Şimdi Ara

Sanırım bi kız bana iş attı (işse iyi taktikti ama)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sitenin otoparkinda arabada oturuyodum radyo dinliyodum.bi kiz yuruyerek tam yanima geldi ve durdu. uzaklara bakti bi de bana ama sanki beni kesiyo gibiydi. bende sasirdim tekrar bi uzagi kesti bi de beni. sonra yanima geldi. ve "ozur dilerim telefonumu unutmusum arkadasi arayabilirmiyim". oncelikle kizi kestim yankesici filan olabilirmi diye. ama bebek gibi yuzu vardi bole yapacak bi tip degildi. verdim konustu etti. sonra tesekkur etti rica ederim dedim 3 sn durdu iyi geceler dedi. bende karsilik verdim. arkadasina kadar gotureyim filan dicektim erkektir yada yanlis anlar diye teklif etmedim ama fena icimde kaldi:( . sizce atmiş olabilirmi? aradigi no kendi telefonumu yoksa arkadasinin mi onuda bilmiyorum. sizce bi slm yazmaliyim o no ya :( kiz cidden guzeldi. agzi burnu gozleri bebek gibiydi... şuan tekrar yanimdn gecmesini bekliyorum geçerse evine goturme teklifi etcem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 5 Haziran 2012; 22:25:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İş Atmak: Anlamı ve Taktikleri

"İş atmak", birine gizli veya belirsiz bir mesaj veya ipucu verme eylemidir. Bu mesaj, genellikle kişinin ilgisini çekmeyi veya belirli bir eylemi teşvik etmeyi amaçlar. İş atmak, romantik ilişkilerde, flörtte ve iş dünyasında yaygın bir taktiktir.

İş Atma Taktikleri

İnsanlar iş atmak için çeşitli taktikler kullanabilirler, bunlar şunları içerir:

• İnce İma ve İpuçları: Kişi, sözlü veya sözsüz iletişim yoluyla belirli ilgi alanlarını, beklentilerini veya tercihlerini ima edebilir.
    • Vücut Dili: Mimikler, jestler ve duruş, ilgi veya çekiciliği iletmek için kullanılabilir.
    • Dolaylı Mesajlar: Kişi, doğrudan dile getirmek yerine, hedef kişiyi düşünmeye sevk edecek dolaylı mesajlar gönderebilir.
    • Ayrıntılı Bakışlar: Uzun ve kasıtlı bakışlar, ilgi ve çekiciliği iletmek için kullanılabilir.
    • Rastlantısal Karşılaşmalar: Kişi, hedef kişiyle rastgele karşılaşmalar düzenleyebilir veya planlayabilir.

Örnek Cümleler

• Hedef kişiye ilgi göstermeyi ima etmek için "İş atmak", gizli ancak etkili bir yol olabilir.
    • İş dünyasında, iş atmak, potansiyel iş fırsatları veya ortaklıklar hakkında ipuçları vermeyi içerebilir.
    • İş atma taktikleri, hedef kişinin ilgisini çekmek ve arzu edilen sonucu elde etmek için dikkatlice kullanılmalıdır.

Önemli Not: Metnin tamamında ikinci çoğul şahıs dili kullanılmış ve öznel ifadelerden kaçınılmıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_20

evet sadece iş attı sanıyorsun başka bir şey yok

belkide numarami aradigi no dan alacak diye teselli ariyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: halil_20

evet sadece iş attı sanıyorsun başka bir şey yok

belkide numarami aradigi no dan alacak diye teselli ariyorum

Alıntıları Göster
    Ufacık bir şeyden ümitlenme olayını da bir tek kızlarda var zannederdim ben. Meğer erkekler de kendi kendilerine gelin güvey olabiliyormuş. Ayrıca iş atmak nedir yahu Allah aşkına? İş atmak? İki kelimeyi bir araya getirip kıza bir şey söyleyemiyorsunuz sonra buraya gelip kuyruk acısıyla yok şöyle midir yok böyle midir bilmem ne, seviyorsan git konuş bence pampa

• ben eve gider ve hayaller suya gomulur

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden X

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arama süresi falan var mı bak.Belki arıyorum ayağına yatıp kendi telefonunu çaldırdı aldı numaranı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

arama süresi falan var mı bak.Belki arıyorum ayağına yatıp kendi telefonunu çaldırdı aldı numaranı

Alıntıları Göster
    numarayi ara bayan sesi gelirse bu numaradan sizi arayan bayana ulasmak istiyorum diye gir konuya. erkek cikarsa a pardon xxx(bir kiz ismi salla) ariyordum ama yanlis cevirdim sanirim de kapat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

numarayi ara bayan sesi gelirse bu numaradan sizi arayan bayana ulasmak istiyorum diye gir konuya. erkek cikarsa a pardon xxx(bir kiz ismi salla) ariyordum ama yanlis cevirdim sanirim de kapat.

Alıntıları Göster
    Evet olası senaryom,

Bir bayan olduğunuzu düşünün kısa bir süreliğine -Oynaşmayın-
    Hoşsunuz, çekicisiniz, alımlı ve bebek gibi bir yüzünüz var -Sakin olun-
    Otoparkı olan sitenin birinde arkadaşınıza söylemezseniz çatlayacağınız cinsten bir şey gördünüz ve;
    Bayan arkadaşınızda az ilerinizde arabasında radyo dinleyen adamın yaklaşık 50m kuzeyinde olduğunu düşünün
    Kız arkadaşınızın ileride olduğundan emin olmak için arabasında radyo dinleyen adamın yanına doğru gittiniz
    Arabanın oraya vardığınızda şöyle bir kız arkadaşınızın olduğu yöne baktınız ve hemen sonra yanınızda duran arabanın içine gözünüz ilişti
    Adamı fark ettiniz, ama asıl önemlisi arkadaşınıza uzan uzan baktınız
    Durum iyice garipleşmeden adama da arada baktınız

Şimdi sorum şu,

Kız arkadaşınıza sizi heyecanlandıran haberi vermek için ne yapardınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 6 Haziran 2012; 1:37:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djtiest_

Evet olası senaryom,

Otoparkı olan sitenin birinde arkadaşınıza söylemezseniz çatlayacağınız cinsten bir şey gördünüz ve;
    Bayan arkadaşınızda az ilerinizde arabasında radyo dinleyen adamın yaklaşık 50m kuzeyinde olduğunu düşünün
    Kız arkadaşınızın ileride olduğundan emin olmak için arabasında radyo dinleyen adamın yanına doğru gittiniz
    Arabanın oraya vardığınızda şöyle bir kız arkadaşınızın olduğu yöne baktınız ve hemen sonra yanınızda duran arabanın içine gözünüz ilişti

Şimdi sorum şu,

Alıntıları Göster
    Kırmızı ışıkta bekliyorum. Önümden bir kız geçerken baktı.

Ben bakıon lan dedim bir de gaza azıcık dokundum koşarak uzaklaştı

• quote:

Evet olası senaryom,

Şimdi sorum şu,

-oynaşmayın- -sakin olun-

• quote:

Evet olası senaryom,

Şimdi sorum şu,

Alıntıları Göster
    Kendi numarasını aradıysa zaten o arar seni merak etme.

• quote:

sitenin otoparkinda arabada oturuyodum radyo dinliyodum.bi kiz yuruyerek tam yanima geldi ve durdu. uzaklara bakti bi de bana ama sanki beni kesiyo gibiydi. bende sasirdim tekrar bi uzagi kesti bi de beni. sonra yanima geldi. ve "ozur dilerim telefonumu unutmusum arkadasi arayabilirmiyim". oncelikle kizi kestim yankesici filan olabilirmi diye. ama bebek gibi yuzu vardi bole yapacak bi tip degildi. verdim konustu etti. sonra tesekkur etti rica ederim dedim 3 sn durdu iyi geceler dedi. bende karsilik verdim. arkadasina kadar gotureyim filan dicektim erkektir yada yanlis anlar diye teklif etmedim ama fena icimde kaldi:( . sizce iş atmiş olabilirmi? aradigi no kendi telefonumu yoksa arkadasinin mi onuda bilmiyorum. sizce bi slm yazmaliyim o no ya :( kiz cidden guzeldi. agzi burnu gozleri bebek gibiydi... şuan tekrar yanimdn gecmesini bekliyorum geçerse evine goturme teklifi etcem..

senin olayı okuyunca geçen yıl benim yaşadığım olay geldi aklıma

işyerinde oturuyoruz arkadaşla bi kız geldi ama senin tarif gibi bebek yüzlü-gözler sanki sürmeli felan 2-3 dakika dolandı kapının önünde sonrada gelip kusura bakmayın yolda kaldım size kimliğimi versem bana 10tl verebilirmisiniz dedi bende olur hatta isterseniz 20tl vereyim dedim kızda olur dedi

sonrada kimliğini uzattı bende erkeklik ya yok kimliğiniz sizde kalsın dedim ama o zaman geri parayı geitreceğimden nası emin olucaksınız dedi bişey olmaz dedim ucunda ölüm yokya öbür tarafta hesaplaşırız dedim

kız gitti gidiş o gidiş patladı gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: alisırakaya

quote:

sitenin otoparkinda arabada oturuyodum radyo dinliyodum.bi kiz yuruyerek tam yanima geldi ve durdu. uzaklara bakti bi de bana ama sanki beni kesiyo gibiydi. bende sasirdim tekrar bi uzagi kesti bi de beni. sonra yanima geldi. ve "ozur dilerim telefonumu unutmusum arkadasi arayabilirmiyim". oncelikle kizi kestim yankesici filan olabilirmi diye. ama bebek gibi yuzu vardi bole yapacak bi tip degildi. verdim konustu etti. sonra tesekkur etti rica ederim dedim 3 sn durdu iyi geceler dedi. bende karsilik verdim. arkadasina kadar gotureyim filan dicektim erkektir yada yanlis anlar diye teklif etmedim ama fena icimde kaldi:( . sizce iş atmiş olabilirmi? aradigi no kendi telefonumu yoksa arkadasinin mi onuda bilmiyorum. sizce bi slm yazmaliyim o no ya :( kiz cidden guzeldi. agzi burnu gozleri bebek gibiydi... şuan tekrar yanimdn gecmesini bekliyorum geçerse evine goturme teklifi etcem..

senin olayı okuyunca geçen yıl benim yaşadığım olay geldi aklıma

işyerinde oturuyoruz arkadaşla bi kız geldi ama senin tarif gibi bebek yüzlü-gözler sanki sürmeli felan 2-3 dakika dolandı kapının önünde sonrada gelip kusura bakmayın yolda kaldım size kimliğimi versem bana 10tl verebilirmisiniz dedi bende olur hatta isterseniz 20tl vereyim dedim kızda olur dedi

sonrada kimliğini uzattı bende erkeklik ya yok kimliğiniz sizde kalsın dedim ama o zaman geri parayı geitreceğimden nası emin olucaksınız dedi bişey olmaz dedim ucunda ölüm yokya öbür tarafta hesaplaşırız dedim

kız gitti gidiş o gidiş patladı gitti
    tekrar geçecek sanıyorsun ama sabaha kadar beklesen de geçmeyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Kendi numarasını aradıysa zaten o arar seni merak etme.

Alıntıları Göster
    Abi olayı ne kadar çok abartmışsın ya altı üstü kız senden telefon numarasını isteyip birini aramış bende birinden isteyip aramıştım.

Ama erkeğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

Abi olayı ne kadar çok abartmışsın ya altı üstü kız senden telefon numarasını isteyip birini aramış bende birinden isteyip aramıştım.

Ama erkeğim

johny abi sen iş atma millete
  • Kuru teşekkürü kabul etmem şuradan kendi telefonunu da ara deseydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

quote:

Ama erkeğim

yanlış yazma şu adamın ismini .johnny
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

quote:

Ama erkeğim

yanlış yazma şu adamın ismini .johnny

Alıntıları Göster
    araba neydi ona gör konusalım simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: What is love

araba neydi ona gör konusalım simdi

Alıntıları Göster
    Altında OPEL INSIGNIA 1.6 180 HP COSMO var lan koşa koşa gelir tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Altında OPEL INSIGNIA 1.6 180 HP COSMO var lan koşa koşa gelir tabi

Alıntıları Göster
    bence aradığı numarayı ankesörden ara ses çıkartma sadece dinle.(kendi numarandan ararsan abaza gibi gözükürsün)
    eğer o kızsa tamamdır zaten. beklemede kal sana mesaj atacaktır. başkası çıkarsa unut o işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

bence aradığı numarayı ankesörden ara ses çıkartma sadece dinle.(kendi numarandan ararsan abaza gibi gözükürsün)
    eğer o kızsa tamamdır zaten. beklemede kal sana mesaj atacaktır. başkası çıkarsa unut o işi.

Alıntıları Göster
    aradığı numarayı kendi telefonundan yanlışlıkla ara

şöyle ki: arkadaşını veya başka birini aramış gibi konuşmaya gir sonra pardon yanlış oldu ben başka bi arkadaşı arıycaktım en son arananlarda sizin numara kalmış de
    nerden numaram eline geçti fln diycektir, otoparkta biri telefonumu istedi fln diye olayı anlat konuşmayı sürdür karşındaki kız ise ha o ..... ya önemli deil fln diye atlayabilr bu sayede ismini işte gidişata göre birkaç şey ögrenebilirsin. kibar ve sempatik olman şart

erkek çıkarsa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.