Şimdi Ara

ODTÜ'de tuvaletler cinsiyetsiz hale getirilmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece Sosyal Bilimler Binası'nda bu uygulama sanırım.

Özgürlüğün de bir sınırı var kardeşim. O binada derse giren bir öğrenci bile bu uygulamayı istemezse yapamazsın.

O tuvaletlerde 2 hafta sonra 5 tane kamera bulursunuz.

ODTÜ'de tuvaletler cinsiyetsiz hale getirilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De7 -- 20 Haziran 2017; 23:39:3 >

• Kamera yerlestirmeyi dusunebilecek hasta ruhlardan birisin. Tebrik ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfreeman38

Kamera yerlestirmeyi dusunebilecek hasta ruhlardan birisin. Tebrik ederim.

Bunu düşünmek için ayakkabı numarandan yüksek IQ'n olması yetiyor merak etme :)
  • Bunu dusunmek icin bulunmasi gerekenler: bastirilmis cinsellik, dusuk ozguven, karsi cinse karsi yalitilmislik...

• quote:

Bunu dusunmek icin bulunmasi gerekenler: bastirilmis cinsellik, dusuk ozguven, karsi cinse karsi yalitilmislik...

Her cinsellikle ilgili konuya aynı yorumu atmayın be kardeşim azıcık yaratıcı olun.

Tamam abazalığınızdan dolayı beyaz atlı prensi oynamak istiyosunuz biliyoruz da bunlar artık sadece gülünç oluyor :D

bostorolmoş cönsöllök falan
  • Yapsınlar kardes burası odtü

Kadın erkek insanız be güzek kardeşim niye ayırıyoruz insan tuvaleti olsun yeterki

Fesatlık içimizde hepimiz insanız be güzel kardeşim ordaki de birilernin kardeşi anası belki

• ODTU'lü olamayacak seviyede olmanız "kamera" fikrinizden belli oluyor. İnsanlar oylama yapmış, çoğunluk böyle istemiş. Ayrıca eminim ki tüm kampüsteki tuvaletler böyle değildir. Yani isteyen cinsiyetinin tuvaletine gider, mağduru oynamaya gerek yok. Sıçacak yer var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BU ULKEYE FAZLA OZGURLUK YARAMIYOR ÇÜNKÜ GELENEKLERİNE TERS ABİ , ALIŞKIN DEĞİLİZ HEMEN SAPITIYORUZ. 10 YIL AHIRDA TUTULAN BİR BOĞAYI DIŞARI SALMAKLA TÜRKİYE YE FAZLA ÖZGÜRLÜK VERMEK AYNI ŞEY.. YOK LGBT YOK CİNSİYETSİZ TUVALET İYİCE ZIVANADAN ÇIKTIK. BİR ANDA ÖZGÜRLEŞTİK DİN HEGOMANYASINDAN KURTULDUK BELKİ O YÜZDEN . DEVRİM SONRASI ŞİLİ YE DÖNECEĞİZ YAKINDA :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyandiranİnsan -- 20 Haziran 2017; 23:48:1 >
  • Memleketimizdeki azgın azınlığın MEDENİYET deyince akıllarına gelen şey bu işte. Asıl yobaz , çomar ,görgüsüz , ahlaksız , edepsiz kendileri haberleri yok...

• Tuvaleti de amma büyüttüler he 10s su döküyor herkes tutup da banyoları mı birleştirdiler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balbasur

ODTU'lü olamayacak seviyede olmanız "kamera" fikrinizden belli oluyor. İnsanlar oylama yapmış, çoğunluk böyle istemiş. Ayrıca eminim ki tüm kampüsteki tuvaletler böyle değildir. Yani isteyen cinsiyetinin tuvaletine gider, mağduru oynamaya gerek yok. Sıçacak yer var

LGBT'cileri mutlu etmek için mesela kapalı bir kız tuvalete girmek için taa öbür binaya kadar yürüyüp geri gelecek yani he vay bee işte özgürlük bu karardan sonra medeniyetimiz çığır açtı

• quote:

Orijinalden alıntı: GrıezmaNN

quote:

Bunu dusunmek icin bulunmasi gerekenler: bastirilmis cinsellik, dusuk ozguven, karsi cinse karsi yalitilmislik...

Her cinsellikle ilgili konuya aynı yorumu atmayın be kardeşim azıcık yaratıcı olun.

Tamam abazalığınızdan dolayı beyaz atlı prensi oynamak istiyosunuz biliyoruz da bunlar artık sadece gülünç oluyor :D

Bak guzel kardesim, koskoca kampuste tek bir tuvaletin unisex hale getirilmesi kizli erkekli iseyip zcsinlar diye degil, cinsel kimliginden rahatsiz olan bireylerin kendini rahat hissedebilmesi icin. Anlatabiliyor muyum?

Edit: Ustteki mesajini okudum, idrak edecek kapasiten oldugunu sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfreeman38 -- 20 Haziran 2017; 23:49:27 >

• Pisuvara işerken arkada kapının altından yapılan ped alışverişi...

Saçmalamaya gerek yok. Kız tuvaleti farklı erkek tuvaleti farklı işte. Gelip burda özgürlükcü bilmem neci davranmayın. O zaman tuvalet kapıları duvarlarıda kalksın kızlı erkekli kıç kıça verip işeyelim. Nasıl olsa onlarda ne var biz biliyoruz. Bizde ne var onlar biliyor. Saklamaya gerek yok.
  • quote:

quote:

quote:

Bak guzel kardesim, koskoca kampuste tek bir tuvaletin unisex hale getirilmesi kizli erkekli iseyip zcsinlar diye degil, cinsel kimliginden rahatsiz olan bireylerin kendini rahat hissedebilmesi icin. Anlatabiliyor muyum?

Farkındayım da o Unisex tuvaletlerden rahatsız olan bireylerimiz n'olacak?

Ben kız olsam erkeklerle aynı tuvalete girmekten rahatsız olurum mesela.

Özgürlük dediğin sadece mağduru oynayanlara işleyince medeniyet seviyesine ulaşıyoruz sanırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Tuvaleti de amma büyüttüler he 10s su döküyor herkes tutup da banyoları mı birleştirdiler.

Büyütülecek birşey değildiyse aynı kalsaydı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Farkındayım da o Unisex tuvaletlerden rahatsız olan bireylerimiz n'olacak?

Ben kız olsam erkeklerle aynı tuvalete girmekten rahatsız olurum mesela.

Özgürlük dediğin sadece mağduru oynayanlara işleyince medeniyet seviyesine ulaşıyoruz sanırım?

Rahatsiz oluyosan cektir git baska tuvalete ise. Kampuste 100 tuvalet varsa 99 u kiz erkek ayri zaten. Ayrica rahatsiz olabilecegini dusunmuyorum, zira ohal yuzunden odtu ye ogrencisi haric giremiyor :)

• Ya kardeşim sen o bölümün öğrencisi misin? Değilsin. O okulda mısın? değilsin. Seni neden bu kadar gerdi? Kampüsün diğer ucu demişsin, adım kadar eminim 20 metre civarında cinsiyetli tuvalet vardır. Medeniyet çığır açıp açmaması ne alaka?! Medeniyet sen topluluğun kararına saygı duyunca çığır açar, demek oluyor ki sen daha hazır değilsin.
  • Çünkü olması gereken yapılmış. Eski tip kalsa da beni ilgilendirmez ama doğru olanı yapmaları güzel hareket.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendi hür iradeleriyle bir karar vermişler saygı duymak gerek. Lakin tuvalet nedir ağa ya hahaa başka bir şeyi kafaya taksınlar ak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balbasur

Ya kardeşim sen o bölümün öğrencisi misin? Değilsin. O okulda mısın? değilsin. Seni neden bu kadar gerdi? Kampüsün diğer ucu demişsin, adım kadar eminim 20 metre civarında cinsiyetli tuvalet vardır. Medeniyet çığır açıp açmaması ne alaka?! Medeniyet sen topluluğun kararına saygı duyunca çığır açar, demek oluyor ki sen daha hazır değilsin.

Kampüsün diğer ucu diye bir kelime kullanmadım. ODTÜ'yü iyi bilirim yakınında başka bina olduğunu biliyorum.

Başkasına rahatsızlık vererek kendi özgürlüğünü uygulamak medeniyette çığır açmak aynen kardeşim devam et böyle.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.