Şimdi Ara

Öğrenci olarak Referandumda Oy Kullanmak (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenci belgemi ve yurtta kaldığıma dair belgeyi aldım ve Tuzla nüfus müdürlüğüne gittim ancak YSK'nın açıklama yapması gerektiğini şuanda bu işlemi mecvut belgeler ile gerçekleştiremeyeceğini söyledi. Yardımcı olursanız sevinirim ben yukarıda bahsettiğim belgeler ile bu işlemin gerçekleştirilebileceğini ancak zorluk çıkarıldığını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Henüz seçim tarihi belli değil o yüzden öyle demiş olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Nameless Man

Henüz seçim tarihi belli değil o yüzden öyle demiş olabilirler.

Bende diyorum ki bu olayın referandum/seçim bağımsız olması lazım sonuçta ben sadece seçmen kütüğümü değiştireceğim.

• Ülkenin en pasifize edilmiş bölümü ögrencileridir bunlarıda egitim politikasıyla sindirerek gerceklestiyorlar. Ogrencilerin ses çıkarmadıgı baska bir devlet yoktur dunyada.

Bu arada, dil bilmeyen suriyeli gelir oyunu verir, ogrenci veremez. 7 farkı bulun.
  • CB onayı sonrası Resmi gazetede yayınlandıktan sonra referandum takvimi YSK tarafından belirlendikten sonra yapabilirsin.
    Bugün yada yarın CB onaylarsa en kısa sürede takvim belli olur. Az daha sabret.
  • Ysk ile ne alakası var yahu? Sen seçimden bağımsız olarak nüfusunu oraya taşıyacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Ysk ile ne alakası var yahu? Sen seçimden bağımsız olarak nüfusunu oraya taşıyacaksın.

Bende onu diyorum ama oradaki çalışana anlatamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheel Of Time

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Ysk ile ne alakası var yahu? Sen seçimden bağımsız olarak nüfusunu oraya taşıyacaksın.

Bende onu diyorum ama oradaki çalışana anlatamadım

Pm attm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.