Şimdi Ara

Öğretmenlere 24 kasımda İkramiye verilcek mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler konudan ciddi cevaplar bekliorum sizce verilcek mi ?

• sanmam ki verilsin kaç kez soylendi, ikramiye, doguya teşvik için ek odeme.... vs vs vs. balık hafızalıyız her sene soylenir, her sene unutulur...

( 7 yıldır doguda öğretmenim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mondschein66 -- 21 Kasım 2013; 20:11:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

sanmam ki verilsin kaç kez soylendi, ikramiye, doguya teşvik için ek odeme.... vs vs vs. balık hafızalıyız her sene soylenir, her sene unutulur...

hocam neredesiniz kendiniz mi tayin istemediniz 7 yıl çok geldi bana... ( ben de şırnaktayım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakil34

quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

sanmam ki verilsin kaç kez soylendi, ikramiye, doguya teşvik için ek odeme.... vs vs vs. balık hafızalıyız her sene soylenir, her sene unutulur...

hocam neredesiniz kendiniz mi tayin istemediniz 7 yıl çok geldi bana... ( ben de şırnaktayım )

agrı-dogubayazıt'tayım. sınıf öğretmeniyim :)

tayin sorunlu bilirsiniz. köyde müdür yetkili olduguna gore sen de sınıfcısın. bu sene es durumuyla kısmetse gideceğim bir yerlere ( gerci çok alıstık ama )
  • İnşallah verilmez
  • Hiç birşey işini iyi yapanları hariç tutuyorum öğretmenlerden nefret ediyorum.
  • Her meslekte işini iyi yapmayanlar var.Onlar yüzünden diğerlerini suçlayamazsınız.Öğretmen falan değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDifferance

Evet beyler konudan ciddi cevaplar bekliorum sizce verilcek mi ?

akıllarda hep para para

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle saçmalık mı olur tüm memurlukların günü olsun o zaman hepsine o gün ikramiye verilsin saçma sapan icatlar çıkarmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retired guy -- 22 Kasım 2013; 20:29:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

Öyle saçmalık mı olur tüm memurlukların günü olsun o zaman hepsine o gün ikramiye verilsin saçma sapan icatlar çıkarmayın.

+1
  • bizim matematikçi hiç bir derse girmiyor derse girincede milletle dalga geçiyor ders anlatmıyor değişik bi tip :S allahtan matematiğim iyi yapıyorum sınavda birşeyler 66 aldım ama ders anlatsa azcık karneye rahat 5 getirirdik
  • Isini dogru duzgun yapanlara lafim yok hatta cok zor sartlar altinda calisanlara ikramiye de verilebilir ama ogretmenlerin cogu hicbir sekilde hak etmiyor! Hepsi derse gelir giderim ay sonunda da maasimi alirim derdindeler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Öyle saçmalık mı olur tüm memurlukların günü olsun o zaman hepsine o gün ikramiye verilsin saçma sapan icatlar çıkarmayın.

+1

+2 Bu öğretmenlerde ego tavan yapmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mæster

Isini dogru duzgun yapanlara lafim yok hatta cok zor sartlar altinda calisanlara ikramiye de verilebilir ama ogretmenlerin cogu hicbir sekilde hak etmiyor! Hepsi derse gelir giderim ay sonunda da maasimi alirim derdindeler.

Hocam haklısın Dediğin türden öğretmende var çok zor şartlar altında çalışanlarda var .
  • Hiçbir işçiye işçi bayramında ikramiye verildiğini ne gördüm ne duydum, üstüne insanüstü şartlarda 2 kuruşa çalıştırılan, kafasına göre işten çıkarılabilen, neredeyse tek dayanağı olan kıdem tazminatı hakkı elinden alınmaya çalışılan ve resmi bayrammış tatilmiş 1 mayısmış 29 ekimmiş nedir bilmeden bedavaya çalıştırılıp, "al bu da senin günün, hadi ikramiyen" denilip cebine 1 kuruş dahi konulmayan insanlar varken, öğretmenlerin kendilerini ayrıcalıklı sayıp ikramiye beklemeleri nedir? Keşke adaletli işleyen bir toplum ve gelişmiş sosyal devlet anlayışına sahip olan bir ülkede yaşasak ama maalesef burası Türkiye. Bu konuda toplumda kendini ayrıcalıklı üst sınıf gören doktorlar gibi olmaya başladınız herhalde. @TheDifferance @AvriL<3 Her mesleğin kendine göre zorlukları var, elbette buna öğretmenler de dahil ama bu zorlukları ön plana sunup da ikramiye beklemek saçmalık. Her birey sorumlulukları dahilinde istediği hareketi yapmakta, istediği meslek dalını seçmekte özgürdür.

Not: Mesajımı sonradan başka tarafa çekmeyelim, Öğretmenlik mesleğini eleştirmiyorum veya daha çok parayı haketmediklerini söylemiyorum, herkes kendince daha çok parayı hakediyor. Ben sadece sistem eleştirisi yapıyorum.

• özel sektrörün olduğundan haberi olmayan öğretmenlerin bu kadar şikayetci olmalarını anlamıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ondorax

Hiçbir işçiye işçi bayramında ikramiye verildiğini ne gördüm ne duydum, üstüne insanüstü şartlarda 2 kuruşa çalıştırılan, kafasına göre işten çıkarılabilen, neredeyse tek dayanağı olan kıdem tazminatı hakkı elinden alınmaya çalışılan ve resmi bayrammış tatilmiş 1 mayısmış 29 ekimmiş nedir bilmeden bedavaya çalıştırılıp, "al bu da senin günün, hadi ikramiyen" denilip cebine 1 kuruş dahi konulmayan insanlar varken, öğretmenlerin kendilerini ayrıcalıklı sayıp ikramiye beklemeleri nedir? Keşke adaletli işleyen bir toplum ve gelişmiş sosyal devlet anlayışına sahip olan bir ülkede yaşasak ama maalesef burası Türkiye. Bu konuda toplumda kendini ayrıcalıklı üst sınıf gören doktorlar gibi olmaya başladınız herhalde. @TheDifferance @AvriL<3 Her mesleğin kendine göre zorlukları var, elbette buna öğretmenler de dahil ama bu zorlukları ön plana sunup da ikramiye beklemek saçmalık. Her birey sorumlulukları dahilinde istediği hareketi yapmakta, istediği meslek dalını seçmekte özgürdür.

Not: Mesajımı sonradan başka tarafa çekmeyelim, Öğretmenlik mesleğini eleştirmiyorum veya daha çok parayı haketmediklerini söylemiyorum, herkes kendince daha çok parayı hakediyor. Ben sadece sistem eleştirisi yapıyorum.

Hocam dediğim gibi ben öğretmen değilim ama işde bi parasını haketmeyen öğretmenler birde verebildiğinin fazlasını verip gecinemeyen dürüst iyi öğretmenler var sistem adil değil malasef :/

• quote:

Orijinalden alıntı: InceptioN34

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

+1

+2 Bu öğretmenlerde ego tavan yapmış.

hep mi ağlarlar hep ağlıyorlar. yuh yani. ek ders, göreve başlarken ücret bide uyduruk bir gün için promosyon. daha başka var mı istekleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: ZamaNicindeN

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

İnşallah verilmez

ulan öğretmenlerin ne çektiğini biliyormusun inşallah verilmez diyorsun birde doğuda neler çekiyorlar Allah bilir 7 saat 40 cocukla uğraşmak kolay mı?

Evet işleri çok zor açmış adam 1. Sınıflara cizgi film akşama kadar izliyorlar evet çok zor. .

dostum yaşın kaç bilmiyorum belki 1.sınıftasın çizgi film izlemek istemiyorsun ama öğretmenin yapacağı birşey yok bu konuda 6 yaşında cocuk 1.sınıfa gidiyor evde annesi 1-2 cocuğa zor bakıyor öğretmen 40 kişiye disiplin sağlıyor okulda saygı duymak lazım kolay değil

30 yaşındayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hoca birisi 24 kasımda aklına para geliyorsa o meslegi bırakmalıdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.