I

Teğmen
02 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 23 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar bayadır boş duran biraz eski bir laptop var evde işletim sistemi de win8 di buna format attım ve win7 yükledim ancak bilgisayarın bütün disk alanı 55 gb görünüyor tekrar format atmayı da denedim 55 gb dan fazla alan oluşmuyor pc şu
Grundig GNB 1588 B1 4 GB 500 GB GT 740M ne yapılabilir
Arkadaşlar köpeğimi sahipleneli henüz 4 gün geçti ancak , beni veya evdekileri ısırmadığı 1 saniye bile yok , her elimizi yakaladığında ısırıyor , elimize ulaşamazsa ayaklarımızı,bacaklarımızı ısırıyor,fiziksel temas olmadan sertçe uyarıyorum , 10 saniye sonra tekrar ısırmaya başlıyor,dişinin kaşınması dolayısıyla böyle davrandığını düşündüm ancak kaşıması için aldığım oyuncaklarla asla ilgilenmiyor, üstelik eğer ısırmasına izin vermezsek, bu sefer hırlama ve havlama eşliğinde sinirli bir şekilde saldırıyor, sizce ne yapmam gerekir ?
Arkadaslar spor salonunda ayagima 20 kiloluk agirlik dustu , ilk basta bisey hissetmedim daha sonra kanadigini gordum ,bas parmagin ustune dusmus galiba tirnak kirilmis kan icindeydi , hastaneye gittim , tirnagi cektiler pansuman yapip eve yolladilar, yolda kanamaya devam etti, suan agrisi cok fena ,ne kadar surer bu agri ve cekilen yerden yeni tirnak cikarmi ?
Arkadaşlar laptopu guncellemeler devam ederken power tusundan kapatmaya calısmıs oğlan ,ancak suanda ekran tamamen siyah ve laptobun ısıkları yanmaya devam ediyor ne acılıyor ne kapanıyor. laptop grundig gnb1588
Arkadaslar ilk kopegime sahip olmak istiyorum ,apartmanda yasıyoruz ve geniş bir ev ,tek odayı tamamen köpege ayirabilirim,evde yasayabilecek,fazla hareketli olmayan ,ilerde evde yalnız kalabilecek bir kopek beslemek istiyorum disari cikartma ve zaman ayirma da sıkıntı yasamam sizce hangi cinse yönelmeliyim .
twitter.com/BgnGalatasaray beyler kiz butun golleri atacak oyunculari,skoru ve gollerin sirasini bilmis ,nasil oluyor bu ?
Futbol Federasyonu’nun 6+0+4 kuralının ardından zorlanan Aslan’da Terim çağırdı, Arda Turan “Evet” dedi. İkili güçlerini birleştirip Cimbom’u ligden sonra Avrupa’da da zirveye taşıyacak.

Galatasaray’ın “14 milyon artı Riera” teklifine sıcak bakan Atletico cephesi ise 15 milyon euro ile birlikte İspanyol oyuncuyu kulübünde görmek istiyor. İki taraf arasındaki 1 milyon euroluk krizin çözülmesi ve transferde ortak noktada buluşulması an meselesi. Transferdeki etkin rol ise Terim’e ait. Emirates Cup’ta Arda’ya “Evladım” mesajı gönderen İmparator’a, milli oyuncu Arda Turan İspanyol basını aracılığıyla “Baba” diyerek seslenmişti.

TARAFTAR DA ARDA’YI BEKLİYOR

2011’de Arda Turan’ın gidişi öncesi tribünler tarafından ıslıklanması artık tarihe karıştı. AMK’nın Türkiye’ye duyurduğu transfer haberi sonrası sosyal medyada “Yabancı sınırlamasının olduğu bir sezonda alınabilecek en iyi Türk oyuncu Arda Turan’dır” yorumları yapılıyor.

2 YILDA ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ

2011’de İspanya’ya giden Arda ile, G.Saray’a imza atmaya hazırlanan Arda arasında dağlar kadar fark var. Milli oyuncu, “Artık oyunu daha iyi görebiliyorum” derken futbolcu için, “Taktik anlayışını geliştirdi, fiziği güçlendi. Atletico’da yaptığı yorucu antrenmanlarla da dayanıklılığı daha da arttı. Takımda 10 numara giymesi bunun en önemli kanıtı” yorumları yapılıyor.

NEDEN FATİH TERİM?

Türk futbolunda kulüp başarısı gösteren en iyi takım 2000 yılında Galatasaray; hoca da Fatih Terim olmuştu. Sayısız genç yeteneği keşfederek futbola sunan Terim kimleri yetiştirmedi ki… Hakan Şükür, Arif Erdem, Hasan Şaş, Fatih Akyel, Emre Aşık, Emre Belözoğlu, Ümit Davala, gibi daha birçok futbolcuyu bulup çıkartan ya da onlara güvenerek şans veren İmparator, bu isimlerle gerek milli takımda gerek Galatasaray’da müthiş zaferler elde etti. Terim’in futbolcularına güveni, oyuncuların ise ona şükranları başarı olarak geri döndü…

BUGÜN YILDÖNÜMÜ!

Arda, 2011 yılında Atletico Madrid’e transfer olmuş ve sarı-kırmızılı kulübün resmi sitesi 10 Ağustos 2011 saat 01:00’de milli futbolcu için veda mesajı yayınlamıştı. O mesajda Arda’ya emekler için teşekkür edilmiş, başarılar dilenmişti.

1999’DA ASLAN OLDU

Terim 2000 Avrupa zaferine imza atmaya hazırlanırken 1999 yılında altyapı ekibi Bayrampaşalı bir çocuğun futbolundan bahsetti. Terim “İyi bir izleyelim” dedikten sonra Arda’nın alınmasına onay verdi. Arda o günleri, “17 Ağustos depreminin olduğu günlerde transfer olmuştum. Hatta o günlerde Galatasaray forması giyemeden öleceğim” diye çok korkmuştum şeklinde anlatıyor.

Egehan ŞENGÜL/AMK Haberler sıklasiyor hadi hayirlisi.
Arkadaslar yaklasik 1 saat once telefon cebimden yere dustu ve ekrani kirildi 20 cm yukseklikten dusunce hemde sizce suanda kac liraya yaptirabiliriz ,astari yuzunden pahaliya gelicekse yaptirmayacagim.
Arkadaslar kardesim ogluna bugun storeden forma almis gelince baktim ama bu yeni sezon formasina benzemiyor eski sezonda degil uzerinde stadium jersey yaziyor storede 95 lira simdi bu forma nedir yani niye farkli tasarimla satisa sunulmus farkida su yakasi ve kollarindaki seritler.www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=24821
Windows xp kurulum esnasinda windows kur bolumumden sonra siyah ekranda bikac dk bekleyip mavi ekran hatasi veriyor kod baslikta belirttigim . Forumlarda bios dan satayi ide konumuna getirmem gerektigini soylemisler ama zaten o durumda .lutfen yardim ..edit :yeni sorun
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Takım
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.285
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 2.856 (Bu ay: 90)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 119 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.