Şimdi Ara

O seçim bu seçim olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar akp'nin parçalanmaya başlaması,milliyetçilerin tek çatı altında toplanması ve Chp'nin oylarını arttırması akp'yi bozguna uğratabilir mi arkadaşlar tartışalım.

• Geçen gün yolda 3 tane yaşlı amca hararetli bir şekilde konuşuyorlardı hafifden yanlarına sokuldum yaşları 60-70 aralıgındaydı.Akp ye oy verdiklerini ama bu seçimde oy vermeyeceklerini konuşuyorlardı.Oy vermeme sebepleri olarakda ülkenin bölüneceğini düşünmeleri, millet çözüm sürecinden pek memnun değil ve bu son abdullah öcalanın mektubundan sonra akp çok oy kaybetti.Ayrıca başkanlık sistemininde ülkeyi böleceğini düşünüyor halkın büyük bir çogunlugu.Ekonomi kısmını gelirsek dolar malum yükselişte ,asgari ücret yeterli seviyelerde değil.Bugün tek maaşla ev geçindirmek imkansız gibi.Etin ve sebzenin fiyatları uçmuş vaziyette.Hergün binlerce kadın cinayetleri ve şiddeti haberlerini izliyoruz.Halk kutuplaştı çatışma kavga şiddet arttı.Herkes mutsuz ve huzusuz.Böyle bir ortamda oylarının düşmesi tabiki kaçınılmaz .Benim oy tahminim %40 civarı ancak her geçen gün akp nin alehinde işliyor seçim zamanına kadar bu kötü gidişat devam ederse oyları 40 ın altınada düşebilir.

• Son olaydan sonra akpnin bölüneceğine olan inancım arttı.
  • ekonomi sarpa sarmaz millet ekonomik gidişten rahatsız olmazsa ben %42-46 arasını zorlayacağını düşünüyorum.
    ekonomik kaygılar dışında hiçbirşey AKPyi indiremez.
    Neden karamsarsın diye söylenmeyin.
    Her seçim umutla beklemekten yoruldum çünkü.
  • Hiçbir şey olmaz hocam. Bizim insanımız anlamaz gözüne gözüne soksanda kendileri itiraf etsede (ki bundan öncede istifa edip de bazı şeyleri itiraf edenler olmuştu) yine gidip "başka oy verecek kim var" diyip oyunu verir yada iki torba kömür için oyunu satarlar. Yani bu seçimde de %45den aşağıya düşmeyecektir. Bu ülkede din sömürüsü yapanlar, halkı kandıranlar çalıp çırpıp sonrasında cuma namazına gidenler iktidar olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Hiçbir şey olmaz hocam. Bizim insanımız anlamaz gözüne gözüne soksanda kendileri itiraf etsede (ki bundan öncede istifa edip de bazı şeyleri itiraf edenler olmuştu) yine gidip "başka oy verecek kim var" diyip oyunu verir yada iki torba kömür için oyunu satarlar. Yani bu seçimde de %45den aşağıya düşmeyecektir. Bu ülkede din sömürüsü yapanlar, halkı kandıranlar çalıp çırpıp sonrasında cuma namazına gidenler iktidar olur.

söyle bırşey var, eğer akp doğudakı oyunu koruyamazsa hdp %10 barajını bır geçerse 70-80 mılletvekılı cıkarabılıcek duruma gelıyor, bu buyuk bır kumar, eğer hdp barajı geçemezse ortalık karısacaktır, eğer geçerse akp nın meclıstekı koltugunda krıtık duşuş olur
  • Castiel kullanıcısına yanıt
    Hocam doğudaki milyonlarca kişinin oyları bir kaç kişiye bağlı. Aşiret ağaları kime oy verin derlerse oylar ona verilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçma bir tercih mi yaptım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AKP'ye darbe bu seçimle vurulacak. O darbenin etkisiyle kendilerinden bölünüp çatırdayıp gidecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %40 ın altında almayı bırakın %40 41 bile alalı sınırısız ban. sizin o suratını görmek için burada olıcam.

umudunuzdan bi parça istiyorum
  • Arkadaşlar akp'nin oylarında inanılmaz bir gerileme var.Mhp her ne kadar ittifak istemesede sonunda kabul edecek.Chp'nin oyları yükselişte.%40'ın altına düşecektir diye umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

%40 ın altında almayı bırakın %40 41 bile alalı sınırısız ban. sizin o suratını görmek için burada olıcam.

https://www.youtube.com/watch?v=nVk8E3VZqf0
    Şu videoya bak bakalım vk.com üyesi kim izin veriyor bunlara?

• quote:

Orijinalden alıntı: Seaside Rendezvous

quote:

%40 ın altında almayı bırakın %40 41 bile alalı sınırısız ban. sizin o suratını görmek için burada olıcam.

ee ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Mahalle de tanıdık vs... 10 kişi bazen 20 kişi toplanıyoruz, kim kime oy verdi muhabbeti, abartmıyorum 20 kişiden birisi AKP demiyor, ama istatistiklere göre 20 kişiden 9-10 tanesi AKP'ye oy vermiş.

İnsanlar oy verip üstüne bir de utanma çıkardılar.

yada sandıkta oy renk değiştiriyor?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Seaside Rendezvous

quote:

ee ?

Kortekse inmedi mi yazdıklarım, anlayamadın mı a çocum?

• quote:

Bebiş?

• quote:

Sizin suratınızı görmek nasipmiş.
  • quote:

• quote:

Kendini ne zaman çizeceksin hocam?
  • quote:

• quote:

Erkeksen sözünde durursun ve kendini banlatırsın hadi bakalım bekliyoruz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.