Şimdi Ara

okan video yu yayınladı ancak kaçırdığınız nokta var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

medyanın önünde olan popüler kişilerden birilerinin anlamlı eleştiriler yapması gerekiyordu okan bayülgen hakkında. galiba benim içimde kaldı. beklediğim eleştirileri şahan gökbakar yaptı. sadece ali atıf bir'in programında değil öncesinde de okumuştum bi kaç demecini. şahan'ı çok sevdiğimden değil zaten biliyorum ki okan bayülgen eğer recep ivedik e laf sokmasaydı hiçbir şey demezdi. biraz kendi kuyruğuna basılma meseli var işin içinde. çok da umrumda değil.
    insanların, bizim toplumda özellikle eleştirel muhalif insanlara karşı bi zaafları oluyor. anlamlandıramadığı veya algılayamadığı konularda eleştiri yapabilen insana "çok zeki abi bu herif" demek gibi. hoş, bu işten en çok ekmek yiyen insan kuşkusuz okan bayülgen. ama eleştirmek güzelde aynı güzellikte bir yere çarpmakta güzel. recep ivedik e verip veriştirirken (bu filme getirdiği eleştirilerde hak veriyorum lakin konu bu değil) şahan gökbakar artık cevap verebilecek güce eriştiğini hissetti. çünkü medyada herkesle iyi geçinme geyiğine de ihtiyacı yoktu. trilyonlar kırıyordu bu filmle. şahan'ın daha önceden dediği güzel bir cümle vardı. "okan bayülgen popüler kültürü eleştirerek geçinen bir adam ama bütün entelektüel konuklarını gece 3' den sonra yayına alır." veya ali atıf bir'in programında bahsettiği kanalizasyon filminde oynayarak kendiyle çeliştiği. dün geceki programın en güzel yeri sanırım medya arkası bittikten sonra cevap vermeden veya hiç konuyu açmadan programa devam etmesiydi. içi içini yiyordu orası kesin. ama 3 nedeni var bana kalırsa cevapsız kalmasında. bunlardan ilki cevap vermeyerek yine cool bi imaj yaratma havası (medya arkasında yayınlıyorum, korkmuyorum ama sadece gülüyorum mesajı). ikincisi, verecek mantıklı ve oturaklı bir cevap bulamaması. üçüncüsü, gerçekten yerinde eleştirilerle karşılaşması ki bu başına daha önce pek gelmedi bundan dolayı polemiği uzatırsa sağlam bir düşman yaratma korkusu.
    neyse ne tabi. fazla uzun yazmışım şimdi farkettim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.