Şimdi Ara

Okula sakallı gitmek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum bu sene son sınıfız bişe derlermi o kadar hacı sakalı değil de 3-4 günlük siz gittiniz mi hiç ööle??

• Bizim (yanlış hatırlamıyorsam) lise 3'de bi çocuk vardı. Ortalama yükseltme sınavlarına sakallı gelmişti, sakallarını okulda kesmek zorunda kaldı + karizması gitti. Evinde traşını ol öyle git derim.
  • Hocaya göre değişiyor aslında ben çok giderdim ters bi hocaya denk geldik beni attı dersten benden başka 2 kişiyi de attı birisi sıra arkadaşım ben sıra arkadaşımla bastım eve gittim öteki tuvalette tıraş olmuş derse geri gitmiş.
  • ben lise 1 de 1 haftalık sakalla gitmiştim...bişiy olmas
    askeri okulmu bura ya..
  • yok usta bende 1 haftalık askalla gitcem
    anadolu teknik ilsesi
    5.yılım bde:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karşıyakalııı -- 8 Eylül 2008; 0:35:25 >
  • yarın top sakal ve bıyıkla gidicem valla :d hocanın beni gorduu andaki suratını cok merak ediym gerci biraz seyrek daha ama oldun D::D:D
  • ben kirli sakalla gidecem...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazın Askere Gitmek
    5 yıl önce açıldı
    Askeri Okula Gitmek
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben sakalı geçtim ben Lise 3 de iken kıravatım bir karış aşşağıdaydı hiç sevmem oldum olası şu kıravatı hocalar sabahları kapıda pusuyordu hergün onları atlatalım derken 10 takla atıyorduk resmen neyse beni gördü olum gel buraya daha yanına gelmem 1m vardi ki hoca kıravattan beni kendine bir çekti yanına gelmem ile bir tokat çaktı Allahına gurban oneydi öyle ya...Hiç unutmam

- Yarın okula gidecekler DİKKAT !
  • Bence kes derim katı hocalar varsa inan okulda kesmek çok kötü
  • quote:

Orjinalden alıntı: uynus

Malum bu sene son sınıfız bişe derlermi o kadar hacı sakalı değil de 3-4 günlük siz gittiniz mi hiç ööle??

noldu pedere ne dedin araba icin? depoyu bitirmistin ya... 8000 devirden assagi inmeyip full drift yapmisitn VW ile....
  • -Laf yemek mi istiyorsun 2 gram kıl için?

Ne gerek var?
  • bencede kes derim cunku bende lise sondayken ayni senin gibi ulan lise sonra geldk biraz sakkali gideym dedim okula.. giriste mudur cewirmsti bana jilet aldrp okul tuvaletinde kesmistm cok kotuydu o sabunla tras olma ki olamamstm butun suratim fln kanamistida bi ton rezillk cekmistm ondan bence kes sakalini en cek kravatini gir okuluna rahat rahat
  • abi hocalar seni seviyorsa git bi sey olmaz yeter ki müdüre fln yakalanma ve en son girmeye bak.. ben hep öle yaptım son sene okula ilk baslayanların sırasına gir en arkaya kimse bi sey cakmaz ama dedıgım gıbı hocaların iiyse hadi kolay gelsın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.