Şimdi Ara

Saçma bir tercih mi yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erciyes tıp yazacaktım son ana kadar aklımda o vardı ama çok zor denildiği için değiştim tercihlerin kapanmasına 1-2 saat kala, mersin,Pamukkaleyi de aynı sebepten eledim, Selçuk şehir kötüdür diye eledim, İnönü tıp yazdım, İnönüde kolayca geçebilir miyim, Erciyes i boşuna mı eledim, sizce mantıksız bir tercih mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam Erciyes'i çıkarmakla iyi yapmıssın ben okuyan biriyle görüştüm yaklaşık 120'ye yakın kişi sınıfta kalmış.Öğrenci işleriyle de görüştüm onlar da durumun böyle olduğunu teyit etti.Selçuk yazabilirdin şehir ile çok alakası çok olmayan bir yerde kurulmuş bir yerleşkeydi.Hakkında hayırlısı olsun.

• Ek tercihlerde değiştirebiliyor muyuz

• Saçma bir tercih mi yaptım Sanırım olmuyor.

• hocam mantıklı düşünmüşsünüz hayırlı olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 yıl gidip sonraki yıl myp yapabilirsin

• Yüksek ortalama yapmaya gerek var mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Myp de ortalamanın önemi yok

• E hangi üniversitelere geçebiliyoruz,yks sırasına göre mi

• Normalde doğuda küçük bir şehirde yaşıyorum hocam, Türkçesini yazdım,13k sıralamasi,diğer doğu illerine göre yüksek olduğu için iyidir diye düşündüm ama konya yazmadığım için pişmanım şimdi

• Yks sıralamasının yettiği üniversitelere 1 kereye mahsus gidebilirsin geri gelme hakkın da var yani erciyese gidip beğenmezsen geri dönebilirsin ama erciyesten sonra başka yere geçemezsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk üni Konya'daki aklımıza gelen yobaz kişilerin olmadığı farklı bi yerde kurulmuş diye biliyorum ayrıca büyük bi şehir yazsaydınız keşke

• Hocam son saat tercih yaptım,biraz aceleye geldi,myp ye biraz baktım da sıralama değil puandan bahsediyor,yani bu sene sınav çok zordu ve Selçuk atıyorum 450 puan ile kapattı,seneye ortalama bir sınav geldi ve orası 490 ile kapattı,benim puanım bu senekine yetiyor ama 490 a yetmiyor yine de geçebilir miyim

• Senin yerleştğin seneye bakıyorlar diye hatırlıyorum seni mağdur edecek bi şey yapmazlar sıralaman hayli hayli yetiyorsa kıyamet kopmadığı sürece myp ile geçersin

• Evet hocam dediğim gibiymiş ilk kısmı okuyun
    https://www.unibilgi.net/merkezi-yatay-gecis/

• Hocam batıda büyükşehirde okumak daha iyi olabilir ama benim asıl önceliğim kolay geçebileceğim zorlamayacak bir üniversite idi.Kayseri,mersini falan o yüzden eledim, geçişten haberim yoktu,olmadı başka bir yere geçeriz,bakalım artık, teşekürler bilgilendirdigin için.

• alakasız soru ama siz nereliydiniz hocam biriyle ni karıştırıyorum diye düşündüm de

• 8.1k ile hem yakın olduğu için hem üniversitesini beğendiğim için hem de çok zor olmadığı için selçuğu yazdım
    (ama konyayı sevmiyorum)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.