|
Çok ince tercih etmeyiniz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dobrasam -- 13 Ekim 2024; 5:10:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim

|
Çok ince tercih etmeyiniz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dobrasam -- 13 Ekim 2024; 5:10:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kaç kuruşluk ürün için neden müşteri hizmetlerini aradınız peki? "Malı bir dahaki sefere sağlam yapın ha" demek için mi? Şunun için konu açmak bile garip. |
|
Mantıkli 🤔 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kullanıcı hatasıdır. |
|
Desktop : Ryzen 7 5800x with Corsair Hydro H115i Platinum | Asus Rog Strix X570-E | G.Skill 64 GB 3600Mhz Trident Neo | PNY GeForce RTX 3090 | 500 GB 980 Pro | 2x1 TB Samsung 850 Pro | 1x1 TB PNY XLR8 CS3030 | Corsair Crystal Series 680X | Corsair AX1200i | Corsair Gaming K95 RGB Platinum | Magic-Refiner RK68 | Corsair Ironclaw RGB Wireless | Corsair Void Elite RGB 7.1 Wireless | Corsair ST100
Monitor : Samsung ODYSSEY G9 | ASUS PG279Q Other : Macbook Pro 13" 17 | iPhone 13 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Prezervatif isteyen hatuna hayır! |
|
|
Ner'de geyik or'da ben! Zuhahaha Ya işin aslı... yok kondom dar geliyo, yok hemen yırtılıyo... bu tarzdaki konular, KızlarSoruyor'daki safçaları kapçalamak için kullanılan konular, yahut şahsi masturbasyon. Burada ti olur anca! |
|
Bence çok önemli, hayır dememek lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kondomlu fantazi varsa aklında hatunun... eyvalla. |
|