Şimdi Ara

okan video yu yayınladı ancak kaçırdığınız nokta var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okan video ya hem cevap vermedi, hemde tv kirliliği yapan videoları göstediği bölüme koydu

ve susarak cevabını vermiş oldu.

• yav tamam bunu bu kadar uzatmayın. Şahan'ın Okan Bayülgen'in filmine çamur atması yakışmadı.
  • okanın babası şahanın babasını dövermiş
  • hiç sevmiyorum şu okanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

hiç sevmiyorum şu okanı

geçen okanla konuşuyoruz
    sana platonik aşık
    söyleyemiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®OoLaStoO®

quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

hiç sevmiyorum şu okanı

geçen okanla konuşuyoruz
    sana platonik aşık
    söyleyemiyo

sen daha tatlısın
  • cevap vermemesi iyi olmuş.zira bir tartışma başlasa okan rezil eder o şaklabanı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: z for zambrotta

cevap vermemesi iyi olmuş.zira bir tartışma başlasa okan rezil eder o şaklabanı.

Okan anca kendini datmin eder :)
  • Nasıl konu bu yahu içerik yok birşey yok. Ne oldu ne bitti. Tv izlemeyenler için özet geçin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenex

Nasıl konu bu yahu içerik yok birşey yok. Ne oldu ne bitti. Tv izlemeyenler için özet geçin lütfen.

TV izlemiyorsan dün konu dışınıda mı takip etmedin? etmedin diyelim 2 gün önce etseydin gene anlardın.
  • quote:

cevap vermemesi iyi olmuş.zira bir tartışma başlasa okan rezil eder o şaklabanı.

yavaşşş :)
    şahan söylediklerinde gayet haklıydı bence...
  • Okan kâle almadı işte. Hala niye uzatıyorsunuz anlamadım sallayın .
  • quote:

Anca dalga geçip eğlenir kendi kendine Okan BAyulgen..her zaman yaptığı şey değil mi zaten
  • ikisinide sevmem ama Okan'ın Filmi Şahan'ın filminden güzeldi
  • su sahanıda adam ettınızya yazıklar olsun filminde hicbir emek yok 3 gunde yazılacak senaryo neyse devam edin siz inek gibi yasamaya
  • Okan Bayülgen gibi bir adamı şahanla kafa kafaya tutmak bile çok saçma yapmayın etmeyin yahu.
  • Şahanın filmlerine laf edenler günlük film diyenler sizlerde yazında görelim ozaman türkiyenin en çok izlenen filmi yapında görelim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acrobat83

Şahanın filmlerine laf edenler günlük film diyenler sizlerde yazında görelim ozaman türkiyenin en çok izlenen filmi yapında görelim:)

bir şeyi eleştirmek için daha iyisini yapabilme şartı olduğunu bilmiyordum.daha iyisini yapamadığımız için bütün saçma sapan filmler için olumlu yorum mu yapmalıyız?
  • eleştirdiğin film türkiyede en çok izlenen film dikkatini çekerim tamam her türlü eleştir fakat sonuçta bu gerçeği değiştiremezsin sadece filmi bukadar küçümsemeniz saçma okadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acrobat83

eleştirdiğin film türkiyede en çok izlenen film dikkatini çekerim tamam her türlü eleştir fakat sonuçta bu gerçeği değiştiremezsin sadece filmi bukadar küçümsemeniz saçma okadar

en çok izlenen film olması beni ilgilendirmez.senin gibi sürü psikolojisine uyanları ilgilendirir.şahan,moral bozukluğu ve 31 diye bir film var onu seyretsin.1 günde çekilmiş.tekniği kaparsa bu sene sonuna kadar recep ivedik 200'ü bile çekebilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.