Okan kâle almadı işte. Hala niye uzatıyorsunuz anlamadım sallayın .
quote:
Orijinalden alıntı: z for zambrotta
cevap vermemesi iyi olmuş.zira bir tartışma başlasa okan rezil eder o şaklabanı.
Anca dalga geçip eğlenir kendi kendine Okan BAyulgen..her zaman yaptığı şey değil mi zaten
ikisinide sevmem ama Okan'ın Filmi Şahan'ın filminden güzeldi
su sahanıda adam ettınızya yazıklar olsun filminde hicbir emek yok 3 gunde yazılacak senaryo neyse devam edin siz inek gibi yasamaya
Okan Bayülgen gibi bir adamı şahanla kafa kafaya tutmak bile çok saçma yapmayın etmeyin yahu.
Şahanın filmlerine laf edenler günlük film diyenler sizlerde yazında görelim ozaman türkiyenin en çok izlenen filmi yapında görelim:)
quote:
Orijinalden alıntı: Acrobat83
Şahanın filmlerine laf edenler günlük film diyenler sizlerde yazında görelim ozaman türkiyenin en çok izlenen filmi yapında görelim:)
bir şeyi eleştirmek için daha iyisini yapabilme şartı olduğunu bilmiyordum.daha iyisini yapamadığımız için bütün saçma sapan filmler için olumlu yorum mu yapmalıyız?
eleştirdiğin film türkiyede en çok izlenen film dikkatini çekerim tamam her türlü eleştir fakat sonuçta bu gerçeği değiştiremezsin sadece filmi bukadar küçümsemeniz saçma okadar
quote:
Orijinalden alıntı: Acrobat83
eleştirdiğin film türkiyede en çok izlenen film dikkatini çekerim tamam her türlü eleştir fakat sonuçta bu gerçeği değiştiremezsin sadece filmi bukadar küçümsemeniz saçma okadar
en çok izlenen film olması beni ilgilendirmez.senin gibi sürü psikolojisine uyanları ilgilendirir.şahan,moral bozukluğu ve 31 diye bir film var onu seyretsin.1 günde çekilmiş.tekniği kaparsa bu sene sonuna kadar recep ivedik 200'ü bile çekebilir.