Şimdi Ara

o olma , bu olma , hangi meslegi yapalim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangi meslegi arastirsaniz iyi mi diye cevap hep kotu oluyor

yazilim mi - bitti

sanatçılık tiyatro falan para yok

çeviridir bilmem nedir iş yok

ticaret yapmak var - hem riskli hem sermaye lazım

diğer mühendislik dalları da muhtemelen bitmiştir

allah askina biri soylesin hangi meslek yapilmali su donemde?

onu yapma bunu yapma ne yapacaz abi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 15 Kasım 2025; 18:1:43 >

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • İş bitmez iş çok ama maaşlar çok düşük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güvenlik yapma da ne yaparsan yap. 3 yıldır yapan biri olarak yazıyorum bu yorumu. Ha yapacam dersen kamu ya gir. Anca orada yapılır yane. Ben de en kısa sürede ayrılmayı düşünüyorum. Hatta borçlarım olmasa çoktan bırakmıştım

• günümüzde bir tek mesleğe bağlanmamak gerekiyor gibi. bizim firmanın sosyal medya işleri için ayarladığımız kişi devlet memuru cıktı. adam garanti maaş olarak memurluk yapıyor fakat esas sevdiği Sosyal Medya işlerini de yapıyor. Ben de esasen birkaç meslek bir arada yapıyorum.

Elektrik tesisat ustası
    Gibi el işleri olan işler yap ya da imza yetkisi işleri
    Çevren iyiyse harita mühendisi vb
    Kaporta ustası v.b.

Firma taraftarı olup kazıklanmaya gerek yok. Hepsi birbirini tokatlasın. Onların ağlayacağınımı sanıyorsunuz. 1 milyar değilde 500 milyon dolar kazansınlar. Üreteci kahkaha atacağına gülümsesin tüketici ağlayacağına gülsün be kardeşim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pompacı ol

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

1 yazilimci
    2 iibf bölümleri

Ben simdiki aklim olsa iktisat okur keyfime bakardim

Parası cok iyi. Sermaye koymadan 200 ustu para kazanılabilecek nadir işlerden

+1. bi tık sıktınmı kendini 3.yıldan sonra ucus direkt

ozmn neden bilgisayar programcılığı okudun kralcan

Aynen cevapla. Neden okudun yoksa turbo seni nankörler

• Tanrı işinde çok para var. Mesela aşk tanrısı, savaş tanrısından milyoner olanlar var. Adamın birini zorla tanrı ilan edip milyonlar götürenler var. Kısacası çoğu coğrafyada bu tanrı işinde çok para var. Hem temiz hem dert yok. Mesela Fransa da mı yaşamak istiyon git bi kiliseye bir iki ameno bir iki istavroz ile mühendislik okuyup gidenden daha rahat yaşarsın.
    Onu geç illegal iş yapanlar bile bu tanrı işi ile hareket etmeye başladı. Ki binlerce filmde bu tema işlenmiştir. Yanlış anlamayın sorun dinlerde değil. Her millet kendi inancını yaşar. Ama sen dolap beygiri dönüp dolanıp hangi işi yapacam diye için içini yerken birileri o sırada köprüyü çoktan geçmiştir. Benim inancıma göre zaten bu yüzden yaratıcı kıyameti koparacaktır. Evet tanrı işinde çok para vardır hatta az para istersen o bile vardır ama içinize sinerse

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Olay alttaki video

Alt katlarda da yer var aslında, kat fark etmeksizin seviyesine göre (junior, senior vb...) işinde iyi olan, ilerleyen, gelişen kişi için yer var.

kenan başarıkyoutube
    Kariyerinizde yukarı çıktıkça boş yerler çoğalır.
    https://youtube.com/shorts/OH5xnZiSpNo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 16 Kasım 2025; 18:49:18 >

Software Engineer
    METU CENG '25
  • Yazılıma lise döneminde başladım. Şuan 28 yaşındayım. Lisans mezunu olarak 2 yıldır arıyorum. Devlete atanan bölümleri seçin.

Burda kimse x mesleği ol tarzında tavsiye veremez seni tanımadan…

Maaşlar düşük, insan yerine konulma yok, hayvan gibi muamele, hakkını arayana vebalı gözüyle bakma, sonra gençler iş beğenmiyor.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.