|
Nvidia GT540M Kullananlar Kulübü. (96. sayfa)

-
-
Bu ekran kartı direct x 11.1i destekliyor mu? -
Hala kullanıyorum taş gibi.
2011 yılında mühendislik öğrencisi iken almıştım Casper bir bilgisayar. İşlemci i5 2450m.
Ram’i 16gb yapıp 2 adet de ssd takmıştım 2015’te. Cihaz canavar gibi hala süper
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Windows 10 ile sorun oluyor GT540M ile. Bütün yük işlemcinin dahili grafik birimine düşüyor. Windows 7 kullanırken mis gibiydi böyle sorun olmuyordu. Acaba Windows 11 ile uyumlu çalışır mı?
-
windows 10 da bir sorun yaşamamıştım ama. Ayrıca laptopun kendisinin 1080p ekranı var hala evde duruyor kullanan yok ama samsung np550p7c-t03tr i7 gt630m (aynı ekran kartı farklı isimlendirme)
-
O zaman anaktart ile problem. BIOS da güncelledik yine işe yaramadı. Intel HD Graphics görüyor ama GT540M'i görmüyor bu sebeple işlemci %100'de çalışıyor fan yüksek devirde çalışıyor. 347.88 sanırım sorunsuz tek sürücü.
-
konunun 96 sayfa olması beni şaşırttı :D Arkadaşlar i52430m GT540M bir laptop var fakat ekran kartından KOD43 hatası alıyorum. DXDİAG da 540m değil intel graphics3000 var. Aygıt yöneticinde bu aygıt düzgün çalışmıyor kod43 hatası alıyorum. Bu hatayı çözmemde bana yardımcı olabilecek var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X