|
Bildirim
Amaç öğrenciyi düşünmek değil
Vestel ve türevi acayip telefon markaları varya yandaş markaların telefonlarını sattırmak. 6000tl lik telefona adam şimdi zam yapar. 9000tl yapar al sana indirim. 9500 lira ücret skalasını yakalayan her telefon bu uygulamaya dahil edilmeyecek. Telefonların internet bağlantı hızları ile kalitelerine bakılacak. BTK’nın onayından geçen cihazlar bu uygulamaya dahil edilecek. Bu markalar ve ürettikleri modeller şöyle: Samsung: A04, A13, A14, A23, A24, M13, M14, M23, M33 Xiaomi (Redmi): 12C, 10, 12, NOTE 12 VIVO: Y35 General Mobile: GM 22 S, GM 22 Pro, GM 23, GM 23 SE, GM 24 Pro Reeder: S23 PRO MAX OMIX: X3, X5, X400, X600, X700 Casper (Via) : Via M30, Via M30 Plus, Via X30 Plus, Via X30, Via M35, Via F30, F30 Plus Not: kararın çıkması Yıl sonu diyor yani buradaki telefonlara karar çıkana kadar kesin 1000tl zam gelir hiçbirini alamazsınız. |
En alınabilir honor x9a vardı onun da fiyatını bence bilerek yukseltiler 10.500 civarlarinda hb de öğrenci kardeşlerim en iyi ürünlere layık ama gel gelelim Türkiye de yaşıyoruz ekonomi alım gücü yerlebir yazık gelecegimize bu gençlere bunları reva görenlere yazık sadece yazık diyorum...
|
Vay be ne indirim ama. Sabah akşam makarnayla beslenenler iyi sevinmiştir.
|
Ben gençlerimizi 9500 TL lik klavyesi olan bilgisayarlara,
Kılıfı 9500 TL olan, sınırsız internet hatlı telefonlara layık görüyorum. "Gençler! Cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz." M.K. Atatürk Cumhuriyetimizin 100. yılını şimdiden kutlar, ne kadar değerli ve önemli olduğunuzu, Atatürk'ün sözleri ile hiç unutmamanızı dilerim. |
Şu saçmalığa bak öyle bir kararnameki millet indirimli güzel şeyler almasın diye sınırı 9500 e sabitlemişler. Bu kararı veren insanlar ekonomiden haberi yok mu sanıyorsunuz? Düpedüz insanları salak yerine koyuyorlar artık.
|
Somali'ye 30 milyon dolar veren yüce hökümetimiz, yoksulluk sınırı 43000 TL iken emekliye 7500TL maaş, 5000 TL ikramiye, öğrenciye ise hesap makinesinden hallice telefonu layık görüyor. He birader Türkiye Yüzyılı he. |
Google aramasında falan çıkar diye yazıyorum. Alacağınız cihazı iyi araştırın piyasa ÇÖP dolu. Durup dururken sinir stres sahibi olmayın. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 25 Ekim 2023; 7:14:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 25 Ekim 2023; 8:15:4 > |
|
Devletimiz gerekeni yapmış nankör olmanın alemi yok... |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |