Şimdi Ara

odamda çok sivrisinek kelebek vb. var bunları nasıl temizlerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi uyandım kocaelindeki apart evde benim odada çok sayıda sinek falan var küçük küçük yavru sinekler yeşil top gibi sinekler var küçük kelebekler var bunları nasıl kovabilirim ne yapmalıyım ? iyi geceler.

• Odanın ışığını kapat tel ışığını açık tut yansıt sehpa gibi bir şeye sonra bam bam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stay With Me kullanıcısına yanıt
    güzeltaktik ilaç alıp sıksam en azından bir daha gelmesinler olmazmı ?
  • evde yasam hakları var fetodan alırlar senı
  • Sivri sineklerden tek kaçınma yolu camlara tel çekmek, ciddi anlamda başka şekilde kurtulamıyorsun. Yurtta camlarda tel var, hiçbir sorun yaşamıyorum, eve döndüğüm an akşam yemeğiyim resmen.
  • geçen internette okumuştum. şeffaf poşet as lambanın yanına o zaman gelmiyorlarmış. ne kadar doğru bilemiyorum :D
  • ikisinin dna'larını birleştirerek sivri kelebek üretmen lazım.O zaman bunların üstüne salıp işlerini bitirebilirsin joe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sinekler gitti bunsefer yeşil sinekler geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 2 haftaya giderler. Kış geliyor.
    Cami kapat ilacla odadan cik. 15 dk gebersinler. Sonra gel cami ac kapat kapiyi cik 15 dk havalansin icerisi. Ama cam acikken isik acik birakma sakin. Isiga gelirler. Cam acikkken isik acma cok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notguest -- 21 Eylül 2017; 23:16:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.