Bildirim
DOTA 2 - Online nasıl oynayabilirim?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: YDG
Arkadaşlar Wepla sıkıntıları yüzünden Dota'yı bırakıp Dota 2'ye geçme kararı aldım. Steam üzerinden kurulumu gerçekleştirdim. Oyun başında ki campaign görevini bitirdim. Artık botlarla oynayabiliyorum..
Ama online giriş yapamıyorum.. Bunun için ne gerekiyor?
Sağ taraftan Find a match veya Find a ranked match -
quote:
Orijinalden alıntı: Eostre
quote:
Arkadaşlar Wepla sıkıntıları yüzünden Dota'yı bırakıp Dota 2'ye geçme kararı aldım. Steam üzerinden kurulumu gerçekleştirdim. Oyun başında ki campaign görevini bitirdim. Artık botlarla oynayabiliyorum..
Sağ taraftan Find a match veya Find a ranked match
Hangi sağ tarafta? Tam olarak tarif edebilir misiniz?
Oyna sekmesinde, Türkçe olarak; Maç Bul, Dereceli Maç bul gibi seçenekler var. Ama dakikalarca arıyor hiç bir şey bulamıyor. Zaten dereceli yazana giremiyorum, 13 level olmak gerekiyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yerbay. -- 25 Aralık 2013; 21:53:34 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Eostre
quote:
Sağ taraftan Find a match veya Find a ranked match
Hangi sağ tarafta? Tam olarak tarif edebilir misiniz?
Oyna sekmesinde, Türkçe olarak; Maç Bul, Dereceli Maç bul gibi seçenekler var. Ama dakikalarca arıyor hiç bir şey bulamıyor. Zaten dereceli yazana giremiyorum, 13 level olmak gerekiyormuş.
Maç bul'dan online oynayabilirsin oyun bulma süresini kısaltmak için tüm modları seçmeyi dene
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X