Şimdi Ara

NVIDIA GTX/RTX Kulubü rtx 4070Ti/rtx4080/rtx4090/5080/5090alimlari başladi (890. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.961
Cevap
73
Favori
1.036.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 888889890891892
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

Orijinalden alıntı: numeruscl

Bunlarda benim Gigabyte Gtx 670 Windforce Sli Max Payne 3 ekranlarım olsun:) Oyun bende de sliyi 4gb gördü bu arada.

NVIDIA GTX/RTX Kulubü  rtx 4070Ti/rtx4080/rtx4090/5080/5090alimlari başladi

sizin kartların default halde iken yüke bindiğinde çıktıkları max saat hızları nedir paylaşabilir misiniz.

Kartları stock halde kullanıyorum. Siz sorunca baktım, en yüksek 1189 gördüğüm değer. Bana yüksek geldi biraz öyle değil mi?

• quote:

quote:

quote:

Bunlarda benim Gigabyte Gtx 670 Windforce Sli Max Payne 3 ekranlarım olsun:) Oyun bende de sliyi 4gb gördü bu arada.

sizin kartların default halde iken yüke bindiğinde çıktıkları max saat hızları nedir paylaşabilir misiniz.

Kartları stock halde kullanıyorum. Siz sorunca baktım, en yüksek 1189 gördüğüm değer. Bana yüksek geldi biraz öyle değil mi?

banada düşük geldi, bendeki kart default halde yükde iken 1215 Mhz de çalışıyor çünkü.

• quote:

süper, 680sli var bende de, içime su serptin vallahi dostum

Origin ID: El_Mukteda

• quote:

1176

Orijinalden alıntı: CuCuK

quote:

1176

Gigabyte GTX670 OC mi?

quote:

quote:

1176

Gigabyte GTX670 OC mi?

evet hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

süper, 680sli var bende de, içime su serptin vallahi dostum

sende abarttın haa gtx 680den bahsediyoruz burda birde sli rahat ol ölüsü kartın en fulde 30fps akar

max payne 3 nvidia opitimazasyon ayarlı ne tek kartla nede slide sorun yaşamıcaksınız oyun çıkmadan 1ay evvel nvidia sitesinde resmi sayfada tanıtılmaya oyun içi videolar verilirken nerdeydiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 4 Haziran 2012; 2:01:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

1176

Gigabyte GTX670 OC mi?

evet hocam

bu kadar fark olması ilginç.kepler kartların netde bulunan incelemeleri kıyaslama yapıldıgında yanıltıcı olabilir o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

sende abarttın haa gtx 680den bahsediyoruz burda birde sli rahat ol ölüsü kartın en fulde 30fps akar

max payne 3 nvidia opitimazasyon ayarlı ne tek kartla nede slide sorun yaşamıcaksınız oyun çıkmadan 1ay evvel nvidia sitesinde resmi sayfada tanıtılmaya oyun içi videolar verilirken nerdeydiniz

gpu gücüne güveniyorum zaten başkanım ama 8XMSAA'ydı beni düşündüren, numeruscl arkadaşımızın eklediği ss'ten anlaşılacağı üzere 2GB bellek full AA/AF ile sorunsuz oynatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

Bulanıklaşma istemiyorsanız inject SMAA kullanın bu oyunda. http://www.mediafire.com/?zc0k4rs93rc15v4 . Oyunu DX11/10/10.1 oynuyorsanız "d3d10" klasörünün içeriğini Max Payne 3 .exe sinin olduğu yere atın. DX9 oynuyorsanız "d3d9" içeriğini. "injector.ini" dosyasında "[smaa]" kısmı altında SMAA kalitesini arttırabilirsiniz, açıklamalar orda yazılı. Oyun esnasında "PAUSE/Break" tuşu kapama açma, normalde açık gelir. 1gb üstü kartınız varsa 2xAA + SMAA tadından yenmez. Hareket halinde SMAA daha iyidir FXAA ya göre , ve ikisi de normal AA lardan kötüdür hareketli sahnelerde. SMAA bulanıklık yapmaz FXAA ya göre ama yeni gelicek olan FXAA versiyonunda bulanıklık giderilicek inşallah.

----- AA kapalı ---- , ----- FXAA ---- , ----- SMAA ---- , ----- SMAA+FXAA ----

edit: farklari iyi görmek için, resimleri sisteminize kaydedip, acdsee tarzi resim göstericilerle ileri geri oynatın. Normal AA açamadığım için resim yok onlarla ilgili :p Uzak nesnelerde Fxaa bulanıklaşmasını daha iyi gözlemleyebilirsiniz.

@LoRd1N , saol. MSAA tam etkili değil sanırım oyunda , kırıklar var 4xAA da bilehttp://forums.guru3d.com/showpost.php?p=4333270&postcount=59. Zaten tavsiye ettikleri de sadece postprocess AA kullanılması yönünde.

Hocam SMAA ile SMAA+FXAA arasında ne kadar peformans düşüşü oluyor arada şahsen çok ciddi bir fark görmedim ben
    Bu arada bu TXAA konusu ne oldu SMAA gibi oyun dosyası içine kendimizmi atacağız

• quote:

kartları 4gb görmesi saçmalığın önde gideni, kimse bunun mantığını anlatamaz bana

edit : hakikaten bir TXAA vardı ne oldu ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 4 Haziran 2012; 11:30:11 >

Orijinalden alıntı: YasinCC

Hocam SMAA ile SMAA+FXAA arasında ne kadar peformans düşüşü oluyor arada şahsen çok ciddi bir fark görmedim ben
    Bu arada bu TXAA konusu ne oldu SMAA gibi oyun dosyası içine kendimizmi atacağız

SMAA + FXAA aynı anda kullanmamak lazım zaten, orda öylesine denedim, fps düşüşü az. TXAA smaa gibi dosyalarla olmucak, Cryengine 3 vs motorlara eklenicek , oyunlar TXAA ile gelicek.

En son haberler bu . FXAA 4.0 arka planda kaldi TXAA yüzünden, biraz gecikicek. TXAA içinde öncelik oyun motoru ve oyunlara entegrasyonu şeklinde olucak, daha sonra yada yapım aşamasında video / demo gelebilir. TXAA sabit ve hareketli sahnelerde bütün aa methodlarından çok daha iyi olucak.
    http://timothylottes.blogspot.com/2012/03/unofficial-txaa-info.html

http://timothylottes.blogspot.com/

LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN

• Arkadaşlar sormak istediğim birşey var, malum Max Payne 3 o biçim Ekran Kartı Ram'i istiyor. Peki sistem Ram'lerinin hiç mi etkisi olmuyor, illa ki Ekran Kartının Ram'i mi 2 veya 4 GB olmalı? Örneğin 16GB sistem Ram'i olan PC'de 1GB Ramî olan ekran kartı illa ki sıkıntı yaratır mı?

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Arkadaşlar sormak istediğim birşey var, malum Max Payne 3 o biçim Ekran Kartı Ram'i istiyor. Peki sistem Ram'lerinin hiç mi etkisi olmuyor, illa ki Ekran Kartının Ram'i mi 2 veya 4 GB olmalı? Örneğin 16GB sistem Ram'i olan PC'de 1GB Ramî olan ekran kartı illa ki sıkıntı yaratır mı?

kullanılabilir toplam video belleği windows'un saçmalığı, o belleği kullanan oyun görmedim henüz.

• bu oyunun motoru verdiği grafiğe göre çok kasıntı zaten. bence çok takılmayın MSAA olayına, ben MSAA yı kökleyip aradaki farka baktım ama gözle görülür bir fark alamadım 4x ile 8x arasında. ROCKSTAR oyunu dedin mi orada durmak lazım zaten ama herşeye rağmen oyunun optimizasyonu çok iyi olmuş.

Orijinalden alıntı: alito

bu oyunun motoru verdiği grafiğe göre çok kasıntı zaten. bence çok takılmayın MSAA olayına, ben MSAA yı kökleyip aradaki farka baktım ama gözle görülür bir fark alamadım 4x ile 8x arasında. ROCKSTAR oyunu dedin mi orada durmak lazım zaten ama herşeye rağmen oyunun optimizasyonu çok iyi olmuş.

dx11 nimetlerini kullanan optimizasyonu oldukça iyi bir oyun çıkardılar metro 2033 facihasına kıyasla.
  • Optimizasyonu iyi yapmışlar fakat grafikler bir tek bana mı kötü geldi. Yüz modellemeleri falan çok kötü olmuş. Bir oyun sadece pc için yapılmadıkça, grafik olarak bir şey beklememek gerekiyor anlaşılan.

Orijinalden alıntı: 0ldboy

Optimizasyonu iyi yapmışlar fakat grafikler bir tek bana mı kötü geldi. Yüz modellemeleri falan çok kötü olmuş. Bir oyun sadece pc için yapılmadıkça, grafik olarak bir şey beklememek gerekiyor anlaşılan.

Bu oyunun PC versiyonu zaten özel olarak işlendi. kalitesi hala tartışılır.. az değil 35 GB alan istiyor.
    Aryıca konsollar ile arasında 4 kat grafik farkı olduğu söylendi o kadar..
    MSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1
  • Beyler 300 TL axess chip para birikmis.

Bununla ekran kartinin bir kismini vatanda odeyebiliyormuyuz? bilen var mi?
  • Konsoldakini görmediğim için bir şey diyemeyeceğim hocam ama ortada 30 GB'lık bir şey göremedim ben. Oyun süresi uzun olsaymış bari. Büyük ihtimalle bunun yarısından fazlasını ara videolar kaplıyordur. Zira 10 dk oynamadan video giriveriyor.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.