Şimdi Ara

Öğrenci dövmek yasak değil mi.CİDDİ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı durumdayım ama benim karşıma çıkar ise o ilkokulda ki öğretmenim ağzını burnunu kıracağım yaşı kaç olur ise olsun. Sana söylüyorum gücün kuvvetin yerinde ise git sınıfını bas ve intikamını al hacı.

TCK ya gore ogretmen ve ebeveynlrr cocuklara uyari mahiyetinde zararsiz seyler yapabilir. kulagini cekmek hafif bi tokat atmak vs.. ancak bu sinir asildiginda ogretmenin yaptigi kasten adam yaralama sucu olur ve 1-3 yilla yargilanir. hatta kamu gorevindeki gucunu kullanarak bunu yapmasi nitelikli haldir ve cezayi yari oraninda artirir.

cidden cocuga zarar verdiyse rapor almanizi oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Aynı durumdayım ama benim karşıma çıkar ise o ilkokulda ki öğretmenim ağzını burnunu kıracağım yaşı kaç olur ise olsun. Sana söylüyorum gücün kuvvetin yerinde ise git sınıfını bas ve intikamını al hacı.

adama bak. konu öğretmenin şiddet uygulaması ve sende aklınca git sınıfı bas diyorsun. ondan sonra öğretmenin tanıdıkları onların evini falan bassın. şaka mısnız nesiniz siz ya? böyle diyerek o suçlu öğretmenden ne farkınız kalıyor? saçma saçma konuşmayın.Herşeyin bir yolu yordamı var....
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.