Şimdi Ara

Nvidia GTX 470 video inceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
40.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

@ kadir_metallica
    Benim bulunduğum ortam fazla sıcak değil, HD 5850 ile %50 fan devri ile beklemede 1dk olmadan 28C'yi gördüm hadi GTX 470'de 5C fazla olsun bu gpu'lar fazla transistör içeriyor ama 40nm ve çalışma voltajlarıda düşük. Bakalım adam akıllı sıcaklık testleri gelsin ondan sonra görelim.

@ dogo argentino
    />

senin bulunduğun ortam kutuplarmı,kutuplardamı yaşıosun sen,ilk yazdığın yazıyı değiştirmeden önce kaç derece yazmıştın oraya açtırma ağızımı şimdi 20-25 derece mi yazıyodu benmi yanlış hatırlıyorum.kaldı ki sen 1 dakika olmadan diye saçma sapan bişeyi niye yazdın,yani boş konuşmakta üstüne yok,canım benim insanları aptal yerine koymaya çalışmayın aynı konuma düşürüosunuz kendinizi,kimsenin sizi salladığı yok forumu baştan sona okuyun bi ne dediğimi anlarsınız

• @dogo

Merhaba,

GTX470'in hız aşırtılmış hali HD5870'in 1GHz'lik versiyonu ile yarışırken HD5850'yi kaç Mhz yapmamız gerekli ki hem GTX470'in OC'li halini hem de Hd5870'in Oc'li halini geride bıraksın?

Evet HD5850'nin de OC'li değerleri olmalıydı, zaten yakın bir zamanda olacak. Fakat olması neyi değiştirecekti?

Belki HD5850'nin OC'li halinin olmaması ekstra dikkat gerektiriyor ama tablolarda her şey ortada...

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • güc tassarufu diyenler umarım videou izlerler ve pek fark olmadıgını anlarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

@dogo

Merhaba,

GTX470'in hız aşırtılmış hali HD5870'in 1GHz'lik versiyonu ile yarışırken HD5850'yi kaç Mhz yapmamız gerekli ki hem GTX470'in OC'li halini hem de Hd5870'in Oc'li halini geride bıraksın?

Evet HD5850'nin de OC'li değerleri olmalıydı, zaten yakın bir zamanda olacak. Fakat olması neyi değiştirecekti?

Belki HD5850'nin OC'li halinin olmaması ekstra dikkat gerektiriyor ama tablolarda her şey ortada...

Sevgiler,
    Mesut Çevik

benim yazdığımı yanlış anladınız herhalde,5850 nin hız aşırtılmış halinin 470 i geçmesi yada geçmemesi önemli değil ki,hız aşırtılmış haldeki güç tüketim değerleri ve sıcaklıkları önemli olan şeyler,bu yüzden diyorum eğerki hız aşırtılmış halide tabloda olsaydı çoğu insan testlerin taraflı olduğunu düşünmezdi,teste bakınca insanların ilk aklına gelen 5850 nin niye hız aşırtıladığı,sizin açınızdan daha iyi olurdu.Demin de yazdığım gibi testlerin doğruluğuna inanıyorum ama hızaşırtmalı 5850 nin tabloda olmaması insanlarında yanlı yapılmış demesinin en büyük sebebi

• quote:

Orijinalden alıntı: dogo argentino

quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

@ kadir_metallica
    Benim bulunduğum ortam fazla sıcak değil, HD 5850 ile %50 fan devri ile beklemede 1dk olmadan 28C'yi gördüm hadi GTX 470'de 5C fazla olsun bu gpu'lar fazla transistör içeriyor ama 40nm ve çalışma voltajlarıda düşük. Bakalım adam akıllı sıcaklık testleri gelsin ondan sonra görelim.

@ dogo argentino
    />

senin bulunduğun ortam kutuplarmı,kutuplardamı yaşıosun sen,ilk yazdığın yazıyı değiştirmeden önce kaç derece yazmıştın oraya açtırma ağızımı şimdi 20-25 derece mi yazıyodu benmi yanlış hatırlıyorum.kaldı ki sen 1 dakika olmadan diye saçma sapan bişeyi niye yazdın,yani boş konuşmakta üstüne yok,canım benim insanları aptal yerine koymaya çalışmayın aynı konuma düşürüosunuz kendinizi,kimsenin sizi salladığı yok forumu baştan sona okuyun bi ne dediğimi anlarsınız

Haber editörü yükte demiş yalanmı söyleyecek daha neyi konuşuyorsun. Ben GTX 470 yükte kesin 50C olur diye bir iddia'da bulunmadım, HD 5850'yi tam olarak hatırlayamamıştım şimdi ise net hatırlıyorum düzelttim 25C yaptım birde ortalama değeri biraz abartmışım onuda düzeltiyorum. Sen ve senin gibilere birşey ispat etmeye meraklıda değilim kullanmadığı şeyler hakkında saçma sapan şeyler yazar durursunuz, sizleri kim dikkate alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 31 Mart 2010; 18:14:19 >

• canım sen kullandın mı 470 yada 480,insanlara kullanmadığı şeyler hakkında yazıyolar diosun yani dinime küfreden müslüman olsa
  • öncelikle 0,272 TL , 272 kuruş etmez.
    OC başarımının iyi olduğu dğru olabilir fakat bu video bunu ıspatlamaz. kaçımız %100 fan devrinini gürültüsüne katlanıcak?
    diğer yandan yeni teknolojileri için kendilerini tebrik etmek gerek gerçekten. fakat bunları yaparken çok güç tüketen kartlarda yaptıkları aşikar. bunun yanında şimdilik en ucuz GTX470 900 TL den satılmakta ülkemizde. CUDA , tesselation , 3D vision ı isteyenler bu ücreti öder , istemeyenler ATI alır bu durumda. alan memnun , satan memnun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogo argentino

canım sen kullandın mı 470 yada 480,insanlara kullanmadığı şeyler hakkında yazıyolar diosun yani dinime küfreden müslüman olsa

Güldürdün beni
  • 25c oda sıcaklığında yaklaşık 2dk %100 de çalışan fanla 5850 sıcaklığı

Nvidia GTX 470 video inceleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: melyyh

öncelikle 0,272 TL , 272 kuruş etmez.
    OC başarımının iyi olduğu dğru olabilir fakat bu video bunu ıspatlamaz. kaçımız %100 fan devrinini gürültüsüne katlanıcak?
    diğer yandan yeni teknolojileri için kendilerini tebrik etmek gerek gerçekten. fakat bunları yaparken çok güç tüketen kartlarda yaptıkları aşikar. bunun yanında şimdilik en ucuz GTX470 900 TL den satılmakta ülkemizde. CUDA , tesselation , 3D vision ı isteyenler bu ücreti öder , istemeyenler ATI alır bu durumda. alan memnun , satan memnun

• quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

25c oda sıcaklığında yaklaşık 2dk %100 de çalışan fanla 5850 sıcaklığı

hacı bide tam yükteyken koyabilirmisin rica etsem

• yigidi öldür ama hakkını yeme şimdiye kadar gördüüm en iyi fkartlardan biri ama performans olarak 5850 yi geçmesi bi marifet deil zaten malum 6 ay ancak bu kart 5850 fiyatında cıkarsa hemen alınabilir yada 100 tl gibi bi fark olursa sorun şu ki nvidia bu kartı 900 dan aşagı türkiyeye gelmez
  • yükte koyun birde ne hale geliyor o sıcaklıklar

benim sıcaklıklarla karşılaştırırz hem
  • birinde %21 fan hızı ile 32 derece ötekinde %100 fan hızı ile 33 derece bunda bir acayiplik mi var banamı öyle geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihandark

birinde %21 fan hızı ile 32 derece ötekinde %100 fan hızı ile 33 derece bunda bir acayiplik mi var banamı öyle geliyor

Birinde oda 20c diğerinde 25c. Ondan kaynaklanabilir, fark olmaması.
  • birde bilmeyenler için yazayım 5850 de 40 nanometre 470 de 40 nanometre,5850 nin tdp değeri 151 watt,470 in tdp değeri 215 watt.Arkadaşın biri yazmış(forum komple alıntı dolduğu için alıntı yapmıyorum) da 470, 40 nanometre ama çalışma voltajı daha düşük diye (çektiği güce de voltaj denmez) bi baksın inanmazsa herhangibi siteye bakabilir tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogo argentino -- 31 Mart 2010; 15:38:19 >
  • The cooling solution used on the GTX 480 looks pretty stout but with fan speeds left at auto the card heats up fast. I saw temperatures over 100 degrees Celsius using Furmark with the fan speeds on auto. Bump the fan speed to 100% and you get temperatures in the mid 60C range. However, you do have a noise penalty when doing this. At a fan speed of 70% I found a good solid balance between noise and temperatures. 80 Celsius is where the temperature peaked in my well ventilated Stacker 810 case. This put me a good 25 Celsius away from the maximum safe temperature.

Especially the GTX 480 is topic of much discussion. Some sites show numbers up in the 60 to 70 DBa

TYPICAL SOUND LEVELS
    Jet takeoff (200 feet)-----120 dBA
    Construction Site----------110 dBA Intolerable
    Shout (5 feet)--------------100 dBA
    Heavy truck (50 feet)-----90 dBA Very noisy
    Urban street----------------80 dBA
    Automobile interior---------70 dBA Noisy
    Normal conversation (3 feet)--60 dBA
    Office, classroom-----------50 dBA Moderate
    Living room------------------40 dBA
    Bedroom at night-----------30 dBA Quiet
    Broadcast studio------------20 dBA
    Rustling leaves--------------10 dBA Barely audible

selam olsun

kaynak guru3d.com vehttp://www.overclockersclub.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

@dogo

Merhaba,

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Hocam test sistemi uzay montaj mıydı? Gerçi videoda görülen bir görüntü var ama o sanırım eski bir görüntü.
  • fan hızı %100de yük altında 55-60 derece olabilir gtx 470
    5870 ile fan hızını %100 yaptığımda idle

elektrik süpürgesi gibi ses çıkarıyor %100de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeruluyuz -- 31 Mart 2010; 16:05:10 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.