Şimdi Ara

NVIDIA GTX/RTX Kulubü rtx 4070Ti/rtx4080/rtx4090/5080/5090alimlari başladi (892. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.961
Cevap
73
Favori
1.036.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 890891892893894
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skull&bones

Perf. olarak düşündüğüm gpu GTX 670, HD 7970 tarzı olsun istiyorum ama, 7970'un hafızası daha fazla olduğu için o kadar hafızaya ihtiyacım olur mu 19" le onu merak ediyordum

1440x900 için 1GB'tan fazlasına ihtiyacın olmaz, gtx670'e yazık o çözünürlükte.

Origin ID: El_Mukteda
  • Arkadaşlar gt 640m için sanal bellek kullanmayı nasıl iptal edebiliriz BİOS haricinde?????

Nedense oyundayken hem Dedicated Memory i hem de Dynamic Memory i kullanıyor anlamadım.Üstelik 1 gb bellekten fazlasını da kullanmıyor.
    INTEL Core i7 13700k - MSI PRO Z790-A - NZXT Kraken X73 CPU Cooler - KINGSTON Fury Beast 64GB 5200Mhz DDR5 Ram - ASUS RTX 4080 TUF GAMING OC - Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 SSD - SAMSUNG 970 EVO PLUS NVMe 1TB M.2 SSD - FSP Hydro PTM PRO ATX3.0 1200W PSU - ASUS TUF GAMING GT501 - Win11 64 Bit - ASUS XG27AQDPG QD-OLED Monitor
  • @disorderpunk

Mükemmel bilgiler. videoya bayıldım.. tşk.ederim
    MSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1
  • arkadaşlar ekran kartım oyun oynarken kapatıyodu kendini görüntü falan gidiyodu hatta stres testi yapmıştım 110 dereceye kadar çıkıp kapanmıştı sistem 15 gün önce garantiye yolladım bugün almaya gittim kartta hiç bir şey yok dediler bf3 ve crysis 2 oynamışlar bütün gün bende eve geldim taktım sniper elite v2 oynarken kapatıyodu kendini eve gelince denedim yarım saat kadar oynadım bişi olmadı benim anlamadığım garantiye yolladım madem bir şeyi yok neden 15 gün kaldı ve eve gelince oyunda sorun yapmadı

Bu ay çıkması muhtemel.

NVIDIA GTX/RTX Kulubü  rtx 4070Ti/rtx4080/rtx4090/5080/5090alimlari başladi

quote:

We will be receiving this card in a week or two as it is still in production, but the MSI GeForce GTX 680 Lightning reared its nice head. Complementing the new Mpower line of motherboards (matching colors) the new N680GTX Lightning is bound to be released this month.

The card comes with 2 GB of memory, the new Twin Frozr IV cooling solution and an Unlocked Digital Power VRM, which gives users fine control over GPU, memory, and PLL (auxiliary) power domains using Guru3D's home grown Afterburner software. No specs jave been released just yet, but have a peek at the photo, this card looks mega-cool.
    MSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1

• 7970 e bu renkler yakismisti ama keske gtx680 ne gecen seferki gibi bir sogutucu yapsalarmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

Orijinalden alıntı: cannac90

quote:

quote:

quote:

quote:

Max bütçe 2000 TL.
    Sistem Özelliklerim

INTEL
    Core i5 2500K Soket 1155 3.3GHz 6MB Cache 32nm İşlemci

MSI
    Z77A-GD55 Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2667MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart

CORSAIR
    8GB(2x4GB)Vengeance LowProfile DDR3 1600MHz CL9 Beyaz Ram

COOLER MASTER
    RC 690 II 80PLUS GX 650W MidT ATX SİYAH KASA

SEAGATE 3.5" 500GB BARRACUDA SATA 3.0 16MB CACHE 7200RPM HARDDISK

sadece ekran kartı için ne kadar onu demek istedim

500-550 TL civarı olabilir.

http://www.exa.com.tr/palit/ekran_kartlari/palit_gtx560ti-334-13413.html

Saol önerin için bi sorum olacak Ti ile Tİ olmayan arasında öyle dağlar kadar fark olur mu?

ortalama %15 fark var

Hocam bugün siparişi verdim teknobiyotikten
    ZOTAC GTX560 Ti 1 Gb 256 bit

• Kulübe benide ekleyebilirsiniz
    ZOTAC GTX560 Tİ aldım...

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Max bütçe 2000 TL.
    Sistem Özelliklerim

INTEL

MSI

CORSAIR

COOLER MASTER

Saol önerin için bi sorum olacak Ti ile Tİ olmayan arasında öyle dağlar kadar fark olur mu?

ortalama %15 fark var

palit neden düşünmediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

MSI GeForce GTX 680 Lightning

Bu ay çıkması muhtemel.

NVIDIA GTX/RTX Kulubü  rtx 4070Ti/rtx4080/rtx4090/5080/5090alimlari başladi

quote:

We will be receiving this card in a week or two as it is still in production, but the MSI GeForce GTX 680 Lightning reared its nice head. Complementing the new Mpower line of motherboards (matching colors) the new N680GTX Lightning is bound to be released this month.

The card comes with 2 GB of memory, the new Twin Frozr IV cooling solution and an Unlocked Digital Power VRM, which gives users fine control over GPU, memory, and PLL (auxiliary) power domains using Guru3D's home grown Afterburner software. No specs jave been released just yet, but have a peek at the photo, this card looks mega-cool.

kepler de en iyi bileşenler takılsa bile kartdan alacağınız performans gpu ya yani şansa bağlı.çünkü default gelen hız birşey ifade etmiyor kart yükdeyken gpu nun iyi olma oranına göre kendine boost yapıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Max bütçe 2000 TL.
    Sistem Özelliklerim

INTEL

MSI

CORSAIR

COOLER MASTER

ortalama %15 fark var

palit neden düşünmediniz

Zotac daha bildiğim bi marka birde tüm bileşenleri aynı yerden almak istedim hazır kdv indirimide vardı bende yararlandım.

• Herkese merhaba.Bir sorum sizlere.1920*1080 de sürücüden (texture filterin : negative lod bias:clamp ve texture filtering quality :high quality) ayalarını yapan anti aliasing merakı (ne oyun için nede sürücüden açmayan) olmayan tüm güncel oyunları anisotroptic filtering ve oyunun ayarları fullleyebileceğim (aa hariç) kart hangisidir ? BF3 multi dahil. Q9400 3.6 + 4gb 900 mhz ddr 2 ram için.30-40 altı göstermesin yeter.

Birde backplate yapabilir mi ev kullanıcıları ekran kartları için kaynak falan var mı yol yordam göstermesi için ? ev yapımı backplate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 6 Haziran 2012; 1:10:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolgá

Herkese merhaba.Bir sorum sizlere.1920*1080 de sürücüden (texture filterin : negative lod bias:clamp ve texture filtering quality :high quality) ayalarını yapan anti aliasing merakı (ne oyun için nede sürücüden açmayan) olmayan tüm güncel oyunları anisotroptic filtering ve oyunun ayarları fullleyebileceğim (aa hariç) kart hangisidir ? BF3 multi dahil. Q9400 3.6 + 4gb 900 mhz ddr 2 ram için

Birde backplate yapabilir mi ev kullanıcıları ekran kartları için kaynak falan var mı yol yordam göstermesi için ? ev yapımı backplate

kart tavsiyesi istiyorsun sanırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

Herkese merhaba.Bir sorum sizlere.1920*1080 de sürücüden (texture filterin : negative lod bias:clamp ve texture filtering quality :high quality) ayalarını yapan anti aliasing merakı (ne oyun için nede sürücüden açmayan) olmayan tüm güncel oyunları anisotroptic filtering ve oyunun ayarları fullleyebileceğim (aa hariç) kart hangisidir ? BF3 multi dahil. Q9400 3.6 + 4gb 900 mhz ddr 2 ram için

kart tavsiyesi istiyorsun sanırım?

Evet Sence yazdığım kriterlere hangisi iyi gider ?

Şu testlerde hep aa kullanıyorlar hemde iyi kullanıyorlar.Sinir oluyorum insan karar veremiyor.

• 1920x1080'de enaz 2xAA açmak lazım, sen bütçe ve psu'dan haber ver dostum, "texture filterin : negative lod bias:clamp ve texture filtering quality :high quality" bunlardan disorderpunk anlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0ldboy

Optimizasyonu iyi yapmışlar fakat grafikler bir tek bana mı kötü geldi. Yüz modellemeleri falan çok kötü olmuş. Bir oyun sadece pc için yapılmadıkça, grafik olarak bir şey beklememek gerekiyor anlaşılan.

Bu oyunun PC versiyonu zaten özel olarak işlendi. kalitesi hala tartışılır.. az değil 35 GB alan istiyor.
    Aryıca konsollar ile arasında 4 kat grafik farkı olduğu söylendi o kadar..

hocam hangi oyundan bahsediyosunuz max payne 3 mü?

SAMSUNG GALAXY S III
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adnan008

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0ldboy

Optimizasyonu iyi yapmışlar fakat grafikler bir tek bana mı kötü geldi. Yüz modellemeleri falan çok kötü olmuş. Bir oyun sadece pc için yapılmadıkça, grafik olarak bir şey beklememek gerekiyor anlaşılan.

Bu oyunun PC versiyonu zaten özel olarak işlendi. kalitesi hala tartışılır.. az değil 35 GB alan istiyor.
    Aryıca konsollar ile arasında 4 kat grafik farkı olduğu söylendi o kadar..

hocam hangi oyundan bahsediyosunuz max payne 3 mü?

35GB dediğine göre max payne 3 olmalı.

• quote:

1920x1080'de enaz 2xAA açmak lazım, sen bütçe ve psu'dan haber ver dostum, "texture filterin : negative lod bias:clamp ve texture filtering quality :high quality" bunlardan disorderpunk anlar.

650w absolute high power.2 yıla yaklaştı.hadi 2x olsun Model üzerinden gidelim bence hocam.lod biaslar fazla etkilemez gerçi boşa yazdım 9600gtde bile sorun çıkarmadı.zaten sürücüdeki anti aliasing kalite ayarları hariç tüm ayarlar fullde.

• quote:

quote:

1920x1080'de enaz 2xAA açmak lazım, sen bütçe ve psu'dan haber ver dostum, "texture filterin : negative lod bias:clamp ve texture filtering quality :high quality" bunlardan disorderpunk anlar.

650w absolute high power.2 yıla yaklaştı.hadi 2x olsun Model üzerinden gidelim bence hocam.lod biaslar fazla etkilemez gerçi boşa yazdım 9600gtde bile sorun çıkarmadı.zaten sürücüdeki anti aliasing kalite ayarları hariç tüm ayarlar fullde.

oyunlar artık detaylı grafik seçenekleriyle geliyor, sürücü üzerindeki kalite ayarları "uygulama yönetimli"de kalsın bence, özel bir AA modu tanımlamak istersen; (sağolsun) disorderpunk inspector konusunda yardımcı oluyor. bütçe ne idi?

• 
Sayfa: önceki 890891892893894
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.