Bildirim
ARACIMIN KAPUTUNA KOLİ BANDI YAPIŞTI ACİL YARDIM!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
kaputun boyası orjinal boya ise tinerli üstübü ile yavaş yavaş ovala. ama orjinal boya değilse riskli bu iş.
kolay gelsin..._____________________________ -
saç kurutma makinasıyla biraz ısıtırsan çıkacağını düşünüyorum _____________________________ -
arkadaşım bu da sorumu ya arkadaşın dediği gibi saç kurutma makinası yada sıcak suyu dök bantın üstüne hiç bişey kalmaz

Ç-A-Ğ-L-A-R---O-T-O---K-A-P-O-R-T-A---B-O-Y-A---S-E-R-V-İ-S-İ

_____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
-
ilk defa basıma geldi bu olay ve elimle cıkartmaya ugrastım ama sonuc alamadığım için soruyorum
umarım sıcak su ile çıkar.... bayagı koli bandı var üstünde...
quote:
Orjinalden alıntı: ÇAĞLARkaportaBOYA
arkadaşım bu da sorumu ya arkadaşın dediği gibi saç kurutma makinası yada sıcak suyu dök bantın üstüne hiç bişey kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nod35 -- 31 Aralık 2007; 15:37:58 >_____________________________
-
corollacı kardeş sen dedğimi yap sıcak suyu dök emin ol çıkar bant eğer leke kalırsa ya tazikli su wur lekelere yada git sanayiye pasta-cila yaptır.Zaten unutma her aracın boyanın sağlıklı kalabilmesi ve güzel görünüp parlaması için 6ayda bir pasta-cila olması gerekiyor.

_____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
-
sadece mazot veya gazyağı kullan. _____________________________ -
RomuLUSThEBiG sebep!!!

-
Sentetik tiner koportadaki zifti çıkardığına göre kolibandınıda çıkarır oda benzin türevi kimyasal, sıcak suylada yıka. _____________________________ -
quote:

_____________________________ “Uğraş. Didin. Düşün. Ara. Bul. Koş. Atıl. Bağır. Durmak zamanı geçti çalışmak zamanıdır.”
-
quote:
RomuLUSThEBiG sebep!!!

sebebi boyaya zarar vermeden çıkaran en iyi kimyasal mazot ve gazyağı.senin önerin nedir??_____________________________
-
arkadaşlar akşam vaktim olmadığı için yıkamacıya gittim... boya tineri dediği bir maddeyi sürdü ymusatıp elimizle cıkardık bantları..kalan lekeyi sürdüğü madde çıkardı..umarım bir zarar vermez..kendisi zarar vermeyeceğini söyledi ama... _____________________________ -
RomuLUSThEBiG TAMAM AMA DA HA BANT KAPUTUN ÜZERİNDE ÖNCE BANT ÇIKICAK SNRA DEDİĞİN YUMUŞATICI MADDELERLE KALAN LEKELER ÇIKARILACAK BN ARKADAŞA ÜSTTE DE TAVSİYE ETTİĞİM GİBİ ÖNCE ÇOK SICAK SU YU KAPUDA DÖKECEK BANTI ÇIKARTICAK SONRADA KALAN LEKELERİ PASTAYLA DEDİM ÇÜNKÜ PASTA DA GAZ YAĞINDAN YAPILAN BİR KİMYASAL MADDEDİR!!!HEM ARACININ BOYASI KORUNMUŞ OLUCAK HEMDE PARLAMIŞ OLACAK

Ç-A-Ğ-L-A-R--O-T-O--K-A-P-O-R-T-A--B-O-Y-A--S-E-R-V-İ-S-İ

-
quote:
Orjinalden alıntı: 97 corolla xli
aracım komsumuzun düğünü için gelin arabası oldu... süslemeyi yapan arkadas ne kadar ustaysa artık kaputa çiçeği koli bantıyla yapıştırmış ve koli bantları şuan cıkmıyo...aracın kaputuna zarar vermeden bu bantları nasıl çıkartabilirim..lütfen yardım edin
selülozik tiner al bir beze dök sonra üzerine gezdir daha sonra o kendini birakır korkma boyaya bişey yapmaz
_____________________________ -
çağlar oto kaporta boya nın dediklerini uygulayın
_____________________________ G.S -
gacara_53 biz o tineri arabanın boyasını inceltmek veya çıkartmak için kullanıyoruz,doğru batı çıkartır ama boya ile beraber

-
bizimde aynı olay başımıza gelmişti suyla söktük bantları sonra bi beze gazyağı sürüp sildik hiçbirşey kalmadı
_____________________________ -
quote:
gacara_53 biz o tineri arabanın boyasını inceltmek veya çıkartmak için kullanıyoruz,doğru batı çıkartır ama boya ile beraber

bezle silinirse boyaya zarar vermez kilo işi dökülmez sanırım
http://www.naturaturk.com/default.asp?git=9&urun=120584
bu adresten temin edebilirsin ben aldım. Elime japon yapıştırıcısı yapışmıştı çok yardımcı oldu hakkatende güzel bir ürün hemde doğal bir ürün olduğu için zarar vermez._____________________________
Benzer içerikler
- rölantide egzozdan pat pat ses gelmesi
- seyir halindeyken gelen tak tak tak sesi
- ıll ne demek
- petrol ofisi maxima 5w-30 yorumlar
- kırık far muayeneden geçer mi
- bmw mi mercedes mi
- volta ev 2 a101
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler