Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BurNIng

Merhaba,

Anlamıyorsunuz ve ısrarla diretiyorsunuz.Siz yazar hesabı alıp dolandırılan kişi değil misiniz,nereden bileceksiniz entry silinip silinmediğini?Çaylaksınız tamam ama bu kadar da olmaz,önceden takip etmeniz bir şey değiştirmez,benim gördüklerimi göremezsiniz mesela.ssg'yi arayıp konuyu üste taşıttıran benim.

Benden de selam söyleseydin ssg'ye.

Ssg'yi aramış hahahahaha. Kanzuk'u arasaydın keşke, amerika çok yazar şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 22 Mayıs 2017; 16:17:38 >
  • Aynen polis çok geç geliyor bizim eve hırsız girdi polis 2 saat sonra geldi birde bize diyor ki neden beklemediniz ya içerde olsa diyor yahu kardeşim sen 2 saatte nereden geliyorsun
  • Arkadaşlar üye öldürüldü sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lanet olsun ülkeyi bu hale getirenlere.
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Neden gülüyorsunuz?Ekstra ücret geldi faturaya hatta,Amerika'daymış kendisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ara ara yazın buraya.

• maykılscofield kullanıcısına yanıt
    Kolluğa ihbar edilen olaylarda soruşturma kolluk üzerinden savcı talimatı ile yürür. Kolluk tarafından savcının taalimatları yerine getirildiğinde dosya kolluktan çıkarak karakolun savcısına gönderilir, soruşturma numarası alarak tevzi ile ilgili savcısına verilir.

Yani şu an için devam eden bir soruşturma var.
  • memleket ne hale gelmiş arkadaş ya, asayiş yok güven yok insanlık yok...
  • Hepte böyle konular,fake hesap ve 2-3 mesajı olan üyeler tarafından açılıyor nedense😎

Zerre inanmadım

• Merhaba,

AKP'li üyeler,konu sahibine yardımcı olmadınız.Bari cenazesi için mevlit,etli pide-ayran yardımında bulunur musunuz,lütfen?

• yahu hala böyle mesajlara inan kaldı mı adamın aracına 2 mermi atılacak gelip burada konu açacak ha bide yeni hesapla bir de konu dışına açacak allah aşkına hanginiz böyle bir şey yapar aa dur hemen foruma konu açayım
  • ben akp li değilim ama senin ailenden birinin cenazesine geliriz tez zamanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurNIng

Merhaba,

AKP'li üyeler,konu sahibine yardımcı olmadınız.Bari cenazesi için mevlit,etli pide-ayran yardımında bulunur musunuz,lütfen?

böyle yazıp duruyorsunuz nerden biliyorsunuz üyenin başına bişey geldiğini varsa bi kanıtıız gönderin de hepimiz görelim.
  • izmirli1713 kullanıcısına yanıt
    yalan söylüyorda ondan onunda ip adresi araştırılıyor. oda yalan bilgi vermekten bir ceza alacak. BurNIng adlı kullanıcıdan bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostweb -- 22 Mayıs 2017; 16:37:29 >
  • Bas git bu konudan troll

• Ulan memleket Texası geçti.
    Geçen Hanımla oğlum Bursa dan gelirken Kütahya da bindikleri otobüsün şoförü trafikte bir magandayla takışıyor.
    İtişip kakışıyorlar falan.
    Sonra Kütahya dan Afyona doğru seyir halindeyken otobüsün önü 3 araç tarafından kesiliyor.Otobüsün etrafı sarılıyor.
    Meğer Kütahya da kavga ettikleri adam arkadaşlarını toplamış gelmiş.
    Hanım nerden aklına estiyse Jandarmayı arıyor.
    Bu arada adamlar ellerinde sopalar otobüsü camlarına vurup kırmaya ve içeriye girmeye çalışıyorlar.Bazılarının ellerinde silah var.Yolcular yere yatıyor.
    Neyse bir süre bu şekilde cebelleştikten sonra Jandarma geliyor.
    Başlarında başörtülü bir bayan çavuş.(Duyunca ben de şaşırdım.Gerçekten bayan çavuş var mı merak ediyorum.Hanım yalan söyleyecek değil ya!)
    Neyse...Olaya müdahale ediyorlar.
    Yolcuların uyarısı ile araziye atılmış silah bulunuyor.
    Ama Bayan Çavuş saldırganları bırakıyor.Şoföre de hadi yolunuza gidin diyor.Ne bir tutuklama ne bir şey...
    Hanım aklına geldikçe hala söyleniyor.
    Ne günlere kaldık diye...
    Aradan 3 gün geçmedi...
    Bu sefer Konya da bir bayan doktor üstelik hamile.
    Trafik magandalarının saldırısına uğradı.Kadının aracına ateş ettiler.Kadın şimdi karnında kurşunla geziyor.Doğum yapana kadar müdahale imkanı yokmuş.
    Magandalara ne mi oldu?
    Sıkı durun...
    Hiç bir şey.
    2 gün sonra salıverdiler.Aramızda dolaşıyorlar...

• Bireysel silahlanma şart haline geldi. Polis görevini yapmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ankara'da neredesin. kim ve nereli olduklarını söyle bakarız çaresine. olayı da özelden yaz detaylı. karayazılı ve haymanalı arkadaşlarımızdan ulaşırız kendilerine.
  • Bu tip durumları yaşayan insanların psikolojileri DH'de konu açmaya nasıl elveriyor anlamadım.

Gerçekse kaçmak en doğrusu. Çünkü bahsettiğin adamları öldürsen bile gerisi hemen geliyor. Annelerinin üreme hızı WannaCry'ın yayılmasıyla birebir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu duyurmak lazım inşallah daha kötü birşey olmaz.Cehennem gibi topraklarda yaşayıp italya isviçre yasalarını koyup üstüne birde o kör yasayı ygulamazsan böyle olur işte büyük Geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.