Şimdi Ara

Öğrenci dövmek yasak değil mi.CİDDİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben küçükken ilk okulda zevki için öğrenci döven bir egoist öğretmen tarafından 4 sene okutuldum.Kadın bildiğiniz ruh hastasıydı kocasıyla koridorda tartışır gelir sınıfta bizi döverdi.(kocasıda aynı okulda öğretmendi) şimdi gelelim asıl konuya biz birşekilde okulumuzu okuduk üniversitemizi kazandık...
    Şimdi bu ruh hastası kadın bir okulda halen daha çalışıyormuş ve akrabamın kızı o okulda hatta onun sınıfındaymış ve akrabamın kızınıda birkaç defa dövmüş kız annesine söyleyince gidip tartışmışlar ve sınıfını değiştirtmişler eminimki sınıftaki herkes dayak yemiştir.İlk okul çağındakiçocuğun dövülmesi nasıl bir haysiyetsizliktir bunun bir çözümü yokmu bu ruh hastasını nereye şikayet edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıpçak+kk -- 17 Ocak 2013; 21:49:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

BU BİR UYARIDIR !

• Yardımcı olacak birisi yokmu

BU BİR UYARIDIR !
  • Okula git deki hocam hatırladınızmı hep beni döverdiniz akrabamın kızınıda dövmüşsünüz

Sizce yakışıyormu derken kolunu tutun morartıcak şekilde

Kolunu çekecektir ama çaresiz kalacaktır

Yakışıyormu hocaaaaa de

Sonra kulağını çekmeye başla

Artizlenirse ağız burun gir aynısını tekrarlarsada
    https://www.facebook.com/mutsuzlukvemutluluk
  • valla ben lise 1 e gidiyorum kimse bana el kaldıramaz o elini indirir yumruğu yerleştiririm zaten öğrencinin 3 saniye içinde vurma hakkı var arkadaşım disiplin kurulu başkanı ama konu bu değil küçük çocuklara kalkan eller onları bir güzel haşlamak lazım bence okula gidip hesap sormalısın dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anemix

valla ben lise 1 e gidiyorum kimse bana el kaldıramaz o elini indirir yumruğu yerleştiririm zaten öğrencinin 3 saniye içinde vurma hakkı var arkadaşım disiplin kurulu başkanı ama konu bu değil küçük çocuklara kalkan eller onları bir güzel haşlamak lazım bence okula gidip hesap sormalısın dostum

http://anket.memurlar.net/survey.aspx?id=141
    Şu şerefsizlere bakın hele ankete dikkat edin ....

BU BİR UYARIDIR !

• quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

quote:

valla ben lise 1 e gidiyorum kimse bana el kaldıramaz o elini indirir yumruğu yerleştiririm zaten öğrencinin 3 saniye içinde vurma hakkı var arkadaşım disiplin kurulu başkanı ama konu bu değil küçük çocuklara kalkan eller onları bir güzel haşlamak lazım bence okula gidip hesap sormalısın dostum

e yok artık bu ne ya böyle bi anket yapılır mı iyice saçmalamışlar herhalde bu olaylar daha çok doğuda oluyor çünkü bulunduğum bölgede hiç dövme olayı olmadı sağolsun ailem çok ilgilendi benimle okula felan geldi onunla alakası olabilir ilk yorum baya şaşırttı beni gauldoth bu nickli kullanıcı saçma sapan şeyler söylemiş 3.sınıfa giden bi kızınızı 7.sınıftaki çocuk sıkıştırıp para alsa felan filan hem suçlu hem güçlü bu konuya gerçekten uyuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

quote:

e yok artık bu ne ya böyle bi anket yapılır mı iyice saçmalamışlar herhalde bu olaylar daha çok doğuda oluyor çünkü bulunduğum bölgede hiç dövme olayı olmadı sağolsun ailem çok ilgilendi benimle okula felan geldi onunla alakası olabilir ilk yorum baya şaşırttı beni gauldoth bu nickli kullanıcı saçma sapan şeyler söylemiş 3.sınıfa giden bi kızınızı 7.sınıftaki çocuk sıkıştırıp para alsa felan filan hem suçlu hem güçlü bu konuya gerçekten uyuyor.

Olay izmirde oluyor

BU BİR UYARIDIR !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okula gidip olay çıkar, bak bakalım bir daha o çocuğa biri dokunuyor mu. Dokunursa 3-5 arkadaşınla okul çıkışı kar maskesiyle sen de bunlara dokun, arabalarını perte çıkart. Ne gerekiyorsa yap.

Orijinalden alıntı: Executor06

Okula gidip olay çıkar, bak bakalım bir daha o çocuğa biri dokunuyor mu. Dokunursa 3-5 arkadaşınla okul çıkışı kar maskesiyle sen de bunlara dokun, arabalarını perte çıkart. Ne gerekiyorsa yap.

aynen hiç bir şey yapamazlar bizimde orta okuldayken öyle düşüncelerimiz vardı hocalara karşı ama yapamadık :D
  • tecavüz et

Orijinalden alıntı: Walerion

Okula git deki hocam hatırladınızmı hep beni döverdiniz akrabamın kızınıda dövmüşsünüz

Yakışıyormu hocaaaaa de

Bu çok klasik bir yöntem olur kadının Facebook adresi falanda var organize bir iş yapmak lazım ...

BU BİR UYARIDIR !
  • kadın senin akrabanın kızını dövüyor , anası babası hiç bir şey yapmıyor öyle mi ?

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • quote:

aynen hiç bir şey yapamazlar bizimde orta okuldayken öyle düşüncelerimiz vardı hocalara karşı ama yapamadık :D

Uzunca birşey yazdım da neyse diyip sildim. Uzun lafın kısası böyle 2 tane adam müsvettesini dövecek olmuştum zamanında. Haksız yere şiddet uygulayıp ego tatmini yapan zavallılar.

Orijinalden alıntı: fasakasa

kadın senin akrabanın kızını dövüyor , anası babası hiç bir şey yapmıyor öyle mi ?

Tabiki yapıyolar tarrışıyolar ve kızı başka sınıfa aldırıyorlar o kadını dövsen gebertsende bi faydası olmaz rus hastası çünkü kendim biliyorum..

BU BİR UYARIDIR !
  • kanıtlayabilirsen veya bir kaç şahit bulabilirsen meb'e şikayet edebilirsin

A.Einstein
  • Öğrenciler haklarının neler olduklarını bilmiyorlar. Abim öğretmen o bana söylüyor neler yapıp neler yapamayacaklarını ama burda açıklamak istemem. Çok merak eden gitsin araştırsın.

Orijinalden alıntı: Walerion

Okula git deki hocam hatırladınızmı hep beni döverdiniz akrabamın kızınıda dövmüşsünüz

Yakışıyormu hocaaaaa de

• Bizim arkadaş 1 tokat yedi diye hocanın 0km aldığı arabasını 4 taraftan boydan boya çizmişti.
  • Lise 2'de iken elektronik hocası Bana kalem ve T cetveli ile vurdu. Daha sonra hakaret etti. Üçüncüsünde ise bir köşede Embesil olduğumu söyledi. Boğazını sıkmıştım. Hafif morardığını hatırlıyorum. Arkadaşlar şahitlik edince paçayı yırtmıştım. Kısacası 10 Öğretmenin 7'sinde bu hastalık var. Yapıcak bir şey yok.
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.