Şimdi Ara

okula viskiyle gitsem ne olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kimsenin haberi olmaz, arkadaşlar da zaten bunu ihbar etmez. okula cikolata + viskiyle gidicem her sınavdan ve sayısal derslerden önce 1 shot atıp oturucam. (j.daniels)

etkisi olur mu? daha iyi anlar mıyım veya zihnim açılır mı. dualar bugüne kadar matematikte fayda etmedi arkadaşlar ciddi mesaj bekliyorum.(tek zayıf dersim bu)

• Yakalanırsan yönetmeliğe göre okuldan atılıyorsun.
  • Olur etkisi.

Allahım seçerek mi yolluyorsun bunları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Yakalanırsan yönetmeliğe göre okuldan atılıyorsun.

Aynen, lisedeyken bizim arkadaşlar gaza gelip rakı getirdiler. 6 kişi ben içmedim, en son yarım kalan bardakları çöpe attılar haliyle kolidor olduğu gibi anason, hemen anlaşıldı olay ve 6 sıda atıldı okuldan. hiç gerek olmayan bi hareket.

@tesla troll ha illa iceceksen okul dışında kimse görmeden iç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 11 Mart 2013; 0:40:05 >
  • nuri alço'nun röpteşambır üzerindeyken elinde viski kadehi, emrahın annesini kapının ardından kestiği sahne geldi aklıma
  • quote:

Yakalanırsan yönetmeliğe göre okuldan atılıyorsun.

yok yakalanmam yav matarada kim ne sancak onu? hocaya da ikram ederim yani öyle bi derdim yok fazla.

etkisini merak ediyorum. viski kullanan birisi değilim şarap vs.

edit:

lan beyler korkuttunuz ya. en iyisi okul dışı 2 shot atıp öyle gireyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayin itadakimasu -- 11 Mart 2013; 0:41:59 >
  • Sabaha kadar icmistim bir gun sabah da okul vardi.Neyse kalktim baktim sisede vodka duruyo hala doldurdum pet siseye.İce ice okula geldim.Matematik sinavi vardi o gunde.Millet haril haril calisiyo ben kosede cek babam cek.Soruyolar siseyle ne dolaniyon falan soylemedim kimseye bir sey.Sinav zamani hoca kagitlari dagitiyor.ana verdi kagidi sise masada anlamadi zaten gozunun icine baka baka ictim ama sonra kagidin ustunde uyumusum hatirlamiyorum sinavin bitisini.Guzel bir aniydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Shot değil de 1 bira gerçekten zihnini açabilir. Benim arkadaşım süt şişesiyle, şişe dediğim şu plastik beyaz olan İçim kutularından, onunla okulda votka içiyordu bolca. Hiç yakalanmadı ancak riskli tabi.
  • Şu liselilere bak okula içip gidiyorlar.
  • quote:

Shot değil de 1 bira gerçekten zihnini açabilir. Benim arkadaşım süt şişesiyle, şişe dediğim şu plastik beyaz olan İçim kutularından, onunla okulda votka içiyordu bolca. Hiç yakalanmadı ancak riskli tabi.

bira tadı kötü ya kullanmam + göbek yapıyo . votka olabilir düşünürüm sağolun.
  • bizim okulun kursları var cmartesi o günde arkadaşın doğum günü var bende ne alıyım ne alıyım derken bişi bulamadım bi ortalık istanblue aldım gittim kursa çanta lıkır etmesini istemiyosan boşete ve gazete kağıdana sarılı olarak dursun yoksa çok belli eder o gün yakalansam çok kötü olurdu herhalde
  • Bizim okulda 8 kisi alem yapiyor siselerden ve kameralardan hepsi mortigen strasse 'D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pxcnsRy -- 11 Mart 2013; 1:09:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anacoth

• lisede zamanında okuldan biri cin getirmiş. hem okuldan atıldı hemde üstüne hala cin çarptı diye dalga geçilir kendisi ile
  • Okula viski götürmüş olursun.
  • Ağızda koku yapmayacak bir içki önerin arkadaşa

• Liseli olduğunu tastiklemiş olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: tesla troll

kimsenin haberi olmaz, arkadaşlar da zaten bunu ihbar etmez. okula cikolata + viskiyle gidicem her sınavdan ve sayısal derslerden önce 1 shot atıp oturucam. (j.daniels)

etkisi olur mu? daha iyi anlar mıyım veya zihnim açılır mı. dualar bugüne kadar matematikte fayda etmedi arkadaşlar ciddi mesaj bekliyorum.(tek zayıf dersim bu)

yaşın dolayısıyla alkole heves ediyorsun, alkol aldığını/alabildiğini çevrene göstererek saygınlığını artırabileceğini ve insanları etkileyebileceğini düşünüyorsun. heves dolayısıyla internetten içkiyle ilgili şeyler araştırıyorsun ve bazı terimler buluyorsun (shot gibi) bunları cümle içinde kullanıp bu olaylarda yeni olmadığını kanıtlamaya çalışıyorsun. parantez içinde viskinin adını yazma gereksizliğiyle viski bilginin markette gördüğün ve adlarını ezberlediğin 2 viskiden (jd ve chivas) ibaret olduğunu gösteriyorsun ki daha viski çeşitlerinden bile haberin yok.

bu yaşta bu tür şeyler normal fakat saçmalamaya gerek yok. dediklerime itiraz etmen bir şey ifade etmez, sadece sözlerimin doğruluğunu onaylamış olursun ki zaten onaya da ihtiyacım yok

okula götürürsen atılırsın, böyle saçma bir hareketi önermem

büyüyünce "neden böyle bir şey yaptım ben" diyeceğin hareketlerin daha az olması dileklerimle (çok da umrumdaydı)

• quote:

Orijinalden alıntı: Anacoth

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.