Şimdi Ara

Öksüz Bırakılan Mahalle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çevremdeki tüm mahallelere fiber geldi ancak bir bizim mahalleye gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Karabağlar Basın Sitesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İstanbul’un göbeğinde 24 Haziran’da kesilen internet tam 3 gün sonra geldi. O gün ilk kesinti yaşandığında “4-6 saat içinde çözülecek” diye SMS gönderdiler. Sonrasında ise ne arızanın sebebine dair net bir açıklama yapıldı ne de ne zaman çözüleceğine ilişkin doğru düzgün bilgi verildi. Bugün aynı sorun tekrar yaşanıyor.

Benim anladığım, ortada kalıcı olarak çözülemeyen bir problem var ve sürekli farklı şeyler deneniyor. Her seferinde “bina yıkıldı”, “kablo koptu” gibi gerekçeler söyleniyor. Bunlar doğru mudur, değil midir onu bilemem; zaten tartıştığım nokta da bu değil. Sorun, günlerce hizmet veremeyip kullanıcıyı belirsizlik içinde bırakmaları ve hiçbir şeffaf iletişim kurmamaları.

Bir internet sağlayıcısından beklenen şey sadece arızayı gidermek değil, müşterisini doğru bilgilendirmektir. Sürekli aynı senaryoları dinlemekten bıktım. Sanırım aboneliği iptal etmek hem benim hem de onların adına en doğru karar olacak. Çünkü bu süreç gerçekten insanı sinir hastası ediyor. İşin en rahatsız edici tarafı ise yaşanan aksaklıklardan çok sergilenen pişkin tavır ve umursamaz iletişim.

Bu şekilde devam ederlerse, ciddi müşteri kayıpları yaşamaları beni hiç şaşırtmaz. Türknet bence yolun sonuna geldi. Her yerde ama her yerde twitter, ekşi, çeşitli forumlardan her gün her saat aynı şikayetleri duyuyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürünen Çocuk ve Aç Akbaba
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Merhaba, diğer mesajınız üzerinden dönüş yapılmıştır.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.