Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonra diyolar ki bireysel silahlanmaya hayır cart curt

Ulan imkan versinler roket atar alırım

Bunların anlayacağı dil bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordumsen L kullanıcısına yanıt
    Eğer gitmediyseniz hemen savciliga gidip bireysel olarak müracaatinizi yapin.

• Olay gercek ise cok uzucu. Aklina insanin sehir degismekten baska bir sey gelmiyor. Gercekten bunu kafaya taktilarsa ve uyusturucu sorunlari varsa tehlikeliler. Yok gozdagi icin bunu yaptilarsa bilemem.

Terorle mucadeleden araci bulup yardim isteyebilirsen bu tur zorbaliklarda daha etkili ilgileniyorlar. Allah yardimcin olsun.
  • Ah ulan. Soyle olaylari gordukce keske savci olsaymisim diye hayiflanip duruyorum.

Gurur yapacak bir sey yok. Ailenin ve senin can guvenliginiz gururdan daha onemli.

Hukuktan umidinizi kesmeyin. Bunlar mafyamsi kucuk tipler demek ki.

Bu bir tavsiye degildir; durum tespitidir: bu tipler kendileri gibileriyle dalasmaz. Kendileri gibileri ne yapar mesela? İnsaatin onunde havaya uc bes el ates eder, insaati atese vermeye kalkardi. Onlar olsa boyle yapardi ve mesele o gun kapanirdi.

Siz boyle islere girmeyin. Bu ulkeden de hukuktan da umidinizi kesmeyin. Hak yerini bulacaktir.

• asau kullanıcısına yanıt
    Seni de kurşunlasalardı.

• Konu medyaya taşındı mı?
  • Konuyu açan arkadaşın profiline bakarsanız pek aktif biri olmadığını anlayabilirsiniz, bana düzmece gibi geldi inceledikten sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: cakgalkarlos

Konuyu açan arkadaşın profiline bakarsanız pek aktif biri olmadığını anlayabilirsiniz, bana düzmece gibi geldi inceledikten sonra.

Böyle bir olay yaşamak için forumda aktif üye olma şartı mı var?

Yapacağınız tespiti seveyim.
  • Bireysel silahlanma artık farz,besmelidir.

Amerika'daki gibi bireysel silahlanma özgürlüğü olursa, hiç bir mafya - kurtlar vadisi izleyen psikopat ortalıkta terör estiremez.

evine giren hırsızın alnına 5 mermi gömersin,tek derdin duvarı yaptırmak olur.

Bu kişiler yasadışı yoldan eline geçtiği demir parçasına güvenirler,bileğine değil.sizde de silah olmadığını bildiği için sindirmeye,korkutmaya ardından para almaya başlarlar.

elinizde kendinizi savunabileceğiniz sadece bir kurşun kalem ve bıçak var.
  • alçak herifler. konu güncel kalsın.
  • Ekşiye düşmüş

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    İyi sevmeler size.

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

Kum kamuya açık bir ortamda mı dökülmüş. En büyük hata bu? O kumu oraya dökenden daha güçlü değilsen sesini kıs, kamu otoritesine şikayet et. Yapman gereken bu kadar basitken, kabadayılık yapmak çok saçma. Bazen o anda yapabilecek bir şey yoktur, bir kaç güne kaldırılabilecek bir kum için iyi niyetli komşuluk hakkı için iyi niyet göstermek gerekir. Bu devirme bu işler böyle yürür.

Yapmanız gereken basit, komşularında iyi niyet çerçevesinde anlaşmaya gitmek. Ne bileyim o mahallede tanıdık sözü dinlenen kimseler yok mu, esnaf muhalle muhtarı gibi, yani sonuçta aynı mahallede yaşayanların sorunlarını çözmek zor değil. Yani araziye uy demek istemiyorum. ama sonuçta bu olay evin yanında oluyor. Kendi evinin yanında. Hayır, ben komşu momşu dinlemem dersen, başka yere taşın o zaman. Testi kırıldıysa en az zararla atlatmak için en iyi yöntem anlaşmaya gitmek. Binayı yapanlarla konuşup orta yolu bulmak en iyi yöntem gibi geliyor. Bezen bükemediğin eli öpmek gerekir.

Polis adama yardimci olsada adam kimseye yalvarmak zorunda kalmasa daha iyi degilmi?

• Bu ülkede savcılık işe yaramıyo mu?

• cakgalkarlos kullanıcısına yanıt
    ve beyin koşarak uzaklaşır..
  • Onlar sana gelmeden sen onlara git. Biraz cesur ol silah bul kullanmaktan cekinme korkak gibi davranirsan zaten ustune gelirler. Olmek istemiyorsun belki ama sen zaten hic yasamamissin dostum

• el altından bi tane tüfek al veya koruma tut parayla adam almak çok kolay ülkede paran olsun öldürt hepsini afrika ülkesinde yaşıyoruz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 22 Mayıs 2017; 17:11:14 >
  • Kardeşim artık ok yaydan çıkmış ya sen onları vuracaksın ya da onlar seni vuracak.
  • Devletin polisi 24 saat yanınızda gezemez kendi güvenliğini kendin alacaksın. Ayrıca korkma sende silah tası yanında.

• Ya arkadaş konu gayet ciddi galiba bu ülkede savcı yokmu adamı öldürseler ne olacak nasıl.oldu bu ülkeye.mafya bozuntuları kuşattı memleketi. Bu adamın illa ensesi kalın tanıdıklarınınmi olması lazım arkadaş?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.