Şimdi Ara

OFFLİNE KO OYNANIR MI:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çoğumuz bu oyunu severek oynamaktadır,kimimiz paralar yatırır değerli itemler alarak serverde tanınmış olmak istiyor,ütopik canavarları kesmek istiyor ama bilindiği gibi bu pek de mümkün olmuyor mesela git de tek başına dread mare kes zor iş.Ben de bu egolarımızı tatmin etmek açısından offline sadece kendimiz hade olmadı bir iki arkadaşımızla başbaşa oynamak istesek bu mümkün mü hani bir offline pc oyunu tadında oynayabilir miyiz ayrıntılı olarak bilgi verebilecek varsa çok iyi olur.Düşünsenize her istediğinizi yapabilirsiniz,ben bir ara kuramamıştım ama duyduğum kadarıyla edit char feln yok bossları düşürme olayı felan oluyormuş çok zevkli olacağı düşüncesindeyim var mı böyle bir imkan...?

Orijinalden alıntı: HanqMan07

oyunun ismi knight online ne ofline sin den bashediyorsun

• Private server kurman gerek. Onu da kendi oynayacağın bilgisayara kuracaksın tabii. Ağ erişimden arkadaşın da girecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruiser67c

Arkadaşlar çoğumuz bu oyunu severek oynamaktadır,kimimiz paralar yatırır değerli itemler alarak serverde tanınmış olmak istiyor,ütopik canavarları kesmek istiyor ama bilindiği gibi bu pek de mümkün olmuyor mesela git de tek başına dread mare kes zor iş.Ben de bu egolarımızı tatmin etmek açısından offline sadece kendimiz hade olmadı bir iki arkadaşımızla başbaşa oynamak istesek bu mümkün mü hani bir offline pc oyunu tadında oynayabilir miyiz ayrıntılı olarak bilgi verebilecek varsa çok iyi olur.Düşünsenize her istediğinizi yapabilirsiniz,ben bir ara kuramamıştım ama duyduğum kadarıyla edit char feln yok bossları düşürme olayı felan oluyormuş çok zevkli olacağı düşüncesindeyim var mı böyle bir imkan...?

Private hamachi server kurmak, araştırırsan bilgi edinebilirsin sanırım.

• Aynen private server kuracaksin ama biraz ugrastirir. Dedigine gelirsek bu oyundan rekabet,kendini kanitlama istegi ve pvp cikarinca geriye ne kaliyorki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.