gtx470 ile 5870 arasında kaldım hangi kartı almalıyım sizce lütfen yardımcı olun. 5870 daha pahalı bir kart ama yeni nesil özellikle tess. oyun oynamak istiyorum çok arada kaldım
Tabiki GTX470 daha iyi
GTX470 500w psu ile çalışırmı?
bu incelemenin tarihi epey eski konu başlığı altında yazılanları göz önünde bulundurarak nvidia için son çıkan 257.21 sürümü driver ile bir daha test yapılırsa isabet olur(bu arada 5870 ve 5850 içinde son driver kullanılsınki firmalar driver çıkarırken neler değişiyo buda görülmüş olunur)
quote:
Orijinalden alıntı: canpinar
güncel
Resimdeki Isı değerlerini bi türlü göremedim :D
quote:
quote:
güncel
Çalışıyor fakat performans düşük :)
Bence tarafların bu kadar tartışmalarının tek bir sebebi var ki oda ati 5850 ekran kartının overlocklu halinin tabloya yansıtılmamış olması.
Piyasada gtx 470 ile ati 5850 başa başa gösterilirken,5850 ekran kartının o.c. halinin tabloya yansıtılmamış olması bir kusur olarak gösterilebilir.Test edilen oyunların neredeyse hepsinin nvidia ile iş birliği içinde olduğu göz önüne getirilirse, 5850 ye gerçekten haksızlık edildiği apaçık ortadadır.
Ben inceleme ekibinden şöyle bir istekde bulunmak istiyorum.Olur veya olmaz orasını bilemicem ama gtx470 ekran kartı ve ati hd 5850 ekran kartının bir incelemesini istiyorum.Farklı oyunlar ve fan hızlarında testlerini istiyorum.Bakalım hangi ekran kartı hangisine göre başarılı
GTX 470 2.el olarak alınacak en iyi kart şuan..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme