Şimdi Ara

NVIDIA GTX/RTX Kulubü rtx 4070Ti/rtx4080/rtx4090/5080/5090alimlari başladi (894. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.961
Cevap
73
Favori
1.036.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 892893894895896
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

...

dostum bir müşkülüm var, senden yana ümitliyim. MP3'ü youtube'da gtx680sli ile (FXAA very high, 8XMSAA/16XAF) 150fps ile oynuyan var (işlemcisi 3570K), benim işlemci çok daha iyi olduğu halde aynı ayarlarda min fps 26'ya kadar düştü max fps 90 civarında kaldı.

301.42 de geldi SLI profili Max Payne 3 için .

Nvidia inspector için.
    DX 10/11 için 0x0C0200F5
    DX9 için 0x42402405
    Ninspector profili , import edersin >http://www.mediafire.com/?b6qejuxnfkz3aa6
    edit2 . Nvidia inspector da tekrardan max payne 3 profiline .exe leri ekleyebilirsin manuel olarak "maxpayne3.exe" olduğundan emin ol. Büyük ihtimal craklı olanda oyunu launch etme yöntemi farklı olabilir, profiller işlemiyordur. Gerekirse yolladığım profili "Global" olarak ayarla.

Burada sorabilirsin SLI profilinde ne kullanmışlar AFR , compability bits vs ve sorunu anlatabilirsin, orada çok 680 sli kullanan var. Mutlaka aynı sorunu yaşayan vardır.
    http://forums.guru3d.com/showthread.php?p=4332843

"NVIDIA GeForce SLI Profile Tool" mutlaka kullan profilleri yedekleme ve geri alma için.

Burada oyun kısayoluna eklenebilen komutlar var belki işine yararhttp://segmentnext.com/2012/06/01/max-payne-3-pc-tweaks-errors-crashes-freezes-and-fixes/ -d3dmt -cpucount -gpucount vs

Temiz driver kurulumu için pm attım.http://forum.donanimhaber.com/m_39594411/mpage_243/f_/key_disorderpunk+c%2Cprogramdata//tm.htm#msglink_58737545

@dJ_bLoW, 2 tane 600 kart önermişler demo için maşallah!

edit:

@El Mukteda, oyun orj değilse ondan da olabilir :p BF3 te sorun var mıydı SLI de? yoktu sanırım. Steamden oyunu almış bir arkadaşından rica edersen deneyebilirsin oyunu anlarsın durumu. Steamde oyunu indirmeye başlayıp 1dk sonra kapatırsan (steamden tamamen çıkıp) ve orj olmayan oyundaki dosyaları steamaps içindeki yerine atarsan ( ana büyük dosyaları, craklı exeleri vs ufak dosyaları degil) steam acarsan az bişi indirirsin ve denersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 6 Haziran 2012; 23:36:50 >

LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN

• Merhaba arkadaşlar ;

Bende yeni bir msi gtx 560 ti twinfrozr 2 oc sahibi oldum . Benide ekleyebilir konu sahibi :) yarın resim çekerim[şartlarda öyle yazıyordu]

Origin ID: El_Mukteda
  • quote:

öncelikle teşekürler dostum, sli etkin, azönce sli'ı devre dışı bırakarak denedim, min fps neredeyse yarıya indi. sli etkin de tek 680'in alması gereken performansı dahi alamıyor.

GPUlardan birisinin mhz si düşük değerlerde takılı kalmış olmasın ? OSD görebiliyormusun oyunda gpu hızları vs herşeyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 6 Haziran 2012; 23:44:34 >

• quote:

quote:

öncelikle teşekürler dostum, sli etkin, azönce sli'ı devre dışı bırakarak denedim, min fps neredeyse yarıya indi. sli etkin de tek 680'in alması gereken performansı dahi alamıyor.

GPUlardan birisinin mhz si düşük değerlerde takılı kalmış olmasın ? OSD görebiliyormusun oyunda gpu hızları vs herşeyi?

o sorunu hiç yaşamadım vallahi, 1997MB bellek kullandığına göre gpu'lar normal çalışmıştır.

• quote:

quote:

quote:

o sorunu hiç yaşamadım vallahi, 1997MB bellek kullandığına göre gpu'lar normal çalışmıştır.

Sen yine de pc restart ativer , Gpu ram kullanımından bağımsız olarak mhz ler takılı kalabiliyor oyun 1997 dese de. :) Power 10 sn kapat aç . Valla aklıma başka birşey gelmiyor şu an. Mhz takılı kalması olayına gelince, sorunun kaynağını bulmuşlar, ManualG burada onayladı, sonraki driverda düzeltilicek inşallahhttp://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=229953&st=240&p=1415519&#entry1415519

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 7 Haziran 2012; 0:05:01 >

• Yeni oyuncak geliyor beyler:

NVIDIA GTX/RTX Kulubü  rtx 4070Ti/rtx4080/rtx4090/5080/5090alimlari başladi

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eNk9SucNVPo

Kart satışları düştü tabi, adamlar da haklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: M@U

Yeni oyuncak geliyor beyler:

3DMark 11.1'dir o hd7xxx ve gtx6xx'lere özel.

• quote:

Orijinalden alıntı: vatanrap

Arkadaşlar Max payne 3'de acayip bir kasma mevcut bilgisayarımda.Ekran kartım GTX590.Menüde bile 10 FPS Alıyor.NVIDIA 301.42 sürümü driver kurulu.Ben bu kartı çöpe mi atayım?Acaba biryerde ben mi hata yapıyorum.Yardım edebilir misiniz?

bendede gtx 590 var sen bir hata yapıyor olabilirsin.Aynı sürücü ile çünkü bende oyun 60fps sabitherşey ultra

quote:

Orijinalden alıntı: M@U

Yeni oyuncak geliyor beyler:

3DMark 11.1'dir o hd7xxx ve gtx6xx'lere özel.

İllaki.

• quote:

Orijinalden alıntı: meroboy

quote:

Arkadaşlar Max payne 3'de acayip bir kasma mevcut bilgisayarımda.Ekran kartım GTX590.Menüde bile 10 FPS Alıyor.NVIDIA 301.42 sürümü driver kurulu.Ben bu kartı çöpe mi atayım?Acaba biryerde ben mi hata yapıyorum.Yardım edebilir misiniz?

bendede gtx 590 var sen bir hata yapıyor olabilirsin.Aynı sürücü ile çünkü bende oyun 60fps sabitherşey ultra

oyun orjinal mi hocam?

• quote:

quote:

quote:

oyun orjinal mi hocam?

yok be hocam oyun malum siteden bitek bende ram 3gb ya 590 nın msa en üstün bir altı oda 4gb ram istiyor diye olmuyor ama bende inanın en ufak kasma yok 60 fps sabit.İşlemcim 2600k 4.8 ,ram olarak 4gb ram kullanıyorum siz düşünün..Birşey sorucam dirt showdown sli kapalı siz kaç fps alıyorsunuz ? bende de o 40 48 arası düşük geldi bana

• bendeki de orjinal değil, 4 dvd'lik, 28GB'lık olan sürüm, bir çok kürek denedim ama olmadı. dirt showdown'u daha deneyemedim, sabah akşam BF3 oynuyorum hatta BF3 yüzünden max payne 3'teki sıkıntıyı önemsemiyorum bile.

• quote:

bendeki de orjinal değil, 4 dvd'lik, 28GB'lık olan sürüm, bir çok kürek denedim ama olmadı. dirt showdown'u daha deneyemedim, sabah akşam BF3 oynuyorum hatta BF3 yüzünden max payne 3'teki sıkıntıyı önemsemiyorum bile.

Bendeki de 28gb lık olan sürüm.Çok tuhaf nerde hata acaba ? Kaldıki bilgili birisiniz bu konularda ? Başka böyle sorun yaşayan arkadaş var mı ?

• EVGA GTX 670 FTW aldım bende... (for the win)

ondan önce de zotac 580 vardı zaten.

işin komik tarafı performans farkını test edebileceğim bir oyunum yok şu an... 580 hepsinde gayet hızlıydı zaten

quote:

quote:

quote:

oyun orjinal mi hocam?

yok be hocam oyun malum siteden bitek bende ram 3gb ya 590 nın msa en üstün bir altı oda 4gb ram istiyor diye olmuyor ama bende inanın en ufak kasma yok 60 fps sabit.İşlemcim 2600k 4.8 ,ram olarak 4gb ram kullanıyorum siz düşünün..Birşey sorucam dirt showdown sli kapalı siz kaç fps alıyorsunuz ? bende de o 40 48 arası düşük geldi bana

60 FPS'i hiç bir şekilde göremedim daha ben.DX9 modun alınca biraz rahatlıyor oyun bende.

• _____________________________

• quote:

quote:

bendeki de orjinal değil, 4 dvd'lik, 28GB'lık olan sürüm, bir çok kürek denedim ama olmadı. dirt showdown'u daha deneyemedim, sabah akşam BF3 oynuyorum hatta BF3 yüzünden max payne 3'teki sıkıntıyı önemsemiyorum bile.

Bendeki de 28gb lık olan sürüm.Çok tuhaf nerde hata acaba ? Kaldıki bilgili birisiniz bu konularda ? Başka böyle sorun yaşayan arkadaş var mı ?

bugün tekrardan kurucam, dün online patch yapmasına izin verdim bilmediğimden bir de çok kürek yedi, bugün temiz bir kurulum yapayım.

@TiesTorN hayırlı olsun hocam, en basiti 3Dmark 11 oynayın

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

'A New Dawn' NVIDIA GeForce GTX Tech Demo Trailer

Nvidia firması, yaklaşık 10 yıl önce GeForce teknolojisini tanıtmak için hazırladığı Dawn'ı, şimdi de 'a new Dawn' adıyla yeniden gösterime sundu.
    Hazırladığı yeni video ile GeForce GTX serisinin barındırdığı teknolojileri gösteren firmanın bu videosuna aşağıdan erişebilirsiniz.

Çok güzelmiş. 670 SLI veya tek 690 ile sanırım 30 fps veriyor. Yine de umut verici, CGI kalitesinde oyunlar çok yakın.

• arkadaşlar ben pc almayı düşünüyorum konuyu hortlatmak istemezdim ama kusura bakmayın sizce ALİENWARE M14X İ7 işlemcili mi yoksa MONSTERhttp://www.monsternotebook.com.tr/W150ERQ-GT650M-MONSTER%C2%AE-Q61W150ERQ01.html mı lütfen yardım edin alienware 14 inç monster15.6 galiba alienware sıkıntı çıkarır mı 14 inç ya oyun rahat oynanırmı ?? çimdiden teşekkürler :D
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.