Şimdi Ara

Okulu dondurmak ve daha bir sürü şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

YTÜ'de bir mühendislik okuyorum. 2. sınıfım. Bu sene öss'ye tekrar girmek istiyorum. Hedefim de İTÜ makine.

sorularım şöyle:

1) Okulu dondurmalı mıyım?

2) Nasıl dondururum?

3) Eğer kazanırsam makineyi ortak dersleri sayarlar mı?

Teşekkürler.

2)Dondurmak zor is.Bin tane evrak isterler.fakirlik belgesiymis donruma gerekceymis falan ugrasip durursun.Atilma ve harclar kaldirildigi icin okula gitmezsen hic bir sorun cikmaz ve dondurmus gibi olursun.
    3)Buyuk ihtimal 1. sinif derslerinin cogun sayarlar.Ancak makine okumuyorsun galiba o yuzden ikinci sinif derslerinin cogu uyusmaz gibi.Hatta alttanda ders verebilirler.Kisacasi bir cok dersi kurtarabilirsin gibime geliyor.Merak etme.

[Mutationem motus proportionalem esse vi motrici impressae, et fieri secundum lineam rectam qua vis illa imprimitur.]
  • Artık kayıt dondurma diye bir şey yok. Eskiden 4 yıllık bir bölümü 7 yılda bitirme zorunluluğu vardı, aksi takdirde ilişik kesiliyordu. Bu nedenle kayıt dondurma icat edilmişti. Artık ilişik kesme olmadığından kayıt dondurmada yok. O dönem okula devam etmeyecekseniz ders kaydı yapmıyorsunuz o kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.