Şimdi Ara

Odadaki stajerin seytanligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar klinikde bu gece zorunlu nobetimiz vardi hala devam ediyoruz 4 kisiyiz sabah 9da bitecek, ama suan 5 kisiyiz gunduzculerden italyan bir ogrencide gicikligina gececiler uyumasin diye gonullu nobete kalip dinlenme odasindaki kanepede aksamdan beri uyuyor biz 4umuzde mecburen ayakda yada muayene odasi önü sandalyelerinde oturuyoruz cocuk hem italyan hemde egoist, ben türk'ün nezaketini gosterip cocugu rahatsiz etmedim yada kalk uyuma siramiz bizim demedim asillik buyukluk bende kalsin dedim ama diger arkadaslar cok yorgunlar ve sirf o italyan rahatsiz olmasin diye onu onlarda kaldirmiyorlar, oncesindede bize yaptigi cok cinslikleri var ama bu sonuncusu durum bundan ibaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 22 Temmuz 2016; 5:12:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İtalyan'a yemek yaptırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzüne pizza atıp bu ne biçim makarna diye bağırın

• Herkes disaridan soyleyip yedi

• Uyurken yanina gidip kulak memesini em onun

• Kalk lan mina gudim mozarellası de ve ağzına karper sok

• by_web B kullanıcısına yanıt
    Sapik damgasi yemek istemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    binanin yarisinda elektrik yok
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunu yapsammiki en fazla dayak yerim heralde

• Abi arada biraz nokta koyun, bir şey koyun, cidden okunmuyor yazı böyle. Hani 1 cümle yazarsın internet ortamında, noktalama işareti kullanmazsın ona sözüm yok ama paragraf yazmışsın dümdüz yazı, ilk harf büyük sadece, insanın okuma isteği kaçıyor daha yarıya gelmeden.
  • Usulca dürt ve bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu anlatmaya çalış

• Çok mu zor anlaşılır bi şekilde yazmak ? İlkokul mezunu falan mısınız ? Bu yazı şeklinin başka açıklaması yok çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem3123

Çok mu zor anlaşılır bi şekilde yazmak ? İlkokul mezunu falan mısınız ? Bu yazı şeklinin başka açıklaması yok çünkü.

bi adamı 4 kişi kaldıramadınız mı? Sonra gelmiş büyüklük bizde kalsın diyorsun. Biz napak gelip dövek mi adamı?
  • Sonuç ? ezik bir şekilde gelip buraya konu açtın.Ezik seni ..
    Daha önce İspanyol ev arkdaşarım oldu, hepsine baştan postayı koydum akıllandılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 22 Temmuz 2016; 8:28:26 >
  • Türk nezaketi mi?
    Hala var mıymış o hiç göremedik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.