Şimdi Ara

ÖĞRETMENLERE YAZIN MAAŞ ÖDEMEMEK(EKŞİ'DE AÇILAN KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
2
Favori
13.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bırakın Allah aşkına saçma sapan tipler gelip burda neler konuşuyor ya.
    Madem o kadar heveslisin öğretmen olmaya git öğretmen ol.
    Yolda öğretmen görsen küçümser gözle bakarsınız tutup tatiline laf etmişsiniz.
    Atatürkçüyüm diye takılırlar öğretmenleri küçümserler. Hak eden öğretmenlere hak ettiği değeri vermezler.
    Burda gelip ahkam keserler.
  • Cinali1 C kullanıcısına yanıt
    Davar sensin işte beynin o kadar çalışıyo hayvan ben de öğretmenim. Kesilmesine karşı olduğumu anlatmaya çalışıyorum. Ceviz beyinli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öğretmenlik mesleği çok kutsal bir meslek eyvallah hepsine saygım sonsuz. ama arkadaş ben sağlık memuruyum acile günde 1000 hasta geliyor 24 saat nöbet tutuyorum 2 gün sonra bir 24 daha. Allah aşkına arkadaşımın eşi haftada 15 saat ders vererek mesaiyi tamamlıyor bu Nasıl iş ? Ben bu 24 saatin 19-20 saatini bir fiil ayakta geçiriyorum bu nasıl adalet ? Ben 2 aylık izne karşı değilim alsınlar helali hoş olsun ama arkadaş 15 saat nedir biri izah etsin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beratkeles B kullanıcısına yanıt
    Sağlık memuru olmasaydın kardeşim sen de?
    Ekşide 4000 yazın öğretmen maaş alır demişler alakası bile yok yazın öğretmenler ek ders denilen ücretleri almazlar maaşları zaten 2 bin küsüre düşer. Kışın derse girince 4 bine yaklaşır maaşları.
  • Kimse devletin en üstünde olan biteni görmüyor tabi aşağıda gariban öğretmenelere sarıyor. Ah ah bu devirde milletvekili olmak vardı 7 sülalen raad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer777 -- 16 Temmuz 2018; 18:0:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Sağlık memuru olmasaydın kardeşim sen de?
    Ekşide 4000 yazın öğretmen maaş alır demişler alakası bile yok yazın öğretmenler ek ders denilen ücretleri almazlar maaşları zaten 2 bin küsüre düşer. Kışın derse girince 4 bine yaklaşır maaşları.
    Sağlık memuru olmasaydımda haftalık 15 saat çalışma bana absürt gelirdi. Sağlık memuru olduğum İçin dahada bir acayip geliyor.

• beratkeles B kullanıcısına yanıt
    O Kişi haftada 15 saat ders veriyorsa maaşı ona göredir. Yani 4 bin falan alamaz. 4 bin alanlar full ek dersli kişiler. idareciler ve haftada 30-35 saat derse giren öğretmenler.
  • Bence okulları direkt kapatsınlar. Herkes her şeyi biliyor. Öğretmenin emeğine saygısı olmayan insanlara diyecek bir şeyim yok. Bu toplum iflah olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Hicbir memurun 40 gun yillik izni yoktur. 10 yilini tamamlayan memur 30 GUNCUK(1 ay) yillik izin hakki kazanır sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 16 Temmuz 2018; 18:17:43 >
  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt

Öğretmen olamaya başarın/puanın/her neyse yetmediyse neden öğretmenler tatil yapıyor ühühü diye ağlama hakkın yok baştan.

Ülkenin gelişememe nedenlerinden biri. Neden benim yok benim de olsun kendimi geliştireyim demek yerine neden onun var onun da olmasın demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 16 Temmuz 2018; 18:8:29 >
  • Johan Elmander kullanıcısına yanıt
    Var. Niye olmasın? Öğretmenin maaşını sen mi ödüyorsun liseli? Devlet ödüyor, yani benim vergilerimle ödeniyor o öğretmen maaşları. Her türlü karşırım.

Burda kıskançlıktan değil, haksız kazançtan bahsedilmiş. Boş yapma. Ülkenin gelişmemesinin en temel nedeni kafasını kullanamayan büyük bir insan topluluğudur. Başta da sen varsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamece

çalıştığı 9 ay boyunca sabah 8 akşam 5 durması da öğretmenlerin zoruna niye gidiyor ki gidip sanki ders olmadığında amuda kalkıp mı bekliyorlar, laylay goygoy öğretmenler odasında,

Ayrıca hitabınızı biraz düzeltin kırıcı konuşuyorsunuz, çingen tarzı demenizde çok yanlış. Çingene olmakta yanlış bir şey değil.

Alıntıları Göster
    Bircok ogretmenin haftanin 2-3 gunu derslerini sıkıştırıp diger günler okula bile gelmediklerini cok iyi biliyorum. Bunlara laf anlatilmaz 4 bucuk 5 maas alirlar yine de yillik iznimiz yok diye aglarlar. El insaf derler adama

• Yalnız aylarca yatan milletvekillerine laf yok(işini hakkıyla verenlere sözüm yok) yine gelip gariban öğretmenlere laf denmiş. Ahh ah şu insanlar da ne konuşacaklarını şaşırıyor ya.
    Klavyesi olan yazıyor. Eskiden ağzı olan konuşuyordu şimdi konuşamaz oldular klavyeden yazar oldular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

Bircok ogretmenin haftanin 2-3 gunu derslerini sıkıştırıp diger günler okula bile gelmediklerini cok iyi biliyorum. Bunlara laf anlatilmaz 4 bucuk 5 maas alirlar yine de yillik iznimiz yok diye aglarlar. El insaf derler adama

Alıntıları Göster
    bu dediğiniz her okulda en fazla 1 yada 2 öğretmende vardır. Zaten ek dersleri ona göre olduğu için az maaş alırlar.
    Siz okulda memur falan mısınız ne bu kıskançlık

• son zamla 3600 lira oldu. 58 lira çocuk yardımı ve 88 lira toplu sozlesme ikramıyesi ( 3 ayda bir verilir sendika olarak kesilir )

ek ders de 700- 800 lira civarında sınıf ogretmeniyim 30 saat derse giriyorum standart.

https://prnt.sc/k73vdt

tatil 2 ay, bir de 15 gun somestir tatili var toplam 2,5 ay. sınıf ogretmeni oldugum için nispeten rahat ama sorunlu bir ortaokul/lise öğretmeni olsaydım bu maasla bu iş yapılmaz derdim.
  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    Liseli diyene bak Bir de kafasını kullanmayan demiş, yaptığım bir projede bile senin hayatın boyunca kafanı kullanmandan daha fazla kafamı kullanmışımdır emin ol.

Tamam sen kazandın öğretmenler hiç tatil yapmamalı maaş verilmemeli tatil zamanlarında da kafese konup şehir meydanlarında sergilenmeli.

Devlet için çok önemli bir yapı taşı olan eğitimi veren öğretmenlerin yaptığı fazladan 40 gün, ki ne zaman olacağı belli seçemiyorsun, tatil neden bu kadar batıyor size anlamıyorum. Haksızlık filan değil, yaptığı işleri son derece önemli ve hak ediyorlar.

Nedense sizin gibiler hep öğretmenler neden izin yapıyor diğer tartışır durur, ancak hiç vekilleri tartışmazlar.

• Az bile yazın maaş vermeyin asgarî ücrete çalıştırın,hatta lisans mezunu şartınida kaldırın ekşi ci - donanım haberci. Ergen veletler de öğretmenlik yapabilsin...işte o zaman çağ atlariz....

• Onu bunu bilmemde yakınım İngilizce öğretmeni, haftada 2-3 gün işe gidip, gittiği gün de çok az süre ders verip, 4000-4500 maaş alıyorsa bu işe bir dur demek lazım.

• Bence bütün öğretmenleri idam etmeliyiz Eşlerini ve Çocuklarınıda köle olarak kullanabiliriz
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.