Şimdi Ara

Okulda kız kardeşime çıkma teklifi etmiş çocuk (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

Orijinalden alıntı: muhallebi Salep

çok konuşma.

delikanlı yanlız benimle ugrasmak oyle lise 1 cocugunu 4 kişi korkutmaya benzemez ayrıca her asık oldugunuz her elini tuttugunuz her baktıgınız kız birinin kızı birinin kardeşi birinin yegeni

aynen kardeş katılıyorum ama belliki konuyu açan arkadaşın dünya görüşü belli. gitsin mağara adamı gibi pataklasın kurtulsun. "askeri ücret" diyor bi de

çocuğu korkutmuşsun daha ne yapıcaksın, sen çocuğu dövdüğün zaman onun annesini babasını düşün. senin kız kardeşinin hissetceklerini düşün, kızın arkadaşı kalmaz okulda düşünsene kıza çıkma teklif ediyor ertesi gün çocuk mor gözle okula geliyor, sence okuldaki arkadaşları (kız veya erkek) ne düşünürler? uzaklaşmazlar mı kızdan?

biraz sert dille yazmış olabilirim ama düşüncen yanlış, biraz sonucunu düşün eylemlerinin. sen çocuğu dövünce hiç kimse yaklaşmicak kız kardeşine sen de mesut olucaksın (!)

• quote:

Orijinalden alıntı: The Last Beerbender

quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

çok konuşma.

delikanlı yanlız benimle ugrasmak oyle lise 1 cocugunu 4 kişi korkutmaya benzemez ayrıca her asık oldugunuz her elini tuttugunuz her baktıgınız kız birinin kızı birinin kardeşi birinin yegeni

aynen kardeş katılıyorum ama belliki konuyu açan arkadaşın dünya görüşü belli. gitsin mağara adamı gibi pataklasın kurtulsun. "askeri ücret" diyor bi de

çocuğu korkutmuşsun daha ne yapıcaksın, sen çocuğu dövdüğün zaman onun annesini babasını düşün. senin kız kardeşinin hissetceklerini düşün, kızın arkadaşı kalmaz okulda düşünsene kıza çıkma teklif ediyor ertesi gün çocuk mor gözle okula geliyor, sence okuldaki arkadaşları (kız veya erkek) ne düşünürler? uzaklaşmazlar mı kızdan?

biraz sert dille yazmış olabilirim ama düşüncen yanlış, biraz sonucunu düşün eylemlerinin. sen çocuğu dövünce hiç kimse yaklaşmicak kız kardeşine sen de mesut olucaksın (!)

hocam dediğim gibi kıza tecavuz etmemiş taciz etmemiş kufur etmemiş arkadan konusmamıs herkes asık olur herkes cabalar,ayrıca konu sahibide tipe ve saca bakarak lise 1deki cocuga tinerci esrarcı serseri muamelesi yapmıs hangimiz o sıralarda bu tarz seyler yapmadık ki yani saclara sekıller artistlik pozlar kişi herkesi kendi gibi bilirse boyle oluyor işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodomoco -- 10 Şubat 2014; 23:53:29 >

• olan benim herşeyim olunca yapamacağım bir şey yok. benim görüşüm böyledir
  • quote:

Arkadaşlar kardeşim lise 1 gidiyor ilk senesi ve yarı yılda 4 tane zayıfı var sınıfından bir çocuk kız kardeşime çıkma teklifi etmiş ve kardeşim hayır demiş ama bu hassiyetsiz facebooktan ısrarla yazmış girdim ana bacı sövdüm cevap vermedi

arkadaşlar nabayım bu çocuğu ben şimdi.

Kız kardeşini gereksiz bir şekilde rahatsız etmediği sürece birşey yapmıcaksın olucak biticek , gereksiz rahatsızlık dediğimde kız kardeşin hiçbir şekilde istemezken çocugu çocugun abartılı haraketleri gibi
  • Vuracaksın tabi başka yolu yok

Bir şey olmaz dostum, lise 1 normal bunlar. Çok ısrar ederse çocuk uyarırsın yeter.
  • Sen şanslısın hocam gene biliyorsun.Benim kardeşin ağzından hiç kelime çıkmıyor erkekler hakkında.Ama şimdi kendini o çocuğun yerine de koy derim biraz zaman tanı yani belki çocuk bırakır.Ha kardeşini rahatsız etmeye başlarsa gerekeni yaparsın.
  • sen başka erkeklere mı cıkma teklıfı edıyorsun ? tabıkı sende başkasının kardeşıne edıyorsun, bıraz empati ....

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar kardeşim lise 1 gidiyor ilk senesi ve yarı yılda 4 tane zayıfı var sınıfından bir çocuk kız kardeşime çıkma teklifi etmiş ve kardeşim hayır demiş ama bu hassiyetsiz facebooktan ısrarla yazmış girdim ana bacı sövdüm cevap vermedi

arkadaşlar nabayım bu çocuğu ben şimdi.

Ciddi olarak cevaplıyorum

Tabiki onunda sevgilileri olcak sosyal hayatı cinsel hayatıda olucak ama bikerr etmiş ısrarla devam ettiyse tahminen bu uzar ben bi konuş bi çocukla sövmeden önce insan gibi konuşsaydın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.