Şimdi Ara

ofiste 8-6 çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ne düşünüyosunuz arkadaslar boyle yerler hakkinda


    deger mi? paraya bakar mı diyorsunuz yoksa sabahin korunde kalkmak sıkıntı mı diyosunuz? alışılıyor mu?


    tecrübesi olan yazabilir mi




  • kıymetli ağabeyim paraya göre daha geç sıkılabilirsin belki. berbat bir şey ofis duvarları üzerime geliyor ama işte eppek parası

  • Pandemide 10:00 - 16:00 arası (öğlen arası yok) çalışmak gibisi yok....

  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

    Bu yorum ile konuya nasıl bir katkıda bulunmayı hedeflediniz hocam?

  • Epsilon kullanıcısına yanıt

     

  • Ofis bulmuşsunuz hala daha soruyonuz. Hamallık yapın, ondan sonra nasıl oluyomuş ofiste çalışmak anlarsınız...

  • 8-18 arası ofiste çalışıyor olmak demek, büyük şehirde en azından 7-19 arası dışarıda olmak demek.


    Bunun kahvaltısı var, akşam yemeği var. Alışverişi var, temizliği var, kişisel bakımı var. Üstüne bir de hobisi, dizisi, filmi, sosyal hayatı var. Vakit nasıl ayıracaksın kendine bilmiyorum. Maaşı çok iyiyse belki 1-2 sene dayanılır belki...

  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

    Hocam haklısınız ancak 8-18 olması psikolojik olarak kötü etkilese de 8-17 veya 9-18 olsa da aynı durum olcaktı aslında. Olay tamamen yolda bitiyor. Remote işler 10 numara oluyor bu konuda.


    Fakat durum şu, birkaç aydır tamamen işsizim ve şu an iş seçmeme gibi bir lüksüm kaldığını sanmıyorum hocam. Sanırım kendimi bir süre idare et diye motive edip ilerde remote bir işe geçebilirim. Sanırım en mantıklısı iş teklifini kabul edip yeni iş aramaya devam etmek, sonra daha iyi şartlı iş bulunca iş değiştirmek.


    Etik değil falan diyen çıkabilir fakat, şu an ne yapabilirim? Faturalarımı nasıl ödeyeceğim şu an? mecbur.

  • Pandemiye kadar hep 9-18 çalıştık. Gayet de çalışılıyor. Şimdi yarı ev yarı ofis devam ediyoruz. Sürekli ev de yoruyor. Bütün işler maaşına bakar. Maaş seni tatmin ediyorsa çalış tabi.

  • Epsilon kullanıcısına yanıt

    Fazla çalışılan bir saat, iş çıkışı akşam yemeği için alışveriş yapamamak demek mesela. Spor salonunda 1 saat az vakit geçirmek, ya da bir saat az uyumak demek. Kısa süreli idare edilebilir olsa da uzun vadede birikip yorgunluğu katlayacaktır.


    Fakat sizin durumunuzu da anlıyorum. Ufukta başka teklif yoksa, kabul edip iş aramaya devam etmek en mantıklı çözüm olur bence. 6 aya kadar 14 gün ihbar süreniz var, yeni bir teklif alırsanız eğer 14 gün uzun bir süre değil. Ayrıca yeni bir teklif alırsanız, bunu iş yeriyle pazarlık için de kullanabilirsiniz. Belki haftada 2-3 gün remote çalışmaya geçmeye ikna edersiniz, belki çalışma şartlarını iyileştirmeye, maaşı yükseltmeye koz olarak kullanabilirsiniz.

  • kişiden kişiye değişir. 8-6 ofiste masa başı oturup sevmediğim işte cebelleşeceğime 12-14 saat motokuryelik yaparım daha iyi. hem de neredeyse 2 katı para kazanır, sevdiğim işi yapar, hobimi sürdürür kendimce de eğlenirim.

  • MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt

    Ofis'te oturan adamın yaptığı iş sebebi ile ölüm oranı %1, senin hergün trafikte ölüm oranın %50. at gözlüğü ile konuşmayın.+ sakat kalmakta var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 17 Nisan 2024; 16:18:29 >
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

    kendi açımdan yazdım zaten ben. yoksa dediğinize ek olarak diz bel ve sırt ağrıları da ileride çok sıkıntı yaratacak. ben bunları gözardı ederim ofiste tıkışmaktansa. yoksa tır-otobüs şoförlüğü hatta muavinlik bile benim gözümde ofiste tıkışmaktan daha iyi.

  • MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt

    Boş iş moto kuryelik nedir ya ahahahahahah



    Evden çalışma dışı boş.

  • İyi yanları da var kötü yanları da. Kışın sıcak, yazın soğuk pc başında kahveni içersin. Bedenin yorulmaz beynin ile işini görürsün tertemiz giyinip işine gidersin, ofis çalışanları genelde müşteriler ve mavi yaka çalışanlar ile birebir muhatap olmaz uzaktan iletişim kurarsın. Kötü yanları kilo problemin olur, çok akışa sahip bir iş değil ise vakit zor geçer, ofis arkadaşların iyi değilse sıkılırsın, aynı ofis içerisinde müdür/patron çalışanların başında ise çok rahat edemezsin bilmediğin bir sektör ise kimse kalkıp işi öğretmek için uğraşmaz, ofise yeni gelenler pek sevilmez iş kitleme sırası en yeni gelene geçer eskilerin işlerini yaparsın genelde vs vs.

  • paradan haber ver ?

    Maaşa bağlı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt

    hiç mi arkadaşın yok doğru söyle. yoksa evden çıkmak istemeyecek kadar mı çirkinsin ?

  • Aslan parçası nişanlıyım merak etme dışarda boş boş gezinmekten iyidir sen sıcakta yanarken evimde klimam açık yatarak çalışıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 17 Nisan 2024; 23:18:58 >
  • _Teddy_ kullanıcısına yanıt

    henüz maaş teklifi almadım hocam ama almak üzereyim. para önemli 100% katılıyorum, normalde böyle ofise çağıran bi şirket için çokk fazla para isterdim aksi takdirde hayatta çekmezdim sabahın 6sında kalkıp işe gitmeyi. ama bir süredir işsiz oldugum için para muazzam derecede yuksek olmasa da kabul edeceğim gibi....

  • Epsilon kullanıcısına yanıt

    Bence de kabul et gitsin, iş ortamı sosyal network oluşturmanı sağlar. Ordan tanıştığın biri hayatına yön verebilir. Boş durmaktan iyidir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.