Şimdi Ara

Okulda kız kardeşime çıkma teklifi etmiş çocuk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WISDOM

empati

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhallebi Salep

dostum benimde sevgilim oldu ama kibarca teklif ettim kibarca ret edilince zorlamadım ve çıktıklarımda oldu

ısrar varsa git okula konuş çocukla hocam ama ortalıkta konuşma çıkışta falan
  • eli yüzü düzgün bir çocukla tabi sevgili olabilir ben zaten bir şey demiyorum ama şuan istese bile ben izin vermem ilk önce okul ben okumadım şuan 12 saat çalışıyorum askeri ücretle ve halim ortada.
  • Adam gibi konuşsaydın ya çocukla böyle böyle diye. Biraz medeni olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya yazdıklarını aynen yaz.
  • muhallebi Salep kullanıcısına yanıt
    yas kac senin ?

• Bırak kendi hallerine kanka kızı tehtid ederse falan o zaman bakarız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdlbbr kullanıcısına yanıt
    19
  • quote:

eli yüzü düzgün bir çocukla tabi sevgili olabilir ben zaten bir şey demiyorum ama şuan istese bile ben izin vermem ilk önce okul ben okumadım şuan 12 saat çalışıyorum askeri ücretle ve halim ortada.

başarılı insanın ders çalısmak içinden gelir. diğer başarılı insanların ise birisinin ona göstermesi gerekiyor... bence kardeşinle konus ve derslerıne konsantre olsun...

şimdi kızması daha sonra rahat biş iş bulamayıp pişman olmasından daha iyidir...

bana kızmanda sorun yok ama ilerde rahat iş bulamayıp pişman olmanı istemiyorum. ben yol olmaya razıyım sen yeter ki başarılı ve güçlü bir bayan ol. kendi kararlarını kendin al. istediğin herşeyi al... ama lütfen derslerine ve okuluna konsatre ol... yalancıktan ''iş yerinde kolumu çarptım acıyor,sen boyle olma '' de...

umarım ikiniz içinde aileniz içinde hayırlısı olur...

• Cocuk belki aşıktir hocam belke biraz daha

aranizda 4 yas var dostum yanina 2 arkadasini al bunu bi güzel korkut cikista zaten tirsar sert konus. abisi falan var miymis

• quote:

Orijinalden alıntı: erdlbbr

aranizda 4 yas var dostum yanina 2 arkadasini al bunu bi güzel korkut cikista zaten tirsar sert konus. abisi falan var miymis

hiç bilmiyorum ama saçlarına şekil veren kendin bir şey sanan tip cool takılmaya çalışanlardan zaten o tipler korkaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeRe03

O çocuk abilerini çağıracak kardeş , yaprağı kabuğuyla yedin kardeş

Kabuklu yaprak

agzini dagit o zaman ilk once konus sert konus ama baktin dikiliyo ki eger dedigin gibi biriyse dikilir buyuk ihtimal azina 2 tane vur aglaya aglaya gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdlbbr -- 10 Şubat 2014; 23:25:32 >
  • quote:

ne abaza gençlik var bu türkiyede keşke kız lisesine yazdırsaydık suç bunlardada değil anne babalarda doğurup salıyorlar böylelerini ama bir yanlışını göreyim bitti

al işte kafaya bak ulan cocuk asık belki hani son care diye denemiş kızın 4 zayıfından bebeye ne ki kıza sovmemiş taciz etmemiş nasıl bi kafa yapınız var cozemıyorum
  • dodomoco kullanıcısına yanıt
    çok konuşma.
  • çıkma teklifi edebilir bu dogal ama ısrar ediyorsa güzelce uyar baktın olmadı hafif tehit et hiç olmadı döv abartmadan ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmoslu -- 10 Şubat 2014; 23:36:32 >
  • quote:

çok konuşma.

delikanlı yanlız benimle ugrasmak oyle lise 1 cocugunu 4 kişi korkutmaya benzemez ayrıca her asık oldugunuz her elini tuttugunuz her baktıgınız kız birinin kızı birinin kardeşi birinin yegeni
  • Anlayamadığım kız kardeşinin 4 tane zayıf getirmesine bu çocuk mu vesile oldu ? Israrla onu dile getirmişsin de.

Bu arada olabilecek bir şey , senin bu tepkin de gayet normal . Klişe
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

çok konuşma.

delikanlı yanlız benimle ugrasmak oyle lise 1 cocugunu 4 kişi korkutmaya benzemez ayrıca her asık oldugunuz her elini tuttugunuz her baktıgınız kız birinin kızı birinin kardeşi birinin yegeni

dodomoco sana katılıyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.