![]() “🇹🇷ODTÜ'deki savunma sanayii zirvesini basarak salondaki stantlara zarar veren grup.” https://twitter.com/gdhdefence/status/1610930345591070720ODTÜ'ye çok fazla boş beleş tip doluşup 10 tane farklı terör örgütüne üye olup böyle saçmalıklara girişiyor. ODTÜ'de bir temizlik şart. Mühendislik bölümleri dışındaki bölümler kapatılsa zaten sorun kendiliğinden çözülür diye düşünüyorum. EDİT: Bunun savunma sanayiiyle ilgili bir toplantı olmadığı, Perinçekçi Türk Gençlik Birliği'nin bir toplantısı olduğu ve burayı basanların da aşırı solcu başka bir grup olduğu iddiaları var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 6 Ocak 2023; 16:40:41 > |
ODTÜ'deki savunma sanayii zirvesini basarak salondaki stantlara zarar veren grup.

-
-
Bunlarda beyin yok cidden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pkk lılar
haberlerde gördüğünüz odtüde eylem gibi şeyleri bunlar yapar
bütün okul içi siyaseti ellerine almaya çalışırlar ki başarılılar
sayıları aslında azdır ama akp karşıtı gibi gözüküp arkalarına birilerini toplarlar
okulun adını kullanırlar
Türkçeyi 13-14 yaşında öğrenip mühendislik fakultesine girenleri bile vardır.
eylem olacağı zaman ankaradaki diğer pkk lıları okula sokup sayılarını 10 katına çıkarırlar
Türk bayrağını indirmişleri, konferans basıp bıçaklarla sopalarla insanlara saldırmışlıkları var
Okulla ilgili sosyal medya hesaplarının çoğu bunlara aittir.
Milliyetçi öğrencileri fişlerler, hakaret ederler iftira atarlar.
Şenlik zamanı pkk propagandası yapıp yürürler adına da devrim yürüyüşü derler
Eski rektör zamanı okulun heryerine terorist resimleri asarlardı
Daha say say bitmez, bu adamlar sadece Türk milletinin değil insanlığın düşmanıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bunlar öğrenci ise de, degilsede kanunen ceza almalılar.
Eğer bunlara kanunen birşey yapılamıyorsa, vah halimize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye Cumhuriyeti'nin teknolojisinin gelişmesine, savunma sanayinin büyümesine düşman olan tipler bunlar.
Bu tipler Sovyetleri örnek alır SSCB vari bir ülke hayali kurarlar. Sovyetler, ABD ile beraber en çok silah üreten ülkelerdendi. Sovyetler silah üretince sosyalizm Türkiye silah üretince faşizm olur. Kendi içlerinde bile tutarlı değiller.
Bu ülkenin savunma sanayisine düşman olanlar, üretilen teknolojiden ve ürünlerden rahatsız olanlar bu ülkenin güvenliğinin düşmanıdır.
ar-ge konsunda daha acemiyiz.
Savunma endüstrisi üniversitlerde geliştirilmez, pazarlanmaz. Üniversitelerde yapılan şey roket bilimi, propulsion (istihsal), pyro-teknoloji, yapay zakadır. Oradan endüstriye geçince uçaksavar, savunma, güdüm teknolojisi olurlar. Politik ustalık budur.
-
Odtü'nün mühendislik bölümlerinden de marjinal oluşumlara üye olanlar çıkabiliyor. Neden böyle bir ayrım yapıyorsunuz gerçekten anlam veremedim. Bir yandan bir grup eleman için Odtü gibi Türkiye'de eli yüzü düzgün olup gerçekten bir üniversiteye benzeyen nadir yüksek eğitim kurumlarından birisinin mühendislik hariç bölümlerini kapatmak zaten insan yetiştirme konusunda sorun yaşayan Türkiye'ye zarar verir. Hani birazcık aklı başında konuşsanız olmaz. Pire için yorgan yakmayı teklif ediyorsunuz.
hocam sizin bu yazdıklarınız bir bilgiye mi dayanıyo yoksa tahmin mi bence bildiklerinizi emniyetle paylaşın
çok vahim şeyler
-
hepsi gördüklerim
ha bunlardan çok daha fazlası var
emniyet sanki bilmiyor. kaç defa polis girdi tutukladı bunları. ertesi gün salıveriyor
yoo diğer bölümleri kapamak okulu daha elit biryer haline getirir
sadece teror sorunu değil, okulda gereksiz birsürü bölüm var
başarılı bir okul okulda binlerce başarısız öğrenci var ve bunlar biz odtülüyüz odtülüyüz diye dolaşıyor
ben 2 fizik netiyle 100 bin olup odtü fiziğe giren biliyorum
hiç fizik bilmeyen adam einstein yanılmış diyip dolaşıyodu
daha sosyoloji felsefe tarih gibi, öğretmenlik bölümleri gibi öğrenci kalitesi kötü bölümler var teknik üniversitede
olması gereken mühendislik+iktisadi bilimler ve temel bilimler
gerisi okula yük, kalabalıktan başka bişey değil
hem okulun leş gibi olmasına yol açıyor hem de diğer kaliteli öğrencilerin imkanlarını kısıtlıyor
spora gideyim desen spor salonları full, yemekhaneye gideyim desen sıra mm e kadar uzuyor, biyere oturayım çay kahve içeyim desen yeryok
gereksiz bölümler kapanırsa bu sorunlar azalacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miko_miko -- 6 Ocak 2023; 9:47:22 >
-
Polis gelip dövse bunları malumlar zırlayacak zaten.
Onun için hiç müdahele etmeyeceksin.
Böyle görüntülerle servis etmek en mantıklısı.
Millet bunların ne olduğunu biliyorda en azından daha da gerçekleri görürler.
Ben zaten çok eskiden beri söylüyorum. ODTÜ de mühendislek ve fen bilimleri hariç bölümün ne işi var.
Bu kekolaarın nerelerden geldiği belli.
Yine de çok daha az bölümü kapatalım diyorsunuz. En kenardaki bölümlerden söz ediyorsunuz. Mühendislik harici tüm bölümleri kapatılırsa Odtü de Türkiye de zarar görür. Bu kadar basit. İşletme, siyaset kamu, uluslararası ilişkiler, iktisat, mimarlık vb bölümleri kapatalım demediniz ve diyemiyorsunuz. Olması gerekenlere mühendislik harici iktisadi idari ve temel bilim bölümleri de dahil ediyorsunuz. Eee, geriye ne kaldı ki? Neredeyse tüm Odtü savunduğunuz formüle göre olduğu gibi duruyor. Bu arada fizik, tarih vs de temel bilimlere giriyor. Yani dediğiniz kendi içinde tutarsız.
Neyse. İtirazım hala geçerli. Pozisyon olarak arkadaştan çok bana yakınsınız. Tek farkınız daha kenarda köşede kalmış, öğrenci profili ve başarısı görece daha düşük, üniversitenin kaynaklarını yediği ya da itibarını düşürdüğü iddia edilebilecek bazı bölümleri yok edilsin demeniniz. Dediğiniz gibi iktisadi idari ve temel bilimler yerinde kalırsa zaten Odtü çok büyük ölçüde yerinde kalır. Konu sahibine kalsa ama koca Odtü'yü, Bilkent'le beraber Ankara'daki en iyi yüksek okullardan birisini silip süpürecek. Daha sağduyulu şeyler söyleyin ya da belki daha anlamlı konuşacaksanız da kavramları doğru ve kendi içinde tutarlı kullanın. Formal bilimler kalsın deyip matematik bölümü kalmasın diyemezsiniz. Temel bilimler kalsın deyip fizik, tarih vb gitsin diyemezsiniz. Bu ifadeler oksimoron. Yukarıda dediğimiz gibi, kendi içinde tutarsız.
-
ne tutarsız
en yüksek puanlı 5 mühendislik öğrencilerine bak, bir de 300 puan gibi puanla okula doluşan tiplere bak. aradaki 7473833827329 farkı gör
bu tiplerin okula girmesini engellemek hem okula hem devlete millete katkı sağlar
o bölümleri de gitsinler başka üniversiteye koysunlar
+ yös müdür nedir o sınavla gelen yabancıları da en başta yollamak lazım. adam ilkokul düzeyi sınavla en iyi üniversiteye giriyor
Fakülteler ve departmanlara ilişkin kavramları yanlış kullandığınızı ve oksimorona düştüğünüzü en baştan kabul edemiyorsanız ve yazdıklarımı okumadan hücum haline geçiyorsanız mesajlaşmamızın pek bir anlamı bulunmuyor.
İyi günler.
Dediğim şeyi sağır bile anladı
oksimoron da oksimoron, ne bu moron da moron
sen kesin odtünün düşük puanlı bölüm mezunusun, onlar da böyle saçma kelimeleri kullanırlar, uzun uzun anlamsız konuşurlar ve tartışmayı kazandım sanarlar. şimdi oksimoron mudur nedir bilmiyorum diye beni cahil ilan eder bu.
işte sen gibilerle muhattap olmamak için okulda düşük puanlı bölümler kapansın diyoruz.
Sosyal bölümler komple kapatılsın Odtü de.
-
Verilebilecek en ağır ceza verilmeli göz yumulmamalı
Seçim tarihi yaklaştıkça malum siyasilerin desteklediği bu tipler ve yurt dışından finanse edilen fondaş medya daha fazla ortalığı karıştıracaklar.
-
PKK'lı ya da marjinal diğer gruplardan. Ama ODTÜ diye genellememek lazım. İstanbul Üniversitesi'de de var, Boğaziçi'nde de var. Bu insan artıkları maalesef birçok iyi üniversite içinde barınıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Ocak 2023; 13:21:32 >
sıfatlarına bakınca fenotipi nerden aldıkları belli zaten
pkk lılar
haberlerde gördüğünüz odtüde eylem gibi şeyleri bunlar yapar bütün okul içi siyaseti ellerine almaya çalışırlar ki başarılılar sayıları aslında azdır ama akp karşıtı gibi gözüküp arkalarına birilerini toplarlar okulun adını kullanırlar Türkçeyi 13-14 yaşında öğrenip mühendislik fakultesine girenleri bile vardır. eylem olacağı zaman ankaradaki diğer pkk lıları okula sokup sayılarını 10 katına çıkarırlar Türk bayrağını indirmişleri, konferans basıp bıçaklarla sopalarla insanlara saldırmışlıkları var Okulla ilgili sosyal medya hesaplarının çoğu bunlara aittir. Milliyetçi öğrencileri fişlerler, hakaret ederler iftira atarlar. Şenlik zamanı pkk propagandası yapıp yürürler adına da devrim yürüyüşü derler Eski rektör zamanı okulun heryerine terorist resimleri asarlardı Daha say say bitmez, bu adamlar sadece Türk milletinin değil insanlığın düşmanıdır |
yoo diğer bölümleri kapamak okulu daha elit biryer haline getirir sadece teror sorunu değil, okulda gereksiz birsürü bölüm var başarılı bir okul okulda binlerce başarısız öğrenci var ve bunlar biz odtülüyüz odtülüyüz diye dolaşıyor ben 2 fizik netiyle 100 bin olup odtü fiziğe giren biliyorum hiç fizik bilmeyen adam einstein yanılmış diyip dolaşıyodu daha sosyoloji felsefe tarih gibi, öğretmenlik bölümleri gibi öğrenci kalitesi kötü bölümler var teknik üniversitede olması gereken mühendislik+iktisadi bilimler ve temel bilimler gerisi okula yük, kalabalıktan başka bişey değil hem okulun leş gibi olmasına yol açıyor hem de diğer kaliteli öğrencilerin imkanlarını kısıtlıyor spora gideyim desen spor salonları full, yemekhaneye gideyim desen sıra mm e kadar uzuyor, biyere oturayım çay kahve içeyim desen yeryok gereksiz bölümler kapanırsa bu sorunlar azalacak |
Türkiye Cumhuriyeti'nin teknolojisinin gelişmesine, savunma sanayinin büyümesine düşman olan tipler bunlar.
Bu tipler Sovyetleri örnek alır SSCB vari bir ülke hayali kurarlar. Sovyetler, ABD ile beraber en çok silah üreten ülkelerdendi. Sovyetler silah üretince sosyalizm Türkiye silah üretince faşizm olur. Kendi içlerinde bile tutarlı değiller. Bu ülkenin savunma sanayisine düşman olanlar, üretilen teknolojiden ve ürünlerden rahatsız olanlar bu ülkenin güvenliğinin düşmanıdır. |
Kimse olayın ne olduğunu bilmeyince işte.
İki dakikalık araştırma ile işin ne pkk ile ne savunma sanayii ile en ufak bir ilgisi olmadığını bulabilirsiniz. Bu savunma sanayii projesi sergisi falan filan değil ilgisi yok Perinçekçi tuhaf tiplerin ODTÜ'ye girebilmek için kullandığı bir bahane. Tgb denen Türklük ile en ufak ilgisi olmayan Apo' ya çiçek veren, İstanbul sözleşmesinden çıkmayı savunan Rusçı tipler var ya na onlar düzenliyor. Kavgayı çıkaranda Kürtler değil. Kendini solcu sanan bunlar Marksist değil buraya giremezler biz öyleyiz diyen diğer aşırı sol grup. Gerizekalı oldukları konusunda herkes haklı. Yesinler birbirlerini ![]() |
Polis gelip dövse bunları malumlar zırlayacak zaten.
Onun için hiç müdahele etmeyeceksin. Böyle görüntülerle servis etmek en mantıklısı. Millet bunların ne olduğunu biliyorda en azından daha da gerçekleri görürler. Ben zaten çok eskiden beri söylüyorum. ODTÜ de mühendislek ve fen bilimleri hariç bölümün ne işi var. Bu kekolaarın nerelerden geldiği belli. |
Benzer içerikler
- fulbright bursu alan türkler
- migpack apk
- nur tuğba aktay boşandı
- elektrikli traktör ne oldu
- gerçek atatürk kimdir
- geforce now fiyat
- suzuki fiyat listesi 2025
- türk telekom numara değiştirme
- telefon kaydettirme ücreti 2025
- formula 1 türkiye"ye ne zaman gelecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X