde çingenelerin çoğu dallama oluyor. Hiç sevmem çingeneleri. Polis birşey yapmıyorsa sen yapacan ayrıca nefsi müdafaa. Hapse girmesen çok güzel hadlerini bildirirdim ben. Katliam yapardım. Bizim burdada tartıştığım birileri vardı. Çingene uyuşturucu-fuhuş ne ararsan var. Korkarsan daha çok üzerine gelirler. Senin ne yapıp ne edip bunlara birşey yapıp üzerinden atman lazım.
  • Al bi av tüfeği bayiden hemen satıyolar ruhsat falan kolay zaten av ürünlerinin.Devlet koruyamıyorsa kendini koruyacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: suskunman

Merhaba. Polise değil savcılığa dilekçe yaz dava aç. Polis savcılık izni olmadan seni koruyamaz. Ne yazık ki böyle insanlar var. Sinir oluyorum. Korkmanıza gerek yok. Mümkünse tatile çıkın yada başka bir yere taşının. Her yerde böyle bilmem ne çocuğu var. Yatıp yatıp hapiste çıkıyorlar. Polisten vs. birşey çıkmıyorsa artık kendi kendini koruyacan mecbur. Dur tahmin edeyim ya kürttür bunlar ya da çingene roman. Kürtlerin hepsi değilde çingenelerin çoğu dallama oluyor. Hiç sevmem çingeneleri. Polis birşey yapmıyorsa sen yapacan ayrıca nefsi müdafaa. Hapse girmesen çok güzel hadlerini bildirirdim ben. Katliam yapardım. Bizim burdada tartıştığım birileri vardı. Çingene uyuşturucu-fuhuş ne ararsan var. Korkarsan daha çok üzerine gelirler. Senin ne yapıp ne edip bunlara birşey yapıp üzerinden atman lazım.

Kactane mutahit cingene var? Buyuk ihtimalle kürttür.tamam cingenelerde zararli olabiliyor ama en azindan Türk askerini,polisini şehit etmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasted.wastelander -- 22 Mayıs 2017; 17:35:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emir66

Hocam şahsi fikrim ifadeni geri çekip ordan uzaklaşman. Mümkünse evini falan da sat taşı. En başta eşini çocuğunu uzaklaştır. Ankarada değilim ama ben de misafir edebilirim.

Olay haberlere çıkar vs olursa aynı yerde yaşamaya nasıl devam edersin, bayağı karışık iş

O zaman her tehditte sen herşeyini veriyorsun böyle kişiler yüzünden bunlar çoğalır hakkını aramayan herşeyde kaçan kişilerin başı beladan kurtulmaz.
  • hala buradan cevap bekleme bence git polisin yakasına yapış polisime laf söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama ne demek kendini koru git gir karakola bağır çağır derim
  • Bireysel silahlanma ulkeyi adana adliyesine dondurur seni mafyanin magandanin tehdidinden korumaz, bunlar adami sirtindan vuran tipler. Emniyetle ilgili cok fazla sikayet duyar olduk son zamanda sanirim ciddi personel sikintilari var. Insanlarin baslarina bir olay geldiginde magdur olduklarinda internette veya yayin organlarinda duyurmadan cozum bulunamiyor. Illa kamuoyu tepkisi olacak ki devletin birtakim mekanizmalari islesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 22 Mayıs 2017; 17:37:46 >
  • hocam iyi misiniz ?
  • lordumsen L kullanıcısına yanıt
    Hocam plakayı sil bence burada düşük ihtimal ama olabilirler

• Dostum öncelikle orada durma karını ve çocuğunu geçici olarak bir akrabana falan emanet edebilirsin. Bunun harici isimlerini bildiğini söylemişsin isim isim söyle medyada iyi yayılırsa işin çözülür. +olarak bu itlerin ne yapacağı belli olmaz silahlanman lazım. Arabada kapının yanına pompalı şart tabanca falan da alabilirsin ve sürekli dikkatini topla dalgın gezme.

• Görüyorum da birileri polislere laf atıyor.Bizde en büyük sorun da bu;bilgimiz olmadan,fikrimiz çok oluyor maşallah.Polisin yetkileri bellidir.Savcılık karar verir polis uygular,bu kadar basit.Filmleri izleyip kopup geliyorlar,bilinçsiz bilinçsiz muhabbetler.Suç polis de değil,kanunlar böyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzadkiel

Görüyorum da birileri polislere laf atıyor.Bizde en büyük sorun da bu;bilgimiz olmadan,fikrimiz çok oluyor maşallah.Polisin yetkileri bellidir.Savcılık karar verir polis uygular,bu kadar basit.Filmleri izleyip kopup geliyorlar,bilinçsiz bilinçsiz muhabbetler.Suç polis de değil,kanunlar böyle...

Polis misin? Bir sene önce evim soyuldu polisin ilk dediği hırsız bulunmaz ama yinede tutanak tutalım . Arkası sağlam birinin evi soyulsaydı acaba aynı muamele yapılırmıydı ? Yoksa birkaç saat içinde o hırsız yakalanırmıydı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Şahin turgut kim ? Ne iş yapar ?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.