Şimdi Ara

Odtü işletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Okunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okunmaz bence o ne öyle

• tavsan31 kullanıcısına yanıt
    Nedenki hocam güzel gibi duruyor yurt falanda var

• sosyal becerilerin yüksekse okunur bu arada boun işletme daha iyi diye duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D49F2C43 -- 1 Mayıs 2022; 14:59:32 >
  • Belki tutturamazsam diye sormuştum hocam

• Okunur mu neye göre kime göre?

Geçen yaz Bilkent işletme gelmez diye gerçekten detaylı bir araştırma yapmıştım fakat Bilkent işletme biraz geri gelince orayı kazandım.

ODTÜ işletme finans alanından yürümeyi seçecek arkadaşlar için güzel bir bölüm yani finans hocaları gerçekten fazla ama pazarlama kolu oldukça zayıf.

Aynı zamanda kendi okulumla kıyasladığım için yazacağım işletme alanında ODTÜ'nün tüm hocalarının akademik kariyeri birbirine benziyor.Yanlış hatırlamıyorsam hemen hemen hepsi Texas Tech mi böyle bir yerden mezunlardı ve bu canımı çok sıkmıştı.Ekonomi alanında ODTÜ'de mesela çeşitlilik var ama işletme tarafında aynı şeyleri söyleyemeceğim.

Kulüpleri güzel,etkin çalışıyorlar diye bir duyum almıştım ama okumadığım için bunların hepsi duyum.

Seçmeli konusunda biraz sorun yaşayabilirsiniz diye düşünüyorum çünkü işletme ders programları genelde 3 ve 4.sınıflarda seçmeliye dayalı olur ha alan seçmeli konusunda çok sorun olmaz ama genel seçmelide her devlet okulunda derslerin hızlı dolması gibi bir durum söz konusu.

Şimdi açtım müfredatına baktım ve bana biraz garip geldi.Boğaziçi Koç ve Bilkent'te ilk sene genel dersler vardır sonuçta işletme bana kalırsa bir ekonomi değildir bu yüzden işletme okuyan kişinin sosyal bakımdan da iyi olması gerekiyor ancak ODTÜ direkt bizim okulun 2.sınıfta vs verdiği dersi ilk seneden vermiş.Bir sosyoloji,psikoloji vs olmasını beklerdim ancak bu şeyleri siz de kendinize katabilirsiniz yani illa okulun vermesine gerek yok ama bir hocadan dinlemek vs bana daha zevkli geliyor.Burada yazdığım her şey kendime göre.

İş konusunda ODTÜ İİBF alanında en rahat bölüm işletme.Gerçek ismini şimdi yazmayayım ama ODTÜ'de bir arkadaş bunun verisini yazmıştı ve en çok işletme vardı(konunun linkini vs boşuna sormayın inanın 8-9 ay oldu hatırlamıyorum).PG Unilever vb birçok şirkete sonrasında bankalara vs girebiliyorlar.

Açıkçası bu bölümü seçecekseniz kendinize sürekli bir şeyler katmanız lazım yani sadece ders veya ortalama kasarak başarılı olacağınız bir alan değil(ortalama vs de iyi olsun ama 3.50 ortalaman yanında sosyalliğin olsun misal,4 olup sadece ders çalışmaktan bence iyidir.).Şirketlere mail atacaksın staj kovalayacaksın işte ne biliyim sürekli yeni bir şeyler öğrenip hani insanlarla tanışmak bu bölümde hatta bana kalırsa her bölümde avantaj sağlıyor.Dozajında bir atılganlık bayağı bir katkı sağlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ - ODTÜ Mimarlık
    12 yıl önce açıldı
    Odtü İşletme Mezunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vapauss33 V kullanıcısına yanıt
    Yani işletme odtüde kötü bir bölüm ama rahatta bir bölüm zaten işletme için ortalama yada ders çalışmana bakmıyorlar sosyal çevren atılganlığın ve uyanıklık seviyen biraz iyi olsun yeter diyorsunuz

• Okunulur bence odtunun sayfasına bakmıştım iibf mi yoksa mühendislik mi hatırlamıyorum
    Büyük markalar konuşmaya gelmişti
    Bosch, simens, dogus oto, pınar gibi şeyler vardı
    Odtuye girersen oralarda staj yaparsın ne güzel
    Erkenden staj yaparsın mesleği öğrenirsin iyi bir bölüm bence

İktisat neden düşünmüyorsunuz hocam
    İktisat daha zor diyorlar buradan daha iyi yerlere gelinmez mi

• nedengerekli kullanıcısına yanıt
    Benim daha çok insanlarla iletişim yeteneğim iyi hocam genelde söylediklerim beğeniliyor hem ticarette hoşuma gidiyor bende işletme düşündüm

• Sysmmhg S kullanıcısına yanıt

Vardır ya,her şey boun odtü değil bence

• tek amacim orasi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.