Şimdi Ara

Okulda kız kardeşime çıkma teklifi etmiş çocuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşim lise 1 gidiyor ilk senesi ve yarı yılda 4 tane zayıfı var sınıfından bir çocuk kız kardeşime çıkma teklifi etmiş ve kardeşim hayır demiş ama bu hassiyetsiz facebooktan ısrarla yazmış girdim ana bacı sövdüm cevap vermedi

arkadaşlar nabayım bu çocuğu ben şimdi.

• eğer daha önce hiçbir kıza yan gözle ya da yiyecek gibi bakmamıssan kızmakta haklısın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Okulda kız kardeşime çıkma teklifi etmiş çocuk
  • empati
  • Okul cikisina gidiyorsun beline silah aliyorsun cocugu kenara cekiyorsun gozunu korkutup 2 tokat atip yolluyorsun denendi onaylandi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben çocuğa bir şey demiyorum sadece kız kardeşim ilk dönem 4 tane zayıf getirmiş ve ret etmiş ama bu ısrar etmiş.
  • O çocuk abilerini çağıracak kardeş , yaprağı kabuğuyla yedin kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaşım hamile ama evli
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

empati

+1
  • Empati yaparak hareket et hem kardeşin hemde o çocuk açısından

• izmit'te ise okul.pm at geleyim tüm izmit döveriz.kesemion bizi
  • sen milletin bacısına çıkma teklifi ederken iyidi
  • ne abaza gençlik var bu türkiyede keşke kız lisesine yazdırsaydık suç bunlardada değil anne babalarda doğurup salıyorlar böylelerini ama bir yanlışını göreyim bitti
  • dostum benimde sevgilim oldu ama kibarca teklif ettim kibarca ret edilince zorlamadım ve çıktıklarımda oldu
  • Eğer sadece bir kere teklif etmişse birşey yapma ama ısrar ediyorsa gidip döveceksin başka yolu yok.Yani kız kardeşinin bir abisi olduğunu ve sahipsiz olmadığını herkese göstereceksin.Burda ki ergenlerin lafına da pek bakma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • la ne akıllılar var anlamıyorum kız kabul etmemiş hala rahatsız ediyormuş neyin empatisini yapsın bu adam?

• gozunu korkut bisey yapma abartirsa ozaman catara cutara gir

• quote:

Orijinalden alıntı: muhallebi Salep

ne abaza gençlik var bu türkiyede keşke kız lisesine yazdırsaydık suç bunlardada değil anne babalarda doğurup salıyorlar böylelerini ama bir yanlışını göreyim bitti

Yahu sakin ol biraz cikma teklifi etmis reddetmis israr etmis biraz.Duzgunce uyarsaydin ceske.Kbul etseydi napardin merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana söz verdi ikinci dönem notları düzeltecem diye başka hiç birşeyle uğraşmıyacam diye bende ona güveniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umute.

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

empati

+1

Kizin sinifta kalma durumu var

• quote:

Orijinalden alıntı: muhallebi Salep

Arkadaşlar kardeşim lise 1 gidiyor ilk senesi ve yarı yılda 4 tane zayıfı var sınıfından bir çocuk kız kardeşime çıkma teklifi etmiş ve kardeşim hayır demiş ama bu hassiyetsiz facebooktan ısrarla yazmış girdim ana bacı sövdüm cevap vermedi

arkadaşlar nabayım bu çocuğu ben şimdi.

Kafa göz ölesiye döv sincap

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.