Şimdi Ara

OHAL Uzatıldı Dolar Kaç Tl Olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

OHAL Uzatıldı Dolar Kaç Tl Olur ?

(En Son Oy Tarihi: 10.1.2017)
Giriş
  • Ohal normalde 20 ocak 2017 tarihinde sona eriyor eğer ohal bu sefer de uzatılırsa sizce dolar kaç Tl olur ? Tahminleri alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dstrykmrs -- 9 Ocak 2017; 13:56:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dolarda beklentim 6-8 bandı .şu an 3.5 altına inmiyor bile... 2001 krizi.ile büyük benzerlikler var. Piyasa ile inatlaşma güvenin giderek azalması ve bom.. Bence bugünlerin keyfini çıkarın gerçekten iyi günlerimiz. Sudilere tazminat kararı alındı bu sudileri bitirir. Dolar kıtlığı çok fazla olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexedemical -- 25 Aralık 2016; 0:36:29 >
  • Dolar alınır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hexedemical

Dolarda beklentim 6-8 bandı .şu an 3.5 altına inmiyor bile... 2001 krizi.ile büyük benzerlikler var. Piyasa ile inatlaşma güvenin giderek azalması ve bom.. Bence bugünlerin keyfini çıkarın gerçekten iyi günlerimiz. Sudilere tazminat kararı alındı bu sudileri bitirir. Dolar kıtlığı çok fazla olacak.

Aynen 2001 krizi öncesinde de dolar uzunca bir süre sabit kalmıştı, sonra bummm, bu işi yönetenler ve arkasından gidenlerin hepsi cahil çomar olduğundan matematiksel gerçekliği, her tür bilimsel veriyi inkar edebiliyorlar, 4 işleme orta 2 seviyesinde kafaları bassa herşeyi görecekler ama nerde o beyin bunlarda,

Hala da dış güçlerin komplosu sanıyorlar koyun herifler, Oğlum anlayın artık lan, beyininize dank etmedi mi hala, ekonomiyi sıçıp sıvadılar, tarihte görülmemiş yüksek vergilerle cezalandırılıyoruz halk olarak, ekonomik olarak osmanlının son dönemine benzer haldeyiz bittik ulan bittik.

Bi atasözü vardır '' Çeşmeler akıyorken testiyi doldurma gerek'' diye. 10 yıl boyunca giren sıcak parayı betona gömdü bunlar başka da zerre bir şey yapmadılar, şimdi o betonun altında kalacağız milletçe, ve bu saflar sürüsünü bi güzel kandırdılar, hane bazında tüm milleti çılgınca borca batırdılar, siktiriboktan 14 yaşında otoya 500 lira motorlu taşıt sigortası ödedim yeni,

Artı değer olarak hiç birşey katmadıkları gibi var olan, kazandıran varlıkları da eşe dosta peşkeş çektiler yok pahasına, ve şu an deniz tamamen bitmiş durumda.

• Hocam dolar şu anda uyuyan bir volkan gibi patladığı vakit g.tü başı dağıtacak cinsten bir patlama olacak benim param olsa döviz cinsinden şahsen bozdurmam çünkü halkın döviz bozması ile düzelecek iş değil bu maalesef hani keşke olsa ama doların sahibi biz değiliz ipi başkasında
  • Biraz düşse elimde ne var ne yok gecmeyi düşünüyorum ben şahsen
  • 3 lira seviyesine ineceğini düşünüyorum istikrar güzel şey, başkanlık gelirse asıl 1.5 seviyelerine inecektir. Şuan Arap turistler ve Rus turistler rezervasyonları bitirmiş durumda, Otellerde yer kalmadı. Avrasya Tüneliyle birlikte her şey daha iyi oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umarım ironidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ironı nin sırası mı şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far Beyond Driven

ironı nin sırası mı şimdi.

Bu ülkede ne olacağı belli mi? Sanki ekonomist herkes böyle anketleri sevmiyorum.
  • Donald Trump resmi olarak başkanlığı devraldıktan kadro felanda değişince zaten piyasalar oynayacak. Dolar önümüzdeki sene dolar 4 tl yi bulur diye düşünüyorum.
  • ne olcağı belli değil ama bu saatten sonra 3 ün altına inmeyeceği aşikar.Üretim yok birşey yok 1.5 olacak diyorsun birde doları 1.5 seviyelerine çekicek ne ihracat yaılıyor bu ülkede ? ihracatta söz sahibimiyiz avrupa rusya keyfi olarak meyveleri bahaneyle geri döndürüyor adamlara beğendirmek için 40 takla atıyor üreticiler,hatta eğer rusya almayacaksa yetşitirmeyelim o zaman diyen çiftçiler oldu.Bu sene yapılan zamlar sıradan hükümet zamları değil birşeylerin kötü gittiği belli mmkün olduğunca para bulup 2023 e kadar batmadan idare etmeye çalışacaklar belli.
  • Mart gibi 4.40. Ama sonrasinda 3.30'lara cekilecek. Piyasa bu gibi olasiliklari az cok hesaplamis durumda zaten. Uzatilip uzatilmamasinin pek etkisi olmayacak.

Bunlar olunca alintilarim. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 25 Aralık 2016; 3:33:27 >
  • Herhangi bir degisiklik olmaz ile 3.5 seviyelerinde gezer ayni sey gibi geldi bana :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohal bitmeyecek ki
  • Bırakın avutsun kendi pembe rüyasından uyandırmayın arkadaşı :))) yer yokmuş ta rezervasyonlar patlamış pıtırak gibide gıy gıdı gıygıdı. yaz dönemide klasik müzik ve keman çalıyordunuz ne oldu foss kriz hortum yaptı bütün sezon boş geçti hiç bir halt olmadı 2017 içinde aynı boşa kılıcınıza kılıf dikip durmayın halen foss hiç bir şey yok. 2017 yılında iş olsa zaten en başta bende değişti derdim otellere iş yapıyorum antalyadayım eğer haziran 20 sine kadar short devam ederse tüm Lara bölgesindeki oteller satılığa çıkacak.

Ya bari bir şeyi söylüyorsunuz komik duruma düşürmeyin kendinizi. Tur şirketleri bile boş derken en büyükleri hangi Mihraktan alıyorsunuz bu haberleri. Rusya turist yasağını kaldırdı kaldırmadı kavgasındada aynı haltı yediniz hiç bir şey ne geldi ne gitti. yine aynı nara yine boş işler ile uğraşıyorsunuz.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 2 Ocak 2017; 13:27:20 >
  • OHAL kaldırılsa bile yerine BUHAL gelir. Aynı şartlar devam eder. Biz de yeriz!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

3 lira seviyesine ineceğini düşünüyorum istikrar güzel şey, başkanlık gelirse asıl 1.5 seviyelerine inecektir. Şuan Arap turistler ve Rus turistler rezervasyonları bitirmiş durumda, Otellerde yer kalmadı. Avrasya Tüneliyle birlikte her şey daha iyi oldu.

3.75
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateiste Taş Atan İmam

quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

3 lira seviyesine ineceğini düşünüyorum istikrar güzel şey, başkanlık gelirse asıl 1.5 seviyelerine inecektir. Şuan Arap turistler ve Rus turistler rezervasyonları bitirmiş durumda, Otellerde yer kalmadı. Avrasya Tüneliyle birlikte her şey daha iyi oldu.

3.75

Bilseydim dolar alırdım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.