Şimdi Ara

Nasıl bir şeydir yaz okulu ? Zor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceki konumda bahsettiğim konu üzerine sonunda bana uygun yaz okulunu Antalya ' da buldum. Bulunduğum şehire 8-10 saat uzaklıkta 2 ay Antalya ' da yurtta kalacağım mecburen ? Size sormak istediğim tecrübeli birilerinden bilgi sahibi olmak ? Nasıl bir şeydir bu yaz okulu zor mudur ders geçmesi zor mu ? Mesela ben Matematik dersi alacağım. 1 dönemde geçemediğim matematik dersini 1 ayda nasıl geçeceğim ? Sınav sistemi nasıldır ? Hocalar çok zorlar mı sınavlarda ? Özellikle Antalya ' da yaz okuluna gidenlerden yardım bekliyorum. İlk defa gideceğim için çok tecrübesizim. Sınav sistemleri nasıl oluyor test mi klasik mi yoksa derse ve hocaya göre değişiklik gösteriyor mu ? Yardım yardım yardım...

EDİT: Bazı yerlerde edindğim bilgilere göre yaz okulu yazın sıcağında özellikle tatil şehirlerde olduğu için hocalar derste ve sınavlarda çok kasmaz diyorlar ama bilmiyorum doğrumu. Birde şehir dışından gelenlere tolerans gösterebiliyor diyorlar tam doğrumu bilmiyorum ama

• ++
  • takip,benimde ilk senem kumulatifim 1.69 da kaldi 1.80 e cikarmam lazim bende bu konu hakkinda bilgi almak istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal ders işleyişi oluyo hatta kolaylık yaptığıda oluyo hocaların benim yaz okulum başladı bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metekhann kullanıcısına yanıt
    Dostum ben şimdi 10 saat uzaklıktaki şehire gidicem sırf yaz okulu için oradaki hocalar şehir dışından gelen öğrencilere tolerans gösterdikleri filan oluyor mu :D Nasipse bu yazın işte Antalya ' da 2 ders alıcam yaz okulundan 2 sindende kalmam umarım yardımcı olurlar inşallah
  • Zaten yaz okulu süresi kısıtlı tam eğitim verilemez hiçbizaman normalden basit olur madem şehir dışına çıkcan risk alma konu konu yaz biyere takip et onlardan sorcak nihayetinde. Bişey daha var kolaylık yapıyorlar şöyle yapıyorlar mesela final sınavı ödev oluyor ve zamanda oluyo baya bi araştırır ordan burdan bulur verirsin kebap. Tabi sana öyle denk gelirmi bilemem tavsiyem 2-3kişi dersin boş vaktinde bunu teklif edin hocaya

• Mesela benim final ödevim ve normal ödevim var %30öde %50sınav vizeyede çalışırız bi zahmet :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Metekhann kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim ben 2 ders alıcağım bilgisayar dersi ondan ödev verebilir tamam ama diğer ders matematik dersi ondan ödev verir mi ki
  • Valla bilemem ama banada vermez gibi geliyo. Test olabilir ama sınav şeklide şansına göre klasik test seçebilir hoca

• Okul yaz okulsuz bitmez zaten,mühendislikte özellikle.

• Ben daha önlisansım :D Teşekkürler bilgiler için herkese
  • Üste çıksın beyler özellikle Antalya ' da yaz okuluna gidenlerin bilgilerine ihtiyacım var yurt olayları filan :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.