Şimdi Ara

Nvidia GT540M Kullananlar Kulübü. (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.907
Cevap
23
Favori
249.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son güncelleme yararlı gelmemeiş size zaten performans yönünden bişey kattığı söylenemez önceki sürümünü 285.62 kurun sıcaklıklarıda bu denli etkileyen o olmuştur.bazı arkadaşlarda bunu yaşadı.
    you must install an intel driver first hatası verdi o kadar sayfa varki çözümü bulamadım ilgilenen arkadaş bi yardımcı olursa sevınırım. 64 bit için mirror download var ama 32 bit için bulamadım teşekkürler.
    Buraya ne yazacağını bulamayan insanlardan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyzade

selamlar casper nirvana i5 işlemcili 540m ekran kartlı win7 32 bit kurdum fakat driverda
    you must install an intel driver first hatası verdi o kadar sayfa varki çözümü bulamadım ilgilenen arkadaş bi yardımcı olursa sevınırım. 64 bit için mirror download var ama 32 bit için bulamadım teşekkürler.

32 bit intel dahili kart sürücüsünü yükleyin hangisi kurulu muhtemelen hd3000 dir burdan işletim sisteminizi seçip indirin.

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

Orijinalden alıntı: Beyzade

selamlar casper nirvana i5 işlemcili 540m ekran kartlı win7 32 bit kurdum fakat driverda

32 bit intel dahili kart sürücüsünü yükleyin hangisi kurulu muhtemelen hd3000 dir burdan işletim sisteminizi seçip indirin.

çok teşekkür ederim kardeşim sorun çözüldü saygılar.

GPU:800 mhz
    Bellek:1100 mhz
    Shader 1600 mhz calıstı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 10 Mart 2012; 22:39:55 >

Bilgisayarın özellikleri.
    Core™ i7 2670QM İşlemci
    16,4 " Ekran 1920 x 1080 px
    6 GB Ram
    640 GB Disk 7200 rpm dönüş hızı
    Ekran Kartı 2 GB NVIDIA® GeForce® GT 540M GPU

Acaba bu bilgisayar PES 2012 yi full ayarlarda full çözünürlükte oynatır mı. Amacım bu oyunu full hd oynamak.
    Saygılarımla.

1 GB 128 Bit Gt540 M Ekran Kartı
    i5 2410 işlemci
    320 GB Harddisk
    6GB DDR3 1033 MHZ Ram

ve arkadaşlar ekran kartı gerçekten harika ben bu kadar beklemiyordum her oyunu yüksek ayarlarda oynanabilir seviyede oynayabiliyorum buda gayet başarılı laptopdan fazlasını beklememek lazım sonuçta tek sorun ısınması ama onu da soğutucu alarak halledebiliriz :)

Orijinalden alıntı: yldrm85

Herkese merhabalar. Yakın zamanda Sony Vaio VPCF23P1E/B almayı düşünüyorum.

Bilgisayarın özellikleri.
    Core™ i7 2670QM İşlemci
    16,4 " Ekran 1920 x 1080 px
    6 GB Ram
    640 GB Disk 7200 rpm dönüş hızı
    Ekran Kartı 2 GB NVIDIA® GeForce® GT 540M GPU

Acaba bu bilgisayar PES 2012 yi full ayarlarda full çözünürlükte oynatır mı. Amacım bu oyunu full hd oynamak.
    Saygılarımla.

oynatır pes 2012 full hd sıkıntı cıkmaz

Orijinalden alıntı: amon35

gt540 pes2012 baya kasıyor bunun çözümü yokmu? (6770mde sorunsuz)

Oyunu GT 540M ekran kartı ile oynadığınızdan emin misiniz?

Öncelikle şu adımları uygulamayı deneyin:

1) NVIDIA Denetim Masası'nı açın ve 3D Ayarlarının Yönetilmesi bölümüne girin.

2) Program Ayarları kısmına geçin ve Ekle butonuna basın; PES'in kurulu olduğu dizine gidin ve settings.exe dosyasını bu listeye ekleyin.

3) pes2012.exe ve sonradan eklediğiniz settings.exe için "Bu program için tecih edilen grafik işlemciyi seçin:" kısmını "Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi" olarak ayarlayın ve ayarları kaydedip çıkın.

Bu ayarlamalar yapıldıktan sonra oyunu nVidia ekran kartı ile oynayabilmeniz gerekiyor.

Eğer bu ayarlamayı yaptıktan sonra yine olmazsa aygıt yönetisicinden her iki ekran kartını da sürücüsüyle beraber kaldırın. Ardından bilgisayarı yeniden başlatın ve aşağıdaki linkteki sürücüleri sırasıyla kurmayı deneyin.

İlk 3 link 64-bit işletim sistemi içindir, eğer işletim sisteminiz 32-bit ise son 3 linkteki sürücüleri indirin.

64-bit işletim sistemi için uygun olan sürücüler:

1)

2)

3)http://uk.download.nvidia.com/Windows/295.73/295.73-notebook-win7-winvista-64bit-international-whql.exe

32-bit işletim sistemi için uygun olan sürücüler:

1)

2)

3)http://uk.download.nvidia.com/Windows/295.73/295.73-notebook-win7-winvista-32bit-international-whql.exe

Not: Her yükleme sonrasında bilgisayarı yeniden başlatın.

Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22
    Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
    PlayStation 5 Pro || LG OLED evo C3 48" || ROG Cetra True Wireless SpeedNova
    Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: amon35

gt540 pes2012 baya kasıyor bunun çözümü yokmu? (6770mde sorunsuz)

Oyunu GT 540M ekran kartı ile oynadığınızdan emin misiniz?

Öncelikle şu adımları uygulamayı deneyin:

1) NVIDIA Denetim Masası'nı açın ve 3D Ayarlarının Yönetilmesi bölümüne girin.

2) Program Ayarları kısmına geçin ve Ekle butonuna basın; PES'in kurulu olduğu dizine gidin ve settings.exe dosyasını bu listeye ekleyin.

3) pes2012.exe ve sonradan eklediğiniz settings.exe için "Bu program için tecih edilen grafik işlemciyi seçin:" kısmını "Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi" olarak ayarlayın ve ayarları kaydedip çıkın.

Bu ayarlamalar yapıldıktan sonra oyunu nVidia ekran kartı ile oynayabilmeniz gerekiyor.

Eğer bu ayarlamayı yaptıktan sonra yine olmazsa aygıt yönetisicinden her iki ekran kartını da sürücüsüyle beraber kaldırın. Ardından bilgisayarı yeniden başlatın ve aşağıdaki linkteki sürücüleri sırasıyla kurmayı deneyin.

İlk 3 link 64-bit işletim sistemi içindir, eğer işletim sisteminiz 32-bit ise son 3 linkteki sürücüleri indirin.

64-bit işletim sistemi için uygun olan sürücüler:

1)http://downloadmirror.intel.com/20775/eng/infinst_autol.exe

2)http://downloadmirror.intel.com/20391/a08/Win7Vista_64_152250.exe

3)http://uk.download.nvidia.com/Windows/295.73/295.73-notebook-win7-winvista-64bit-international-whql.exe

32-bit işletim sistemi için uygun olan sürücüler:

1)http://downloadmirror.intel.com/20775/eng/infinst_autol.exe

2)http://downloadmirror.intel.com/20389/a08/Win7Vista_152250.exe

3)http://uk.download.nvidia.com/Windows/295.73/295.73-notebook-win7-winvista-32bit-international-whql.exe

Not: Her yükleme sonrasında bilgisayarı yeniden başlatın.

ilginiz için teşekkürler.. (fm2012de 3d çok aşırı kasıyor dediğinizi daha önceden yapmama rağmen)

driverları bi deneyim..
  • değerli arkadaşlar ben asus k53 serisi i5 2430 gt540m +intel hd notebook aldım.formu okudum.daha önce tümleşik notebook datron vardı yemin ettim harici kart alacağıma.Bu makineyi ilk aldığımda pişman oldum her şey aynı olacak yine bir türlü 540 ı çalıştıramadım optimusa küfür ettim.Ancak 1. bütün win 7 64 bit güncellemeleri isteğe bağlı olanlar dahil yükledim.2 .nvidiadan 295 olan sürücüyü eskisini kaldırdıktan sonra kurdum. NFS programdan yüksek seviye karta ayarladım NFS son ayarlara aldım notebook canavarlaştı görseller mükemmelleşti.yanlız aero 4.7 puan gösteriyo bu aero nedir? çözemedim win 7 de yeniyim hesaplarken bilgisayar intel kartı görüyor oysa windows uygulmasının tamamı bu kartı kullansın istiyorum bunun çaresi yok heralde henüz.Anlamadığım windows 540m ile uyumsuzmu optimusu koyan adam neden iptal düğmesi koymamış acaba.neyse bunada şükür en azından programa atayabiiyorum kartı. En önemlisi size sorum medi playere atanamıyor bu kart neden acaba hd filmde intel kartla bu kart kalite farkı olurmu.player entegre kar diyor bu ayar değişmiyor çözümü olan varmı.

Orijinalden alıntı: dede2552

değerli arkadaşlar ben asus k53 serisi i5 2430 gt540m +intel hd notebook aldım.formu okudum.daha önce tümleşik notebook datron vardı yemin ettim harici kart alacağıma.Bu makineyi ilk aldığımda pişman oldum her şey aynı olacak yine bir türlü 540 ı çalıştıramadım optimusa küfür ettim.Ancak 1. bütün win 7 64 bit güncellemeleri isteğe bağlı olanlar dahil yükledim.2 .nvidiadan 295 olan sürücüyü eskisini kaldırdıktan sonra kurdum. NFS programdan yüksek seviye karta ayarladım NFS son ayarlara aldım notebook canavarlaştı görseller mükemmelleşti.yanlız aero 4.7 puan gösteriyo bu aero nedir? çözemedim win 7 de yeniyim hesaplarken bilgisayar intel kartı görüyor oysa windows uygulmasının tamamı bu kartı kullansın istiyorum bunun çaresi yok heralde henüz.Anlamadığım windows 540m ile uyumsuzmu optimusu koyan adam neden iptal düğmesi koymamış acaba.neyse bunada şükür en azından programa atayabiiyorum kartı. En önemlisi size sorum medi playere atanamıyor bu kart neden acaba hd filmde intel kartla bu kart kalite farkı olurmu.player entegre kar diyor bu ayar değişmiyor çözümü olan varmı.

Intel HD grafik kartı 1080p çözünürlüklü filmleri rahatlıkla oynatabilir. Ekran kartına gerek yoktur.

Orijinalden alıntı: hopelives

Arkadaşlar merhaba. Bu intelin ekran kartını kullanmak zorunda mıyız? Sadece GT540M'i kullanacak şekilde bilgisayarı ayarlayamaz mıyız? Cevap evet ise sıkıntı yaratır mı?

Öyle birşey yapma zaten, ekran kartına birşey olursa Intel kartı önemli iş görüyor.
  • Arkadaşlar bende DELL n5110 vardı ve AC revelationu pc me kurdum ve aşırı bir kasma vardı oyunda,pc de bir sorun olduğunu düşündüm arkadaşımda ASUS K53SV var GT540 gpu lu ona da kurdum ve oyunda aşırı bir kasma var 800*600 low da da aynı 1366*768 higde de aynı ben bu işten hiç bir şey anlamadım acaba UPDATEile ilgili bir durummu var öneriniz nedir acaba
    kzpmaza arkadaşın akıcı bir şekilde oynadığı yazıyor yardımcı olurmusunuz

Orijinalden alıntı: HActeX

Arkadaşlar bende DELL n5110 vardı ve AC revelationu pc me kurdum ve aşırı bir kasma vardı oyunda,pc de bir sorun olduğunu düşündüm arkadaşımda ASUS K53SV var GT540 gpu lu ona da kurdum ve oyunda aşırı bir kasma var 800*600 low da da aynı 1366*768 higde de aynı ben bu işten hiç bir şey anlamadım acaba UPDATEile ilgili bir durummu var öneriniz nedir acaba
    kzpmaza arkadaşın akıcı bir şekilde oynadığı yazıyor yardımcı olurmusunuz

Oyunu nVidia ile açtığından emin misin peki? İntel ekran kartıyla girdiysen kasması normal.

oyundayken alt+tab yap masaüstüne gel. şu ufak dosyayı indir ve rar'dan çıkart. içindeki klasörü aç içindeki 32 ya da 64 bit seçeneklerinden sana uygun olanı seç ve "NvGPUStateViewer64" dosyasına tıkla. açılan ufak pencerede nvidia GPU ON mu yazıyor yoksa OFF mu yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kzpmaza -- 12 Mart 2012; 0:43:47 >
  • Merhaba arkadaşlar 2-3 ay öcne Packard Bell laptop aldım ekran kartı nVidia gt540M fakat şöle bi sorunum var oyunlarda mavi ekran hasatı alıyorm, format attım nvidia driver güncelledim farketmedi. Intel HD entegre kartın sürücüsünü güncelleyemiyorum, packard bell in verdiği sürücüden dolayı. Oyunlar dışınd Catia kullanıyorm mesela ama onda hiç bi sorunla karşılaşmadım. Knight online kurdum oyuna girdikten sonra mavi ekran veriyo bazen 2 sanye sorna bazen 5 dakak sonra, World of Warcraft oynuyorm nadiren onda da mavi ekran hatası veriyo, 1-2 defa da Battlefield 3'te aynı hatayı aldım. nvldmkm.sys gibi bi hata kodu veriyor. Donanımsal mı yazılımsal mı bu sorun bi türlü çözemedim :S. Okul için laptop lazım olduğu için servise de veremedim.

Orijinalden alıntı: Jharia

Merhaba arkadaşlar 2-3 ay öcne Packard Bell laptop aldım ekran kartı nVidia gt540M fakat şöle bi sorunum var oyunlarda mavi ekran hasatı alıyorm, format attım nvidia driver güncelledim farketmedi. Intel HD entegre kartın sürücüsünü güncelleyemiyorum, packard bell in verdiği sürücüden dolayı. Oyunlar dışınd Catia kullanıyorm mesela ama onda hiç bi sorunla karşılaşmadım. Knight online kurdum oyuna girdikten sonra mavi ekran veriyo bazen 2 sanye sorna bazen 5 dakak sonra, World of Warcraft oynuyorm nadiren onda da mavi ekran hatası veriyo, 1-2 defa da Battlefield 3'te aynı hatayı aldım. nvldmkm.sys gibi bi hata kodu veriyor. Donanımsal mı yazılımsal mı bu sorun bi türlü çözemedim :S. Okul için laptop lazım olduğu için servise de veremedim.

Aynı sorun bende de var. Laptopa kahve döküldükten sonra başladı, donanımsal bir hata yazılımla çözülmüyor. Ekran kartı nanay kısacası, sen ne yapmıştın laptopa? Fiziksel hasar olarak..

corei5 2.3ghz (turbo ile 2.9)
    4 gb 1333 mhz ram
    540m 1gb ekran kartı
    full hd çözünürlük

full hd ayarda orta seviyede bütün oyunlar oynanabilirmi hiç kasmadan. crysis, bf3, bioshock falan filan ...
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.