Şimdi Ara

odamda nefes sesi var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uyucaktım nefes sesi geliyor.griptim benim bogazmı surtuyor ikinci ses oluyor dedim
    nefesimi tuttum yine ses var.odamın sol duvar tarafından geliyor
    su an ısıgı actım.hala ara ara ses var.nerden geliyor belli degil
    abdest olsa dua okucam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kedidir kedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böh

• Duvarı bir kirsaydiniz yazık içinde birisi falan vardır.

• bro yemin ediyorum aynı olay başıma geldi 3 yıl önce yatağın altından nefes sesi geliyordu bak yemin ederim duydum aynı senin gibi nefesimi tuttum ama yine geliyordu nereden geldğini hala bilmiyorum çok ürkütücü yazarken tüylerim diken diken oldu aklıma geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronaldo1Numara

bro yemin ediyorum aynı olay başıma geldi 3 yıl önce yatağın altından nefes sesi geliyordu bak yemin ederim duydum aynı senin gibi nefesimi tuttum ama yine geliyordu nereden geldğini hala bilmiyorum çok ürkütücü yazarken tüylerim diken diken oldu aklıma geliyor.

son cıkan sinemaları izler dururum.en son paranormal deney yapan filmi izledim 1970 lerde yapılmıs.gercektir yazîyordu.bu odada izlemistim

• quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

quote:

bro yemin ediyorum aynı olay başıma geldi 3 yıl önce yatağın altından nefes sesi geliyordu bak yemin ederim duydum aynı senin gibi nefesimi tuttum ama yine geliyordu nereden geldğini hala bilmiyorum çok ürkütücü yazarken tüylerim diken diken oldu aklıma geliyor.

son cıkan sinemaları izler dururum.en son paranormal deney yapan filmi izledim 1970 lerde yapılmıs.gercektir yazîyordu.bu odada izlemistim

korkma kardeş al kuran koy yastığının altına güvenle uyu aynısı başıma geldi annem kuranı koydu yastığın altına o gunden buyana ses falan yok rahat ol kuran en etkili çözüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş korkma en fazla ölürsün ölümden de korkmak biz Türklere yakışmaz, varsa bir yaratık onu da öldürürüz beraber öyle gideriz. Sıkıntı yapma. Bu yaratıklar kimle dans ettiklerini bilmiyorlar.
  • Ciddi misiniz ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Kardeş korkma en fazla ölürsün ölümden de korkmak biz Türklere yakışmaz, varsa bir yaratık onu da öldürürüz beraber öyle gideriz. Sıkıntı yapma. Bu yaratıklar kimle dans ettiklerini bilmiyorlar.

ahaha korkma diyosunda kardeşim o sesi bir duysan ruhun emilir nereden geldiğide belli değil hala düşününce beynim uyuşuyor o kadar korkunç birşey sanki odamda bir varlık var nefes alıyor gibi korkma demek kolay
  • dostum odada uygunsuz bişey oldumu daha önce ciddiyim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Kardeş korkma en fazla ölürsün ölümden de korkmak biz Türklere yakışmaz, varsa bir yaratık onu da öldürürüz beraber öyle gideriz. Sıkıntı yapma. Bu yaratıklar kimle dans ettiklerini bilmiyorlar.

ahaha korkma diyosunda kardeşim o sesi bir duysan ruhun emilir nereden geldiğide belli değil hala düşününce beynim uyuşuyor o kadar korkunç birşey sanki odamda bir varlık var nefes alıyor gibi korkma demek kolay

Kanki ben hep şöyle düşünürüm, illa ki bir zayıf noktası vardır. Ona bakarsak, belki aramızda görünmez uzaylı yaratıklar vardır, bu her zaman için olabilir. Arada bana da oluyor. Şu yönü var hep tetikte oluyorsun bu seni yoruyor. Buna ben de pek çözüm bulamadım.

Doğalgaz sobası olabilir belki nefes sesine benzer bir sesi vardır onların. Valla hacı boşver bunları aç diyarbekir yoluna türküsünü dinle be ya

https://www.youtube.com/watch?v=BzMfOXlNYOA

• quote:

Orijinalden alıntı: Moonel

dostum odada uygunsuz bişey oldumu daha önce ciddiyim?

hayır hiçbirşey olmadı arkadaşın dediği gibi duvarın içinden geliyor gibi ama yaklaşınca ses baska yöne gidiyor çok tuhaf bir durumdu neyseki şükür geçti
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Moonel

dostum odada uygunsuz bişey oldumu daha önce ciddiyim?

hayır hiçbirşey olmadı arkadaşın dediği gibi duvarın içinden geliyor gibi ama yaklaşınca ses baska yöne gidiyor çok tuhaf bir durumdu neyseki şükür geçti

bir ara dagların arasında deniz kenarı agac olan yere arkadasla gitmistik

o kadar durduk durduk.hic ses olmayan yerde kimselerde yok

biz gurultu yapınca.ayak sesi kosma sesi oldu.imkansız olan durumdu

kactık.bir daha oraya gitmedim.takip olmaz herhalde

• abdest al ve namaz kıl ? neyi bekliyosun ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nahrime94 -- 16 Mart 2017; 3:47:54 >
  • Uc harfli olabilir abdestini al felak nasi oku yat

• Hala varmı la

• Tiss şeklinde ossuruyorsundur ama haberin yok

• Din hocasi cenabetken dua etmekte sakinca yok demisti sadece kurana dokunma yeter et duani yat

• Video atabilsen efsane olurdu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.