Şimdi Ara

ODTÜ'de tuvaletler cinsiyetsiz hale getirilmiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sen memlekete dini bastırırsan heryere imamhatip açarsan böyle lgpt, cinsiyetsiz tuvaletler gibi haberlerde artar iyi oluyo aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 21 Haziran 2017; 0:1:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfreeman38

quote:

Orijinalden alıntı: GrıezmaNN

quote:

quote:

quote:

Bunu dusunmek icin bulunmasi gerekenler: bastirilmis cinsellik, dusuk ozguven, karsi cinse karsi yalitilmislik...

Her cinsellikle ilgili konuya aynı yorumu atmayın be kardeşim azıcık yaratıcı olun.

Tamam abazalığınızdan dolayı beyaz atlı prensi oynamak istiyosunuz biliyoruz da bunlar artık sadece gülünç oluyor :D

bostorolmoş cönsöllök falan

Bak guzel kardesim, koskoca kampuste tek bir tuvaletin unisex hale getirilmesi kizli erkekli iseyip zcsinlar diye degil, cinsel kimliginden rahatsiz olan bireylerin kendini rahat hissedebilmesi icin. Anlatabiliyor muyum?

Edit: Ustteki mesajini okudum, idrak edecek kapasiten oldugunu sanmiyorum.

Farkındayım da o Unisex tuvaletlerden rahatsız olan bireylerimiz n'olacak?

Ben kız olsam erkeklerle aynı tuvalete girmekten rahatsız olurum mesela.

Özgürlük dediğin sadece mağduru oynayanlara işleyince medeniyet seviyesine ulaşıyoruz sanırım?

Rahatsiz oluyosan cektir git baska tuvalete ise. Kampuste 100 tuvalet varsa 99 u kiz erkek ayri zaten. Ayrica rahatsiz olabilecegini dusunmuyorum, zira ohal yuzunden odtu ye ogrencisi haric giremiyor :)

Sözde 1500 farklı cinsiyetten birine mensup olan bu rahatsız arkadaşlarımızdan birine gidip rahatsız oluyosan çektir git başka yerde işe desen okulu ayağa kaldırırsınız

Bayılıyorum bu çakma özgürlükçülere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De7 -- 21 Haziran 2017; 0:6:17 >

• #odtüsex

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu uygulamanın gerekliliğini ve mantığını açılayabilecek birisi var mı?
  • Uyguluma normalde türkiyede ki insanlar hala böyle şeylere hazır değil + olarak tuvaletin birleşmesi çokta gerekli yada özgürlükcü bişey değil bence.

Ortak Yurt falan anlarım olurda ortak tuvalet bilemiyorum

• Şu ünilerr bi ayar atması gerek RTE nin.Bazıları hangi ülkede olduklarını unuttu.Yakında olucak ama merak etmeyin
  • Bizi üniversite gezisinde ODTÜ'ye götürmüşlerdi. Çok ilginç bir uygulama olmuş şaşırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

bu uygulamanın gerekliliğini ve mantığını açılayabilecek birisi var mı?

ODTÜ'nün çakma özgürlükçülere biz çok medeniyiz mesajı verme çabası başka ne olabilir?
  • Eğer odtüdeysen ve rahatsızsan bu durumdan gitmezsin oraya eğer odtüde degilsen sana ne bundan.

Neymiş 1 kişi istemezse yapacaklarmış bu ülkenin %49 u birşeyi istemedi geri döndüler mi hayır.Odtü neden vazgeçsin?

• Modernleşme yolunda bir seviye daha atlayarak

şaka şaka saçma sapan bir işe girmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oozed

Şu ünilerr bi ayar atması gerek RTE nin.Bazıları hangi ülkede olduklarını unuttu.Yakında olucak ama merak etmeyin

Aynen +1

• Normalmiş

Ne kadar boş işler kim ilgeleniyor bunlarla sözde bilim yuvası bilim hariç herşey var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 21 Haziran 2017; 0:22:27 >
  • Seçimler de o zaman yanlış. Benim istemediğim başkasının istediği ya da benim isteyip başkasının istemediği şey nasıl kabul olabiliyorsa bu da gayet olabilir. Orada ki öğrenciler de oy toplayıp bu taleplerini belirtmişler. Ayrıca biraz düzgün araştırma yapsanız o binadaki sadece bir kattaki tuvaletlerin cinsiyetsiz yapılmasının istendiğini ve yanılmıyorsam sadece tek bir tuvalette uygulandığını bilirdiniz. Ki bu Türkiye'de bir ilk değil. Boğaziçi'nde daha önce yapılmış bir şey. İstemeyen gitmez isteyen gider. Zaten orada okuyanlar onaylamışsa geri kalan kişilerin bir şey söylemeye bir hakkı yok. Kendi okulunda olursa o zaman karşı çıkmak istersen çıkarsın.

• Size ne kardeşim? Ben de bunu anlamıyorum.
  • Hadi beyler işemeye
  • Kadınların rahat yolculuk etmeleri için ayrı Metrobüs'e her türlü kadın haklarından dem vurarak vb edebiyatlar ile felsefe parçalayıp karşı çıkanlar bu konu hakkında dileyen dilediği tuvalete girer diyerek kadın madın erkek merkek ayırt etmiyor.

Niyeyse şaşırmadım ya hu. Kanı bozuk olmak ile zihniyeti bulanık olma arasındaki çizgi iyice azaldı..

Ayrıca bu durumun mantıksal çıkarımı ile gerekli oluşuna sebepler sıralayabilecek olan bir tane adam çıkmamış, çıkamaz da zaten.

Savunma basit. Sana ne? Sizin ben medeniyetinizi seveyim..

Bu zihniyet İslam yüzünden uzaya çıkamadıklarından dert yanarken meğer amaçları cinsiyetsiz tuvalete çıkmak imiş şaşırmadık..

Şu mübarek Ramazan ayı ve kadir gecesindeki duam; Allah'ın lanetinin üzerinizden eksik olmamasıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exnuc -- 21 Haziran 2017; 9:36:2 >
  • Ne zırladınız be siz okulunuzda birleştirmeyin adamlar istemiş birleştirmiş size ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Balbasur

ODTU'lü olamayacak seviyede olmanız "kamera" fikrinizden belli oluyor. İnsanlar oylama yapmış, çoğunluk böyle istemiş. Ayrıca eminim ki tüm kampüsteki tuvaletler böyle değildir. Yani isteyen cinsiyetinin tuvaletine gider, mağduru oynamaya gerek yok. Sıçacak yer var

ODTÜ'de öyle saçma bölümler var ki. Muhtemelen liselisin ki ODTÜ'nün her bölümünü iyi, yüksek puanlı sanıyorsun.

• quote:

quote:

quote:

Bunu dusunmek icin bulunmasi gerekenler: bastirilmis cinsellik, dusuk ozguven, karsi cinse karsi yalitilmislik...

Her cinsellikle ilgili konuya aynı yorumu atmayın be kardeşim azıcık yaratıcı olun.

Tamam abazalığınızdan dolayı beyaz atlı prensi oynamak istiyosunuz biliyoruz da bunlar artık sadece gülünç oluyor :D

bostorolmoş cönsöllök falan

Bak guzel kardesim, koskoca kampuste tek bir tuvaletin unisex hale getirilmesi kizli erkekli iseyip zcsinlar diye degil, cinsel kimliginden rahatsiz olan bireylerin kendini rahat hissedebilmesi icin. Anlatabiliyor muyum?

Edit: Ustteki mesajini okudum, idrak edecek kapasiten oldugunu sanmiyorum.

Onca zırva yorumun arasında doğru düzgün olanı sadece bu.

• Odtüde okuyan yok mu bir foto atsın kuyruk var mı wc de?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.